Роми се сбиха, полицаи ги разтърваха... Ромите и тях пребиха

Заради роднинска свада повикали полиция, а после нападнали и тях
20 сеп 2017 20:30,
85
Роми се сбиха, полицаи ги разтърваха... Ромите и тях пребиха
Снимка: Flickr

Четирима мъже от Медовница са задържани снощи в полицейския арест за хулиганство, съобщи МВР във Видин.

Сигналът за сбиване в центъра на селото е получен в 18:00 часа във вторник. Към мястото незабавно се насочил екип полицаи от Белоградчик. Те установили участниците, но при опит да бъдат задържани, мъжете оказали яростна съпротива.

Техни близки също се опитали да попречат на служителите на реда да изпълнят задълженията си.

След оказано съдействие, от допълнително изпратени на мястото униформени от районните управления в Белоградчик и Видин, ситуацията е овладяна. Няма пострадали полицаи.

Задържани в ареста за 24 часа са четирима мъже на възраст между 19 и 32 години. Трима от тях са криминално проявени.

Според първоначалните данни, роднинска свада помежду им и последвалото сбиване възникнали след употреба на алкохол.

Уведомен е дежурен прокурор. Работата по случая продължава, в РПУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука има някакво ликичко противоречие .... Е заглавието пише че ромите са пребили полицаите, а в статията пише че няма пострадали полицаи ... Аз ли нещо не мога да разбера или какво?
44
1
 
29
 
! Отговори
Баси журналистите преди 6 години
два цитата: "Роми се сбиха, полицаи ги разтърваха... Ромите и тях пребиха" "...ситуацията е овладяна. Няма пострадали полицаи."Вярно, че народа ***, ама чак пък толкова....
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно съгласен с 40-Пенчо Барабонката !!!!!!!!!!!!!!!!
42
1
 
15
 
! Отговори
изумен преди 6 години
Защо пускат 1 патрулка в ромските гета. Трябват наколко, поне 2 екипа. В САЩ никога 1 патрулка с двама полицаи не влиза сама в черно гето. Крайно време е полицаите, а и гражданите да стрелят при самозащита, без да ги обвиняват в убийство. Като се прочистят няколко десетки , останалите ще се замислят дали да нападат полицаи.
41
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Do 41.......... Zastoto jiveem v dmokratichna dyrjava, a samo v takava prestpnicite imat prava, jertvite nikakvi! Velikiqt rejisior Andrei Konchalovski kazva , che demokraciqta e edna golamq lyja I zabluda.
40
1
 
18
 
! Отговори
евроатлантик преди 6 години
Мой правата на ромите са нарушени,финансова компенсация за невинните роми,може и вдигане на соцялните им помощи.
39
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо трима криминалнопроявени са на свобода, а не чукат павета?
38
2
 
40
 
! Отговори
Панчо Барабонката преди 6 години
"Четирима мъже от Медовница са задържани снощи в полицейския арест за хулиганство, съобщи МВР във Видин."От първото изречение стана ясно, че МВР Видин е безпредметно и трябва да се закрие.Полицията, представлява държавата. Всеки посегнал да бие полицай, бие държавата. Това е терористичен акт и биячите се застрелват като терористи.За съжаление, полицаите в България са наплашени и не използват личното си оръжие.Мисля, че министъра на МВР, трябва да си подаде оставката - да продава картофи !
37
2
 
53
 
! Отговори
комитата преди 6 години
къде се скри платения Хелзински комитет
36
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата ще се променят, само ако някой от БХК пострада от неговите любими роми.
35
5
 
65
 
! Отговори
Момчил преди 6 години
Когато ми стане тъжно и се запитам : " Защо живея извън България?!" , отварям произволен новинарски БГ сайт , с произволна новина! Това ми дава отговорът на въпроса, но не ми става по-добре! Напротив! Май, все още си обичам Родината или безнадеждно си спомням някакви стари времена от младостта! И си продължавам както си я карам досега! Май така ще си я карам до края!
34
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Няма пострадали полицаи."===Заглавието казва едно, текстът на "статията" - съвсем друго. Но какво ли друго да се очаква от тази "медия"?
33
3
 
30
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Анонимен"Защо полицията пречи на тези хора да си уреждат личните взаимоотношения по традиционни за тях начини?"Защото след някоя друга година започват да си мислят,че това е начин и с теб ще си уредят проблема по същия начин.
32
2
 
68
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Евроатлантически роми пребиха либерално-толерантни милиционери :-D
31
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо полицията пречи на тези хора да си уреждат личните взаимоотношения по традиционни за тях начини?
30
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако едно дете се обучава от малко-става гражданин, ако не се обучава-става асоциален субект.Има етноси, които не желаят да бъдат обучавани и традиционно участват в асоциални прояви.Има *** начин за овладване на ситуацията-който не праща децата си на училище до завършено средно образование, не получава детски добавки.
29
4
 
65
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
В днешно време да бъдеш полицай в България си е направо унижение! Един приятел(полицай) го нападат около 10 роми когато е бил в отпуска. Но той ги изпреварил изкарал газовия пистолет от колата гръмнал няколко пъти и те са изчезнали от хоризонта. И най-нагло са отишли да се оплакват в районното, че е било стреляно по тях. Приятеля казал на началника за случая, а той му одговорил "добре че пистолета е бил регистриран"
28
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, само бой по корумпираната, шкембелива ***. България е на трето място в Европа и на осмо в слънчевата система, по брой шуробадженакорушветчийски клесавци на глава от населението. То реално, извън София, Пловдив, Варна и Бургас , ако не си дремещ корумпиран *** на държавна хранилка, няма какво да се прави. А нещо за курсанта от академията на шкембетата, който е участвал в изнудване, или не суджука още не е нацъкал есемесите?
27
3
 
87
 
! Отговори
Не мога преди 6 години
Докато не почне да има заглавия от рода "Полицай застреляха четири *** субекта, оказали съпротива при арест и посегнали на полицаи" тая държава няма са се оправи....по-лошото е че след 20-30 год. няма да има държава за оправяне...
26
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво повече чакате - закривайте я тая територия