Трети учебен ден, а вече побой над учител. Последиците?

Учениците, пребили учител в Садово са задържани от полицията
Обновена: 20 сеп 2017 11:00 | 20 сеп 2017 10:37,
57

Дни след началото на учебната година, в професионалната гимназия по селско стопанство в град Садово се случи инцидент – ученици от 12 клас пребиха свой учител по време на час.
Още по темата

Трима ученици нарушават дисциплината в четвъртия час. Започват да обикалят етажите и да отварят вратите на кабинетите. Пречат на учениците и учителите и да създават напрежение за цялото училище.

Двама от преподавателите отиват да се оплачат на заместник-директора. След като укротили буйстващите деца, всички тръгнали да се прибират по стаите.

Изведнъж един от дванадесетокласниците намира дървен прът и пребива единия от оплакалите се учители. Това разказа за случая директорът на училището Димитър Йорданов.

"Пребитият учител е изпратен моментално след това в болница, а сега е вкъщи под домашно лечение. Останалите преподаватели не са уплашени, но има известно притеснение", допълни още той пред репортерът на Bulgaria ON AIR Илияна Шишкова.

"Предстои да се проведе родителска и учителска среща, на която ще се прецени каква ще бъде съдбата на побойниците. В момента те са задържани от полицията. Предстоят да се изяснят причините за този инцидент. Подобни прояви на агресия са непознати за училището ни. Съвсем възможно е да бъдат изключени", посочи Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Садовоучителагресия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"През 1885г. сме били 3 милиона население,но сме имали със 100 училища повече от сега,когато сме два пъти повече."ДА, САМО ДЕТО ГРАМОТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОГАВА Е БИЛО ПОД 2%.
23
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80-те и 90-те каква мизерия беше ходенето на училище, сега си е направо приказка.
22
16
 
4
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Сега предпоставките са децата да са с многократно по добре откъм дисциплина, спрямо преди. Родителите могат вече да следят ОЦЕНКИТЕ и ОТСЪСТВИЯТА онлайн по всяко време, на синът ми съм му сложил GPS часовник и знам каде е по всяко едно време от деня. Мога и по телефон със ап да следя на кои телефони звъни. Хулиганите в училище винаги ги е имало и ще ги има, но те са единици, и не са виновни че са от най утаячните семейства или от малцинствата.
21
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макаренко много помага в кризисни ситоаций!!!!
20
5
 
7
 
! Отговори
Русия преди 6 години
Демократизъм
19
1
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
През 1885г. сме били 3 милиона население, но сме имали със 100 училища повече от сега,когато сме два пъти повече.
18
21
 
3
 
! Отговори
21 преди 6 години
Едва ли има по -безсмислена институция в 21 век от училището .Нещо от 19 век ни се пренася уж модернизирано в 21 век.А истината е ,че интернет го направи безмислено . Но явно още десетилетия трябва да се набие в *** кратуни на мнозина тартори на културата това нещо .
17
3
 
26
 
! Отговори
Кой? преди 6 години
Заплатите на учителите са най-малкия проблем. Ето затова няма да има учители!
16
0
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Питат ли ме дей земята,на Балкански кръстопът.Общинари депутати,дето мамят и крадат.Тамо аз ще отговорятук корупция вирей.И с цени все по-нагоре,много тежко се живей.Българийо грабиха те,поколения наред.Всичкото ще се оправи,с нов режим на Пиночет.
15
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години в гимназията имаше една групичка бабаити която тормозеше всички в по същия начин, влизаха в час и шамаросваха по малките - даскалите ги беше страх да си отворят устата за да не ядат бой, директора също. Един ден обаче влязоха в нашия час и набелязъха едно тихичко ново момче за поредната гавра - беше ми жал. В момента в който обаче тартора им го докосна, тва момченце го преби от бой пред всички като куче - не го очаквах. Другите бабаити се наакаха и никога повече не стъпиха в час...
14
1
 
38
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Изключването не решава проблема - тези са като горещ картоф - все едно да го хвърлиш, все ще попадне в ръцете на друг човек или училище. Решението е да почукат малко камъни в кариерата или да поработят шест месеца някъде, където няма да им е толкова забавно. Щом има престъпление, трябва да има и адекватно наказание. В противен случай само ще ги местят по училищата и пак ще правят золуми. Така или иначе с толкова интелект освен зидаро-мазачи друго от тия не става!
13
1
 
17
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Той може и да не е искал да бъде в училище. Държавата дели семействата на родители, които кучета ги яли и деца, които са нейни и тя си ги гледа, все едно ги е родила. Семейството не може да живее разделено. Ако искаш детето да е добре, помогни на цялото семейство да се издигне малко над престъпността. Дай неквалифициран труд на бащата и майката, тежък, но да има какво да ядат, вместо да им даваш помощи от моите данъци, после помощи и за детето. Децата не могат да надскочат нивото на семейството
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макаренковско училище и бой.Стига с тези човешки права и демокрация.Те човеци не останаха.Иначе управия няма да има.
11
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой-чин-овци! Три огради с бодлива тел и човек с пушка!
10
19
 
0
 
! Отговори
От спец доклад преди 6 години
През февруари по време на обучение в гимназия бяхме увредени тежко трудно лечимо само за 26 минути в класна стая .Терористи ползваха високо вредна тежко терористична камера с СПИН активатори /лед скенери/Деца от малцинствата бяха обемно обсебени видимо с озверяващи тежко терористични педофилски програми насъкваха ги д а убиват деца отровени с хлор токсична вода.
9
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем възможно е да бъдат изключени????????Изключени?! Аз бих ги смазал от бой и после прекарал през месомелачката. Това си е за смъртно. Ако единственото официално наказание е изключване, то сигурно ще се стигне и до много по-тежко неофициално.
8
12
 
4
 
! Отговори
Затворете училищата преди 6 години
Нагли престъпнци на власт около БОйко БОрисов внедриха тежко терористична педофилска видео техника във всички училища и в градини и ясли.През нея се провеждат нагли експерименти .Затворете всички училища,градини и ясли веднага ..НЯма неувредено дете.Уврежданията са трайни и трудно лечими..КАМерите са ЗАБРАНЕНИ ОТ чл.32 и чл.29 на ОСНОВНИЯ ЗАКОН
7
1
 
13
 
! Отговори
МустафаКемал Ататюрк преди 6 години
Във всяко училище пише следното на входа в тази страна от третия свят: Добре дошли във вашия втори дом !
6
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са новите ученици - учениците на ГРОБ.Идолът им е прочел само Една книга, а те нито една.
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви е честита новата учебна година !Наздраве ученици !