Трети учебен ден, а вече побой над учител. Последиците?

Учениците, пребили учител в Садово са задържани от полицията
Обновена: 20 сеп 2017 11:00 | 20 сеп 2017 10:37,
57

Дни след началото на учебната година, в професионалната гимназия по селско стопанство в град Садово се случи инцидент – ученици от 12 клас пребиха свой учител по време на час.
Още по темата

Трима ученици нарушават дисциплината в четвъртия час. Започват да обикалят етажите и да отварят вратите на кабинетите. Пречат на учениците и учителите и да създават напрежение за цялото училище.

Двама от преподавателите отиват да се оплачат на заместник-директора. След като укротили буйстващите деца, всички тръгнали да се прибират по стаите.

Изведнъж един от дванадесетокласниците намира дървен прът и пребива единия от оплакалите се учители. Това разказа за случая директорът на училището Димитър Йорданов.

"Пребитият учител е изпратен моментално след това в болница, а сега е вкъщи под домашно лечение. Останалите преподаватели не са уплашени, но има известно притеснение", допълни още той пред репортерът на Bulgaria ON AIR Илияна Шишкова.

"Предстои да се проведе родителска и учителска среща, на която ще се прецени каква ще бъде съдбата на побойниците. В момента те са задържани от полицията. Предстоят да се изяснят причините за този инцидент. Подобни прояви на агресия са непознати за училището ни. Съвсем възможно е да бъдат изключени", посочи Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Садовоучителагресия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
49
 
! Отговори
Триеш ме, но преди 6 години
и в този случай са действали като глутница - няколко срещу един, и то само защото някой се е опитал да им направи забележка за това, че нагло и безпардонно нарушават всякакви правила и норми за поведение.Безочливо налагат техния етнически манталитет.Ако не зачитаме закона, ние лесно ще се справим с такива.Затова, властимащите или да се вземат в ръце и да управляват както трябва,или ще осъмнат в държава, в която саморазправата е станала основенманиер на поведение. Но това ще събори и тях.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вързвате ги на центъра на Садово сутринта с една табелка аз посегнах на учителя си в 18:00 ще бъде направена клизма за пречистване! Като го направят два-три пъти в няколко града и учениците ще имат респект!
2
2
 
35
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
И аз съм "За" да го тикнат в тъмница и да му направят дюзата като попски ръкав :D
1
2
 
43
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
За тая ***, която си е позволила да удари учителя си, директно бих се зарадвал от куршум в тила и изчистването на единица от лошия човешки материал в страната. Тъй като за много хора това не е хуманно, може да го заключат и в затвора за 6 месеца, да му направят задницата като попски ръкав и да позабавлява малко бразилците там. Млад и стегнат е, ще свърши работа.