Полиция продължава да издирва Лидия от Перник

МВР: Който има информация, да се обади на тел. 112
21 сеп 2017 16:52, Анисия Иванова
12
Полиция продължава да издирва Лидия от Перник
Снимка: МВР

Полицията продължава издирването на Лидия Пламенова Гоцева, на 31 години от Перник, съобщиха от МВР.

Жената е в неизвестност от 8 септември и е обявена за общодържавно издирване.

Още по темата

При напускане на дома си е била облечена с черна блуза, черен елек, сини дънки и обувки на платформа.

Хората, които имат информация за Лидия Гоцева, ще помогнат за издирването й като позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
#8 преди 6 години
Няма нужада да ги гледам по БТВ, бившата ми е същата... мисля, че всички преживяли вид хранително разстройство трябва задължително да преминават психиатричен преглед преди да им се дават възможности да функционират свободно в обществото.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МдаКазва се "модрена,успяла и независима жена"Трябва повече да гледаш анорексичките от БТВ и НОВА.
7
2
 
2
 
! Отговори
Лили преди 6 години
Явно неправилно сте прочели написаното. Написах, че семейството и не би се почувствало по-добре , ако прочете коментарите. Не е хубаво да съдим някого без да го познаваме. Истина обикновено не е това , което всички виждаме отстрани.
6
3
 
4
 
! Отговори
И пак до Лили и Ива преди 6 години
И честно казано, ако реално и мислехте доброто щяхте да се надявате да е избягала по собствена воля. Другите опции не са приятни.
5
3
 
4
 
! Отговори
До Лили и Ива преди 6 години
"...едва ли ще се почуства по-добре , ако прочете коментарите Ви..." Ако чете коментарите ни, значи, че е някъде, с достъп до интернет, съответно тя самата не иска да я намерят. В този случай не виждам защо да сме съпричастни. И да, всички си имаме проблеми в живота, но ако бягаме от тях обикновено се влошават и тази "солидарност" само пречи. Понякога човек трябва да чуе грубата истината, за да се вразуми, иначе го подкрепяме да потъне по-дълбоко.
4
6
 
46
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Лидка е изключително скромно момиче. Спрете да бълвате клевети срещу човек, когото не познавате. Статията е написана с цел да се помогне за намирането и , а не за да изливате собствената си омраза и предразъдаци. Тя ли е единственият безработен човек в България ?! Всеки има трудни моменти в живота. Огледайте се и спрете да съдите.
3
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя затова е в неизвестност, защото не иска да се знае къде енали гледа в биг брадър какви успели шавврантии имаи тя иска такаотишла е при някой герой от фейсбука да му даде и да му източи някой лев
2
3
 
42
 
! Отговори
Лили преди 6 години
Как не Ви е срам?! Защо съдите без да познавате жената?! Семейството ѝ едва ли ще се почуства по-добре , ако прочете коментарите Ви. Момичето е изчезнало! Хората нямат никаква информация какво се е случило. Поставете се за момент на тяхното място и тогава коментирайте. Не съдете и не упреквайте без основание.
1
31
 
19
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Поредната "независима жена", писнало и е семейството и сега се развява някъде. Аман от такива! Ценностната система е на дъното и дълбае вече в него.