Разкриха модерна оранжерия за канабис край Нови пазар

Собственикът й оказа съпротива при задържането
22 сеп 2017 14:09,
14
Разкриха модерна оранжерия за канабис край Нови пазар
Снимка: архив "Булфото"

Полицията в Нови пазар откри модерна оранжерия за отглеждане на канабис в покрайнините на града.
Акцията по разкриването е била проведена вчера под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура- Шумен.

По време на операцията е била претърсена стопанска постройка в землището на Нови пазар, собственост на 39-годишен местен жител.

Там криминалистите открили две помещения, пригодени за отглеждане на канабис. В едното имало 77 саксии с канабисови растения, в различен стадий на развитие.

Наркооранжерията от закрит тип била оборудвана с вентилационна, отоплителна, осветителна и поливна инсталации в работен режим.

По този начин за растежа на растенията били създадени много добри условия. Всяко от тях било с височина между 50 и 80 см.

В съседно помещение са открити препарати, съоръжения и материали, подпомагащи оптималния им растеж.

По време на извършените процесуално-следствени действия са открити и иззети два плика зелена тревиста маса с общо тегло около 340 г.

Собственикът на оранжерията бил спипан на място, но оказал съпротива при задържането.

Арестуван е за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. След доклад на материалите в Окръжна прокуратура - Шумен мъжът е привлечен като обвиняем и мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на ОП- Шумен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Димитър С. преди 6 години
това бомбе е много тъпо парче ! постоянно се правеше на някакъв , а си беше пълен *** ***,*** стойкаджия! мислеше се за някакъв мафиот беше във филма от 91 г. и неможа да излезе от него ! "гангстер" ама скъсан *** , ***.
12
1
 
4
 
! Отговори
qwer преди 6 години
До Хуявец,Уругвай критерий за сравнение ? Все едно България да е пример за благоденствие ! Да си чувал за медицинска марихуана ? Знаеш точно колкото Пешо-НИЩО ! "Медицинската марихуана е разрешена за употреба в някои страни:Австрия,Финландия,Германия,Израел,Испания,Италия,Холандия,а Федералното законодателство на САЩ забранява употребата на всякакъв вид канабис ! Ти правиш ли разлика между медицинска марихуана и културата коноп ? Чети повече и с разбиране, от улицата не учи, там е само чалга !
11
2
 
6
 
! Отговори
Хуявец преди 6 години
До qwerПешо се е позаинтересувал , А ти ???? В белите страни наистина не се обръща много внимание на канабиса , в Уругвай даже е легално търгуването с него .Надали сме сколасали като другите държави , за да се правим на по умни от тях , хората отдавна откриха топлата вода .
10
4
 
7
 
! Отговори
Мене преди 6 години
Отвратително се чувствам като разбера, че ценната тревица е била унищожена от някакви ***, които освен да носят пагон за друхо не стават. Срамота! Светотатство!
9
2
 
7
 
! Отговори
qwer преди 6 години
До Пешо, т'ъп ли си или мал'оумен ? Преди да пишеш се поинтересувай за света където това растение е разрешено и как се разрешава отглеждането му ! На т'ъп народ - тъ'пи управляващи, това е България, една територия-кошара за овце !
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рушветите за полицията умряха. Някой прие.ва сделката. Бойко е с малко на заде...
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ? МЕ НАПУШИ Смях с Президента На Републиката
6
1
 
21
 
! Отговори
а преди 6 години
В делиормана, сеят царевица, а между царевицата в по-вътрешните редове има и кан а бис. Царевицата остава неприбрана, но другото избива разходите , че и печалбица пада. А дивите прасета се угояват и така за авджиите има и свинско.
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пешопреди 33 минути41По белия свят марихуаната е легална. Това е разтение със много полезно действие срещу доста болести и така да се пренебрегва е глупаво.=====================================на теб мозъка ти е изперкъл
4
3
 
3
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Вероятно е за лична употреба,но това ще се докаже идната седмица и ще го пуснат човека.България сме все пак.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Венци Бомбето този път се оср..л
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Модерен кадър за зеленчуковата градина на затвора.
1
7
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
По белия свят марихуаната е легална. Това е разтение със много полезно действие срещу доста болести и така да се пренебрегва е глупаво.