16-годишен с увреждания нападна своя учителка в Смолян

Той е задържан за 24 часа, и преди участвал в побои
25 сеп 2017 12:37,
17
16-годишен с увреждания нападна своя учителка в Смолян
Снимка: архив Булфото

16-годишен младеж е нанесъл удари на 60-годишна жена в Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания в Смолян.

Срещу него е започнато бързо производство, съобщи смолянската полиция. С ударите той е причинил телесна повреда на учителката в центъра. Проявата е извършена по хулигански подбуди.

На пострадалата е оказана медицинска помощ, а младежът е задържан за 24 часа в РПУ-Смолян.

Той е участвал в побои и друг път, уточниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Да не шикалкавим преди 6 години
Редно е сега да преразгледат официалните санкции срещу учителката, която се осмели да изрече истината публично - тези непълнолетни и малолетни са "зверски опасни", когато ги смесват с деца, които нямат специфични образователни потребности; те трябва да бъдат под надзора на специалисти в съответни специализирани училища и социални домове.Когато дете е в беда, макар и да е 16-годишно, трябва да постъпим така, че и то да има полза, и обществото като цяло (и особено децата) да не бъдат застрашени!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са пък сега тези центрове за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания,що за статут,ако имат защо няма камери за наблюдения кои от тях що правят там и как се държат и до прояви на хулигански подбуди що ги довело щом нападнали учителка,възпитателка на местото,подобно на нападения над лекари в поликлиники,болници или на подобни центрове с разликата,че до медицински пункт трябва да ходя,да се жалят,че ги боли,а тук на място да пребият или преди нападаха медици,а сега учители...
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, хубава работа! Вече такива новини ли публикувате? Тези деца понякога проявяват агресия, те затова са настанени в такива центрове. Работата на учителката му е да го усмирява, това е нейно задължение, за това получава заплата, а не да звъни на полицията и да го арестуват. Да вземат да му сменят лекарствата!Гледам, че деби.лите усилено ми цъкат минуси, без изобщо да имат понятие какви са децата в тия центрове и каква е работата на "учителките".
10
1
 
0
 
! Отговори
риторично преди 6 години
ПоправямпреманаХанаВредят
9
1
 
0
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До шматкаНяма вече "под ключ", премахната домовете, сега има центрове за деца с увреждания. И служители наречени "учителки", които следят тези деца да не наредят на другите и на себе си. Журна.листи.те да не правят сензации от такива случки!
8
0
 
5
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До весел косКаква безнаказаност, бре? Момчето е с увреждане! Имате ли представа за какво става въпрос? То е настанено в център за деца с увреждания, не в бежански център. Правите ли разлика? Ако нормален, ще е при семейството си.
7
1
 
14
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Един с увреждания уврежда 1,2,3-*** Не е ли по добре тези с увреждания да са под ключ.
6
3
 
4
 
! Отговори
кокона Рипсимия преди 6 години
Милото на кака!Ми то ми е мъжкарче!
5
2
 
29
 
! Отговори
весел кос преди 6 години
Безнаказаността поощрява набезите.Нужна е твърда ръка.
4
26
 
0
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Е, хубава работа! Вече такива новини ли публикувате? Тези деца понякога проявяват агресия, те затова са настанени в такива центрове. Работата на учителката му е да го усмирява, това е нейно задължение, за това получава заплата, а не да звъни на полицията и да го арестуват. Да вземат да му сменят лекарствата!
3
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото има дискриминация! Кой иска 60 годишна!? Ако беше малко по младичка нямаше да я бие.
2
4
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
:-) Да е живо и здраво детето :-)
1
1
 
18
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Дайте го на паравоенните от първата новина, тази сутрин.