Освободиха срещу 1000 лева сина на убития във Виноградец

Дрогата, с която бе хванат, била малко количество
26 сеп 2017 13:00,
7
Освободиха срещу 1000 лева сина на убития във Виноградец
Снимка: Архив, Булфото

Пловдивският апелативен съд освободи срещу парична гаранция от 1000 лв. Димитър Тонкев, чийто баща Наско Тонкев беше убит във Виноградец.

Още по темата


Припомняме, че 21-годишният Тонкев бе хванат с наркотици на 15 септември.

Младежът е разпространявал наркотици, но с оглед на малкото количество и чистото му съдебно минало, магистратите го пуснаха от ареста. Те считат, че няма опасност Тонкев да се укрие или да извърши друго престъпление.

Според адвоката му дрогата, с коята е хванат - 2,5 грама марихуана и 0,5 грама амфетамин, е с незначително количество и стойността й е 8-10 лева.

Защитата изтъкна, че наркотикът не е намерен у Тонкев, а друг свидетел твърди, че ги е взел от него.

Определението на апелативният съд е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
отврат преди 6 години
Работата си беше скалъпена от Влайков и личния му прокурор. Още от самото начало беше ясно, че момчето е натопено! Влайков е истинския бандит, освен убиец- със заплахи притискат хората да не свидетелстват срещу него. И цяло МВР, с автомобили се беше втурнало да арестува "трафиканта",така се разходват нашите пари от държавни служби за изпълнениие на частни поръчки! Бойко Борисов трябва да си посипе 3 пъти главата с пепел за "ценния" си кадър. Смешни станаха...Резилът продължи и след изключването.
6
0
 
12
 
! Отговори
Странно: преди 6 години
такова нещо имаше при социализма и във Франкова Испания: да арестуват НЯКОГО, защото НЯКОЙ(събират и 3-4) души) казал, че ЕДИ-КОЙСИ говори против властта.Та по силата на случая с "наркотик в малки количества"ВСЕКИ е заплашен, че ще бъде събрана "група', която( не без възнаграждание!) ще каже, че "ТОЙ","ТЯ" е крадец, убиец, наркоразпостранител"- ВИДЯХМЕ, КУПИХМЕ.Е, трябва да се знаят КОИ са свидетелите, които , като казва народа" могат да окачат човек на въжето"???А Влайков, бившият кмет?
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PRITEGANIE I PRODAGBA NA NARKOTIZI V BALGARIA NE E PRESTAPLENIEI NE SE NAKAZVA OT ZAKONA.
4
0
 
11
 
! Отговори
гербист от ЕНП преди 6 години
Ясно е, че ще го освободят, все пак реално човека не е носил в себе си наркотици или да е имало някакъв проблем. Важното е, че е разбрал съобщението от местната прокуратура :)
3
1
 
11
 
! Отговори
вижда се преди 6 години
Поредното доказателство ,че робите живеят в тиквунската държава !!
2
0
 
21
 
! Отговори
WOW преди 6 години
А счига бье! Смех, смех. Скалъпено обвинение, оакани съдии и прокурори, най-големите бандити.
1
2
 
21
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Българското правосъдие трябва да бъде закрито със закон, да се уволнят всичките магистрати и да започнем на чисто, хай-добре с китайски съдии и румънски прокурори.