Отвратително: Арестуваха директор за блудство с ученичка

Неприятният инцидент е регистриран в училище в бургаско село
27 сеп 2017 10:23, Красимир Ангелов
70
Отвратително: Арестуваха директор за блудство с ученичка
Снимка: Булфото, архив

С искане на Районна прокуратура – Бургас е задържан 58-годишен директор на училище по обвинение за извършено блудство с непълнолетно момиче.

Той е обвинен за това, че на 25 септември в село Ново Паничарево, общ. Приморско, в сградата на ОУ "Христо Ботев", е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на непълнолетно момиче, като е използвал положението си като директор на горепосоченото училище, в което е учила пострадалата.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведката лъже!Нейните родители я подучват!
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
58 като преподавах в САЩ ме посъветваха никога да не оставам сама в кабинета си със студент освен при широко отворена врата. Всяка професия си има рискове и начини за предпазване от тях. Разказаха ни разни случаи на студенти които предлагат секс услуги за оценка или се преструват на влюбени и неприятните последици. Това се нарича въвеждане в работата. Когато липсва, говорим за закона на джунглата.
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха сега си представете, че някое нахакано девойче ви обвини в същото! Нищо не можете да направите, не можете да се защитите, ако започнете да се оправдавате ще изглеждате виновен. Тя лъже!
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък ако на директора не дават и на инсъруктора ли нчма да дадът .Всички знаем как се взимат дипломи ,книжки,общински места и поръчки .Сексът винаги е търсен и си е валута която е най-търсената на балканите .Как са става водеща по телевизията питайте продуцента колко е минал .
52
1
 
17
 
! Отговори
1 преди 6 години
Каква педофилия? Нали по техните " обичаии и традиции" тя трябва да е напомпена с второто и на 22г. да стане "баба"!
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ученичката е от ромски произход. На тази възраст обикновенно забременяват.Случаят не е точно така както го представят.
50
0
 
9
 
! Отговори
До Един българин преди 6 години
Как да не лъжеш, лъжеш и още как.В мнение под номер 29 си написал, цитирам те:"сексът с непълнолетни винаги при всички обстоятелства е престъпление и следва да бъде наказвано със цялата строгост на закона!!!"А това е очевидна лъжа, защото при взаимно съгласие не е престъпление.
49
6
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 49Аз не лъжа, ти лъжеш.Аз само цитирам чл. 150 от НК.Даже не се осмелявам да го тълкувам.А ти нищо не цитираш а само изказваш лично мнение. Имаш право да си го кажеш, но не и да настояваш че си прав. Затова си има съд!
48
0
 
0
 
! Отговори
Еха преди 6 години
До ШОПО 35 Направи ми денят весел!
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахах, *** заглавието! Значи е отвратително, че са го арестували, така ли? Хаха, как не ги е срам тез полЮцаи
46
7
 
7
 
! Отговори
ю преди 6 години
всякакви безморални нерези се намърдаха на държавни службички
45
4
 
13
 
! Отговори
До 48 въпрос преди 6 години
Ами чети бе! Пише, че е непълнолетна, значи е навършила 14 години и сексът с нея по взаимно съгласие не се счита за престъпление, както лъже тук "Един българин". В други новини, прочетох, че е 15 годишна.
44
5
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
А на каква възраст по-точно е била ученичката с която учителят е е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление като е използвал положението си като директор на училището?
43
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ще ви се очертаят прашките под роклята" - приличните жени не носят "прашки" които да им се очертават.Няма как сексуални атаки да се бъдат защитени, но ми писна от разни облечени като *** да обясняват как те изобщо не искали да се набиват на очи и си показват задниците, понеже обществените стандарти така ги принуждавали. Това е като тези на гей парада които твърдят, че не парадират със сексуалността си,.
42
2
 
10
 
! Отговори
РъкатаНаМъртвеца преди 6 години
Когато " юдеите " вземат властта в световен мащаб - ще арестуват и съдят по подозрение. В България " юдеите " вече управляват .Да не споменавам че директора е от мнозинството гои а жертвата е от малцинствата.
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дърт козел млада върба му се лющи :))
40
5
 
9
 
! Отговори
Шопенхауер преди 6 години
Аз не нося прашки, защото не съм жена, а стилът на Борат не ми е любим. Ти не е ли време да спреш за малко да гледаш прашки, а да отидеш да си набереш малко тухли, щото с това мислене, че всичко, което ни е пред очите ни принадлежи, спадаш към един друг етнос
39
7
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 31"The age of consent is the age at which a person is considered to be legally competent to consent to sexual acts, and is thus the minimum age of a person with whom another person is legally permitted to engage in sexual activity. The distinguishing aspect of the age of consent laws is that the person below the minimum age is regarded as the victim, and their sex partner as the offender."Аз ли лъжа? Я пак повтори?
38
7
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 31"Statutory rape is sexual activity in which one of the individuals is below the age required to legally consent to the behavior in some common law jurisdictions. Although it usually refers to adults engaging in sex with minors under the age of consent, it is a generic term, and very few jurisdictions use the actual term statutory rape in the language of statutes."Кой лъже? Аз или ти?
37
4
 
15
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
Явно и ти си някоя от тия, които си носят прашките загащени до раменете, а панталоните на *** свалени до под коленете.