За блудството в училище: Много момичета са пострадали

Ученичката записала с телефона си всичко, което се е случило
27 сеп 2017 13:45,
75
За блудството в училище: Много момичета са пострадали
Снимка: архив Булфото

Ученичката, която обвини директора на училището си в блудство, е заснела всичко, което се е случило в директорския кабинет. След това родителите й са подали оплакване в полицията. Тя твърди, че не е единствената жертва на директора.

Така се стигнало до ареста на директора на училището в село Ново Паничарево край Приморско.

Както Dnes.bg писа той е бил задържан за блудство с 14-годишното момиче.

Още по темата

Седмокласничката Радостина казва, че директорът я извикал в кабинета си, информира bTV.

Сама решила да го снима, макар че призна, че същото я посъветвала и нейна бивша учителка.

"Мога да ви кажа, че не съм единствената. Има още много други момичета", обяви ученичката.

В училището обаче не вярват на обвиненията срещу директора.

Кметът на с. Ново Паничарево Яна Жекова обясни, че директорът е на поста от около 20 г. и никога не е получаван сигнал за нещо подобно в училището.

В училището преподава и съпругата на директора, която е в шок след случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А най-вероятно се вълнувате от тинейджърки, просто защото нямате достатъчно полова мощ за да развълнувате жена с повече опит от 14 годишна.Което е изключително тъжно, но всъщност е добре известен факт. Потентността на българите се изчерпва с мятането на салфетки и пиянските забивки със средна продължителност на половия акт 3 минути. Просто толкова си можете. Ако можехте повече и струвахте повече, щяхте да търсите някой на своята възраст, не малолетни, които са готови на всичко за шот или цигара.
40
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драги ми неособено интелигентни мъжкари. В случая говорим не само че тя е на 14 (цифрата която пише в статията). А че става въпрос за директор на училище. Това е длъжност, която изключва изобщо възможността да има каквито и да е сексуални действия спрямо ученичките си. Така че колкото и да обяснявате колко страдат половите ви органи от това че трябва да отказвате на натискащи ви се тинейджърки, аз пък мога да ви кажа, че половите ви органи са безполезни, щом изобщо се вълнуват от тинейджърки
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От статията разбирам че директора го е вкарвал на учителките и много ученички .Въпроса ми е първо давал ли ем да го духат или той ги е *** по мандаринките .Ако им е било густо сигурно са чакали на редица .
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че някой мъж прави секс с някой не значи, че иска да прави секс с всички. Също както ако един мъж е правила секс с теб веднъж, това не значи, че иска да прави с теб винаги. Също както, ако един добре-изглеждащ мъж ти е казала здравей, това определено не значи, че иска да прави секс с теб. Елементарно е като се замислиш.И какво каза в крайна сметка? Едно голямо нищо.
37
6
 
9
 
! Отговори
До 36 алоха преди 6 години
Не е подсъдно щом е навършила 14 години и ти се натиска.Подсъдно е ако не е навършила 14 години.Тази тук е на 15 години.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се замисля, виждам че говоря с човек, който хал хабер си няма от закона, понеже секс с 14 годишна не е подсъдно, освен ако не става дума за изнасилване. Ако имате проблеми с това се обърнете към законодателя. Иначе моралната Ви гледна точка е страхотна - за мутрафони може, за дебели стари чичаци - не. Нали се сещате проблема къде е в тоза начин на мислене?
35
0
 
4
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
Какво се мъчиш да кажеш, че не ти се разбира. Някоя общоизвестна истина ли?
34
2
 
7
 
! Отговори
алоха преди 6 години
айде млъквайте всички бе, голяма работа сте пред компа всичките анонимници. Ако бяха го питали и тоя директор преди 1 месец щеше да каже че не е нормално да оправиш 14 годишна. Ама като ви се натисне 2-3 пъти може да и откажете защото е подсъдно, а не защото не ви се иска, *** ви ще станат на всичките.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е по-богатичък, може и на 60 да е, не пречи. Така си възпитавате децата чалгарите.
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колкото до това какво правят 14 годишните в дискотеките с батковците, това си е между тях и батковците (между другото също е подсъдно за батковците). Това че някоя жена прави секс с някой не значи, че иска да прави секс с всички. Също както ако една жена е правила секс с теб веднъж, това не значи, че иска да прави с теб винаги. Също както, ако една добре-изглеждаща жена ти е казала здравей, това определено не значи, че иска да прави секс с теб. Елементарно е като се замислиш.
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, трябва ли да правя? Напомпания батко в дискотеката е на 30-35 и спрямо закона е в същата категория като директора на основното училище. Естествено загрижения родител е абсолютно ОК с факта, че дъщеря му ще прави секс с 35 годишния мутрафон. Манталитета ви е такъв.
30
6
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 27Не, явно не прави разлика. Остави го. Цялото ни общество е такова. Прогнило.В скоро време не се учудвам за директори на училища да назначават разни "напомпани батки", направо от дискотеките ще ги взимат и ще ги слагат в директорските кабинети.То като гледам как останаха само пенсионери или учители в предпенсионна възраст, никой по-млад и свестен не иска да бъде учител, нищо чудно в скоро време да бъдем свидетели и на това. Надявам се само моето дете да се изучи.
29
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземете излезте от Ориента, защото живеете в Европа. В Европа всяка жена има право да ходи колкото си иска облечена или съблечена и това да не е покана за всички околни да изнасилят, нито да я убият с камъни. В Европа, едно момиче може да се облича предизвикателно, а дикреторът може или да я накаже дисциплинарно ако ходи неподходящо облечена, или да си лъска в банята вкъщи. Той не може да я кани в кабинета си, не може да я опипва, нито дори да я гледа похотливо. Има си норми на поведение!
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как става да снимаш с телефон без да те видят че го правиш? Малко намирисва цялата история.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Това че сестра ти се влачи с разни нощем съвсем не означава, че всички са като нея.
26
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм гледала клипа и не ме интересува какво има на него.Но на пишещите тук ще им кажа едно - ако в която и да е нормална държава, директор или учител си позволи само да докосне по неподходящ начин момиче (или момче) ако ще момичето да ходи голо и да стене, този човек ще бъде уволнен и осъден.Защото такива са законите на нашето общество! Да извинявате коцкара и да обвинявате момичето е гнусно!Вие хора ли сте изобщо? Това можеше да е вашата дъщеря!А това Е блудство и злоупотреба с служ.положение
25
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 25"да видите горките 14 годишни деца какво правят и как се слагат на напомпаните батковци"Ти разлика между "напомпан батко в дискотека" и "директор на основно училище" правиш ли?!
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е дайте видеото да видим какво наричате блудство. Да не се окаже нещо съвсем различно. Уволнена учителка наговорила ученичка да оклепят омразния директор.
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един българин 23,Не бе, на него така му се иска да е ненаказуемо. За него щом между краката му има цепка, значи непременно е разгонено, като ***, която го е родила. Той си го представя във всичките му перверзни детайли и би мастурбирал, ако не клопаше с ръцете по клавиатурта.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото 14 годишно дете, насилено! Що не излезете малко навън по заведенията и дискотеките в по-крайните квартали да видите горките 14 годишни деца какво правят и как се слагат на напомпаните батковци, особено ако са и с пари...