Развръзка: Откриха трупа на 31-годишната Лидия

Тялото било в коритото на Струма под крепостта "Кракра"
Обновена: 29 сеп 2017 11:49 | 29 сеп 2017 11:41, Анисия Иванова
82
Развръзка: Откриха трупа на 31-годишната Лидия
Снимка: МВР

Изчезналата Лидия Гоцева от Перник е открита мъртва, съобщиха от МВР.

Жената бе в неизвестност от 8 септември и беше обявена за общодържавно издирване от близките си.

Вчера, около 10:00 ч., бил подаден сигнал от 32-годишен мъж, че е забелязал в корито на река Струма под крепостта "Кракра" труп на жена.

Още по темата

Полицаи от Перник отцепили района и започнали оглед на местопроизшествието. На място пристигнал и съдебен лекар.

Органите на реда установили, че тялото е на 31-годишната Лидия. Трупът е закаран в Съдебна медицина - Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство.

Според близките й жената мистериозно изчезнала рано сутринта на 8 септември. Легнала вечерта в спалнята с мъжа си, а призори излязла от къщата. Никой не знае къде е отишла.

Съпругът ѝ Павел Христов разбрал за липсата й сутринта, когато станал сутринта за работа в 5 часа. Предната вечер нищо не предполагало такава развръзка, била обикновена за семейството - вечеряли и си легнали.

Жената била безработна от 8 години, имала дъщеря във втори клас, грижела се за нея, но голямото й желание било да си намери работа. По думите на съпруга й семейството било материално добре.

Въпросната сутрин Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи. Единственото, което е взела със себе си, е телефонът, който бил изключен.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден трупове, а ББ ни говори, че сме цъфнали...
26
1
 
16
 
! Отговори
язе преди 6 години
...Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи...Има нещо гнило тука. Кой тръгва така навън? Милиционер замесен има май...
25
0
 
9
 
! Отговори
БеГе Мамата преди 6 години
Нямат край драмите
24
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОСТАВКАТА 3Аз не познавам, някой който да получава такава смешна сума - 400лв.Същност не познавам човек, който получава под 800 и то тези, които получават толкова са без образование и вършат супер проста работа.
23
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПеткоМалко си я бил.
22
2
 
29
 
! Отговори
Тони преди 6 години
Нещо не ми харесва тази тенденция български момичета и жени да изчезват и да бъдат убивани през последната година даже последните месеци. Нали все още сме в България не в Афганистан...?
21
15
 
22
 
! Отговори
Петко преди 6 години
До Гошу Какво като е хубава ? И моята бивша беше хубава ама ходеше разсъблечена като ***, и ми правеше номера, викам й да се закопчае, тя ми вика "да не съм монахиня" !
20
13
 
16
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
ЕЕЕЕЕ нямам думи вече.... Какво общо има ББ с тази статия БЕ?!?! Където и да погледне човек само мрънкялници и хейтъри.... Честно ми кажи: по-добре ли се чувстваш сега като написа това безмислено словоизлияние?!?! Най-интересното в ситуацията към момента е, че нон-стоп всякакви хора мрънкат, а като отидем на протест сме по 100 човека?! Ем мрънкаме, ем не се борим и после пак мрънкаме?! Е КАК ОЧАКВАТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА?!
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карма...
18
12
 
51
 
! Отговори
истината преди 6 години
Бог да я прости жената ББ се гордее ,ч е над 1 млн българи пътували зад граница по време на празниците / всъщност са около 200 000 - тоест 3/4 процента от населението /, а останалите - всеки ден самоубийства , мизерия и т.н . Идва зимата - колко ли хора ще се чудят - храна и да си купуват , да се отопляват ли , лекарства ли да си вземат - това е ежедневието на останалите 6.5 млн - 6.8 млн българи но всички знаем ,ч е ББ , и компания живеят в паралелен свят , където всичко ни е наред
17
7
 
49
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Хубава жена, жалко. В БГ май е масов спорт да се трепят красиви жени
16
43
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
морско чудовище - точно като от дълбините на морето
15
13
 
48
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Всички сме откачили,кой повече,кой по малко..Самоубила се е.В страната на царя Тиква това е изход или терминала!30години геноцид!!!
14
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката изглежда като *** най-обикновена...---А ти на снимка приличаш на Брад Пит или на спраскан ка-***? Бих заложил на второто.
13
7
 
0
 
! Отговори
утре преди 6 години
Исках да напиша "трупаме" по-долу
12
4
 
23
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
абе таранкоолу, гледай си децата, остави на абдалите да гонят кариера и да "успяват", след 100 години от тяхното "нещо" дето са го постигнали няма да е останал и прах даже, а твоите деца ще ги има
11
10
 
36
 
! Отговори
утре преди 6 години
На кого утре ще намерят трупа? В БГ Катунь всеки ден откриваме нов труп. Така е - преди 30 години първо открихме трупа на правосъдиетоОттогава трупамерикански ден след ден планина от човешки трупове!
10
36
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа и я е убил, ясно е като бял ден.
9
73
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката изглежда като *** най-обикновена...
8
3
 
18
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Анонимен 4ми така е нашта мила родина....