МВР: Бащата на отвлечения Адриан работeше по свой план

Дистанцира се от нас и ни затрудни, коментира Младен Маринов
Обновена: 3 окт 2017 11:16 | 3 окт 2017 11:15,
8
МВР: Бащата на отвлечения Адриан работeше по свой план
Снимка: Facebook

Бащата на отвлечения Адриан Златков е работил по свой план и се е дистанцирал от полицията. Това обяви главният секретар на МВР Младен Маринов.

Още по темата

"Бащата на отвлечения Адриан Златков се дистанцира от нас и работеше по свой план, което ни затрудни. Това е негов избор, тъй като касае живота на детето му. Ние няма как да го задължим той да го постави в риск, защото за всяка наша намеса без негово желание ще бъдем обвинявани, тъй като там все пак има заложник", отбеляза Маринов пред bTV.

Припомняме, че Адриан Златков бе отвлечен пред дома си на 30 август. 25-годишният младеж е син на собственика на автокъща "Софауто" - Тони Златков. Той бе държан в плен 11 дни, а близките му платиха откуп, за да си го приберат жив и здрав.

"Важно е по случая да не изтича актуална информация и тези, които са извършили престъплението, да не се ориентират по нашите изказвания докъде сме стигнали. Екипът е свършил много работа, но това трябва да бъде облечено и с процесуална форма, за да бъде ползвано като доказателство", подчерта той.

По думите му всичко, което от полицията са могли да съберат като доказателства, е направено.

Според главния секретар на МВР се работи и по версията за група, която е действала само за да отмъсти или за да сплаши Тони Златков, и по версията за нова група, която би извършила и следващо похищение.

"Всеки, който извършва такова престъпление, е нагъл. Но не може от едно такова действие да преценим, че се възвръща някаква група", посочи Младен Маринов.

Маринов потвърди, че е арестуван известният автокрадец Георги Воденичаров – Кико.

Задържан е до откраднат автомобил BMW X5. По думите на главния секретар Кико е бил залавян 4-5 пъти и е "изключително хитър и комбинативен".

Маринов обаче не потвърди информацията, че по време на акцията в тайник на автокрадеца са намерени пачки, с които бил платен откупът за живота на Киро Киров, похитен от "Наглите" през 2009 г.

Да говорим, че там са открити пари след толкова години, е несериозно, изтъкна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Ще работи по свой план след като МВР нямаше план,и е проядено от корупция,никой вече няма вяра на МВР...
6
0
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"Всеки, който извършва такова престъпление, е нагъл."Всъщност нагло е да обвиняваш жертвата, че ти е попречила и затова не си свършил работата. Можеше просто да си замълчи, но толкова им е милиционерския капацитет - да гастролират из сутрешните блокове и да плямпат простотии.
5
0
 
28
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
И правилно ! Детето му е живо и невредимо ! За разлика от оня от ,,Литекс,, ,който го спасяваше полицията и го върнаха без пръсти,че отвлякоха и жена му !!! Просто УШЕВИТЕ не ставате за нищо !!!
4
0
 
19
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Или пък дори и да има доказателства (видеозаписи и тн) нашия мил съд неможе да осъди никой, а и няма и желание. Не случайно имаме постоянно хора с по 30 престъпления на свобода. Няма наказания в БГ и това е най-най-най-най големия проблем. По-голям от всички политици дори.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бащата на отвлечения Адриан Златков е работил по свой план и се е дистанцирал от полицията" - за това синът му е жив! Ако беше работил с вас, не се знае, защото първо сте немърливи и второ е пълно с престъпници във вашите редици.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или престъпниците са винаги изключително хитри и комбинативни или полицията е достатъчно *** ,проста и неадекватна, неспособна да съберe и 1 доказателство годно за пред съда. Закривай !
1
0
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Гледам снимката на "бебчо".....и изпадам в умиление!