След убийството на кардиолога – напрежение гърци-българи

Само за денонощие гръцката полиция е задържала 12 българи
9 окт 2017 21:50,
27

Напрежение на остров Крит, след ареста на българи за убийството на 63-годишен кардиолог.

Още по темата
Мъжът беше застрелян в събота, а гръцките власти са задържали за престъплението служителя на криминалната полиция в Казанлък Красимир Карчев.

Арестуваният признал за извършването на деянието, като посочил и причината - имал връзка със съпругата на гръцкия гражданин. Жената на кардиолога е задържана за съучастничество.

Междувременно, само за денонощие гръцката полиция е задържала 12 българи - по обвинение в различни престъпления.

Пред Bulgaria ON AIR Петър Атанасов, който живее на гръцкия остров, разказа какви са настроенията срещу българската общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мръсния грък е заплашвал живота на българката която е нямалаа брак с него така че не става въпрос за наследяване на пари, а за самозащита
13
0
 
12
 
! Отговори
Тцтцтц преди 6 години
Един човешки живот беше погубен... Много хора пострадаха около този случай... И заради какво? Заради алчна п...а в.......а. Факт!
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До OsmanИ вашето време ще дойде ...
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонименкакьв е този кардиолог *** на 52 години------------на 63 е, чети там:)
10
1
 
23
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Така ще е, като се женят за дедо си, ще висят в панделата. Това не е България, там ще им се види тесен света и на двамата.
9
0
 
28
 
! Отговори
българи в странство преди 6 години
Лакоми жени -готови да убият всеки, който работи през целия си жизнен път.
8
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите в България са престъпници в униформи.от квартала всички необразовани, бандити и лентяи станаха полицаи. Това са аутсайдерите на обществото. Обаче са първи да протестират за заплати. А непрекъснато изкарват пари от престъпниците. Полициата трябва да се зокрие. Никаква полза от тия бандити.
7
2
 
41
 
! Отговори
Ала-Бала преди 6 години
Доста филми сме гледали по този сценарий. Не е особен случай. Даже може да се определи като банален. Двама по млади гръмват един по- стар и богат, за да му вземат парите.
6
2
 
45
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Гръцката полиция(и съд) са точно обратното на нашите!В Гърция с чужденците се държат строго при извършване на престъпление,та чак често затварят и невинни.У нас основна грижа на правораздавателните органи е да им вземат парите(на частно) и да ги пуснат поживо-поздраво.Иначе и двете страни се водим демократични и членове на ЕС.ама нас ни осъждат за щяло и нещяло в Страсбург,а Гърция-не,въпреки че действията им често са чист произвол."Кучета и котки може,малки прасета-не",както се казваше в един
5
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Произвеждаме само милиционери с правителството на ББ...След като Иван Костов затвори фабриките за илюзии...И реалните фабрикиЧестита ви 30 години демокрация!
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По колата се вижда,че е кръстосана стрелба,но кои първи са стреляли от тия ловджии.дружинка ли е била,дружинки ли са били една срещу друга,че на таз дет стрляла по отзад и липсват съчми,все някой още е пострадал за това растояние в позициите.
3
1
 
18
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 6 години
Шерше ла фам!/ Търсете жената/- Дюма баща.
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не всички българи са полицаи.
1
5
 
35
 
! Отговори
Васил преди 6 години
Ей, станахме като шиптърите (може би винаги сме били)...само с престъпност се занимаваме...*** били! Те ***, нелилави ги използват за организирани престъпления-нека не се лъжем!