Полицаи иззеха 770 литра ракия от пенсионерка в Правец

71-годишната жена е задържана за 24 часа с полицейска мярка
10 окт 2017 13:26, Красимир Ангелов
49
Полицаи иззеха 770 литра ракия от пенсионерка в Правец
Снимка: Агенция "Митници", архив

Близо 770 литра алкохол без бандерол спипаха полицаи от Правец при проведена операция в града, съобщават от ОДМВР-София.

На 9 октомври, на територията на Районно управление на МВР-Правец, е проведена полицейска операция за противодействие на незаконната търговия с акцизни стоки съвместно от икономически полицаи в ОДМВР-София и служители на районното управление в града.

В хода на акцията, при проверка на адреса 71- годишна жена, са открити и иззети десетки пластмасови бутилки с различна вместимост, съдържащи общо 770.600 литра алкохол без български бандерол.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. С полицейска мярка за 24 часа е задържана собственичката на имота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиииий, какъв тотален удар срещу престъпността!
22
1
 
30
 
! Отговори
Да ви ... знаете си преди 6 години
Аферим бе, ченгеджийски тюфлеци! Бабата за 770 литра домашнярка - в кауша, а карнобатския и пещерските разбойници с милионите литри ментета, дето тровят цял народ си живеят като падишаси.
21
2
 
21
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи ете сега вече и гръбнака и мозъка и даже и топките на организираната и не толкова престъпност бяха смачкани прекършени и издухани! Това никой досега не го е правил и нема да може да бъде повторено още 100 години за напред! Набраво бих казал "БРАВОС"!!! Само, че няма да го кажа докато не хванат и дядото оти при него има поне още 300-400 кила ракия скрити!
20
5
 
10
 
! Отговори
български американец преди 6 години
бългатите да се мачкат, докато не изчезнат
19
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че са й взели алкохола, че старците са много алчни и кой знае колко захар е слагала в джибрето само и само да изкара колкото може повече алкохол та ако ще и да е пълен с метил.Можеше да изтрови бая народ.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5770л ракия за внуците!?А посмали малко!
17
1
 
28
 
! Отговори
Еееее преди 6 години
кой разправяше, че герб не постигат резултати, а? А онези пенсионерка, дето я глобиха, че храни бездомни кучета? Още няколко такива и ще се събере за една магистрала.
16
4
 
18
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Средната пазарна цена, на 770 л. е 5 000 лв. После да не се чудиме, от пенсията ли е метнала пачките през балкона!!
15
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бяха проверили ,защо Лукойл ВГ няма измерватни уреди и не плаща митнически такси?
14
1
 
38
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Няма проблеми. Спокойно. Ракията може да са взели, но казана си е там :). Само трябва да си свари още. От цялата работа става ясно, че май на кварталния му е свършила ракията. Ще се разберат, ще се намерят фактури от селския казан и ще се оправят нещата. И нещо много важно - НЕ пипайте на хората ракията! Тя си е национален спорт и в малки количества прави чудеса. Оставете жената да си продава стоката, направила го е с труд! Химиите на заводите да си ги пият граждането ако щат!
13
1
 
21
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Българина не трябва да може да диша от проверки,горските и те да проверят бабата ще открият я някой чукан без маркировка,и да я бастисат.
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи аз ако обера ябълките в градианта и ги сваря на ракия е престъпление така ли ? А това че грабят милиони не е проблем. ДОЛУ ГЕРБ
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родната полиция ни пази!!!
10
1
 
36
 
! Отговори
ДС преди 6 години
Браво, БРАВО. ГОЛЯМО БРАВО. Ето кое е спирало развитието на икономиката.
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да разберат че има ракия ако не е правила търговия! Някой доброжелател на който е отказала да продаде ракия или му я е дала по скъпо я е топнал у бонаро! Е сега ще и конфискуват ракииката и ще и кажат другият път да не продава на непознати хора ракиика. Всякакави хора по таз земя знаеш ли кой какъв е и откъдее!
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** мръснии,ако беше някой мутрак щяхте да го предупредите ама бабето го хванахте проклети да сте
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако каже, че е за собствено потребление и подаръци на познати? Кво праим? На 71 години ще я хванете за...
6
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край. Разбиха мафията. Хванаха ди капо ди тути капи - 71 годишен труп. Няколко хиляди сини ризки с пагони изпиха доказателствата. 250 мързеливци се хилят тъпо и приемат пореден закон, за да се нагушат още повече. България е една приказка!
5
2
 
51
 
! Отговори
Край преди 6 години
Помислих че са хванали Пещерняците или карнобатската с безакцизен спирт. Или че са арестували ББоросов за това че спира пповерка в пивоварна Леденика за платен акциз. Не било. Хвана баба Вуна - да се осъди на доживотен и без това няма още много.
4
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големо престъпление за разкрили полицаите. Бабчето цел живот си варило ракийка , кътала я я за деца и за внуци и хоп идва полицията и я взима била незаконна защото е без бандерол. Простотия до шия но нали има разкриваемост на големото престъпление. Просто е срамота. Там където има лозя нема къща без 200 - 300 - 500 л. домашна ракия , всички ли тази хора са престъпници???