Като в екшън: Нощна гонка, изстрели и задържан съдия

Прокуратурата: Има съмнение за нощен лов
11 окт 2017 20:00, Анисия Иванова
24
Като в екшън: Нощна гонка, изстрели и задържан съдия
Архив: Булфото

Съдия от Окръжен съд – Ловеч е задържан за неподчинение на полицейско разпореждане и за съмнение за нощен лов, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

На 5 срещу 6 октомври в района на плевенското с. Бохот полицията се е опитала да направи проверка на джип в района на селото, с който вероятно се извършвал незаконен нощен лов. Съдия Иван Иванов бил в колата на своя приятел Васил Василев. Джипът се е движил в кръг, със загасени фарове, но включен боен фар.

Водачът на джипа отказал да спре, след което е започнало преследване. След като автомобилът не се е подчинил на сигнала за спиране, полицейските служители са извършили изстрели с 8 стоп патрона и след това с бойни патрони по гумите, обясни Арнаудова.

По думите ѝ полицейският екип многократно се е легитимирал и подавал светлинни сигнали, но въпреки това джипът не спирал.

След като джипът е бил спрян, пътникът (съдия Иван Иванов) и водачът са свалени и задържани за 24 часа за неподчинение на полицейско нареждане. Двамата са задържани, а в колата са открити две пушки и близо 120 патрона.

Версията на мъжете е, че са се разхождали и се изгубили, обясни прокурор Арнаудова.

Засега съдията е разследван само за отказа да се подчини на полицаите, но прокуратурата не изключва възможността да го обвини и за незаконния лов.

В нощта на инцидента магистратът ползвал и черна маска с прорези за очите, носа и устата. А разследващите установили, че Василев е с криминално досие.

Румяна Арнаудова допусна до края на месеца да бъде повдигнато обвинение на представилия се с фалшива самоличност Александър Николов, който измамил редица хора с пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
В Пловдив преди 6 години
задържан полицай,в Плевен съдия,сигурно сънувам,абе хора,ние наистина в каква държава живеем?Лично познавам съдия Иванов,мисля,че беше и кандидат за Председател на Ловешкият окръжен съд?!Иванчооо,Иванчооо,много жалко за теб батковото,ти удари дъното,срам и позор,а горката Янка,не искам днес да съм на нейното място в Съдебната палата?!И от мен запомни,че никога не е късно да станеш за резил,и че каквото човек сам си направи,и Господ Бог да слезе отгоре,ако го има,и той не може да му го стори?!?!
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен - Че ние задминахме Мексико и Колумбия по бандитизъм , бе !!направил си интересно откритие! У БГ-то бандитите са безочливи поради вкорененото безбожие (атеизъм). Всички останали имат страх от някакъв Бог, защото така са отгледани от деца. Направо изглеждат като наивници пред нашите.
15
2
 
5
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
И както каза Радев : емигранти , връщайте се с децата си в България!?
14
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Какъв е тоя съдия , който има маска ! Че ние задминахме Мексико и Колумбия по бандитизъм , бе !!
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това представлява BG правосъдието
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова ли в нета постоянно се срива ами то оттия ходи всичката работа а дано са се наяли на интернет честно казано трябва да си слабоумен за него особенно пък такива аман
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
30 години вече българските съдии са сподвижници на мафиоти те и ловуват и пият с тяхА ние емигрираме един след другНо на никой не му пукаКато останат *** само в държавата съдиите може да се саморазпуснат - мешерето няма да ги приеве
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
типично по нашенски, и тоя ще осъжда престъпниците ?????? какъвто президента такава и републиката
9
2
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Няма съдия дето да не обича забранено диво
8
0
 
10
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Ако е имало деца, шофьора да беше спрял на полицаите. Нощно време деца нямат работа в гората!
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах репортажа по новините, имаше разговор с въпросния Василев и последният най-нагло отричаше създалата се случка. Тези хора глава на раменете имат ли?
6
3
 
39
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Бг.съдия:Ходи с маскаБракониерстваНе се подчинява на органите на редаБогато крими досиеХора кога ще излезем да ги изметем тези прошляци.Бг съда е в основата на бедноста корупцията престъпноста у нас
5
0
 
50
 
! Отговори
цирк преди 6 години
Цитат:Прокуратурата: Има съмнение за нощен лов.........ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ---ХОРАТА СА ОТИВАЛИ ЗА ГЪБИ, БУРГАСКИЯТ СЪД ГО ДОКАЗА, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО И ДОПУСТИМО ДА БЪДЕШ НОЩЕМ, В СТРАНДЖА, ВЪОРЪЖЕН С ПУШКИ С ОПТИЧЕСКИ МЕРНИК---КАТО ПРОСТО СИ БИЛ ЗА ГЪБИ. пп. УБИТАТА КОШУТА , НАМЕРЕНА В БАГАЖНИКА НА КОЛАТА, САМА Е ПРИЧИНИЛА СМЪРТТА СИ, САМОУБИВАЙКИ СЕ КАТО Е ЗАСТАНАЛА НА ПЪТЯ НА СЛУЧАЙНО ИЗСТРЕЛЯН КУРШУМ. ПОСЛЕ С ПОСЛЕДНИ УСИЛИЯ Е СКОЧИЛА В БАГАЖНИКА НА МПС.
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо за пловдивския ушев, началник-телефонен измамник? Или трябва да се мълчи, за престъпленията на тази седемдесет хилядна орда потомствени кияци?
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овче материале Суджуците и лакеите им ви направиха на май-му-ни.Ама нали сте овчо стадо, блеете само по форумите, докато си пиете шльокавицата в панелките.Ако не се излезе на улицата, нищо няма да се промени.
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този *** ще раздава справедливост ....
1
1
 
39
 
! Отговори
Нищо ново преди 6 години
Нерегламентирани контакти на магистрат с лице от крими контингента!