Полицаят, обвинен в убийството на кардиолога: Аз го убих!

Приятелката му Дешка не предполагала за намеренията му
11 окт 2017 17:15,
46
Полицаят, обвинен в убийството на кардиолога: Аз го убих!
Снимка: Facebook

37-годишният Красимир Карчев от Казанлък, обвинен за убийството на 62-годишния кардиолог Христодулос Калантзакис на остров Крит, бе изправен на разприт пред следовател, по време на който направил пълни самопризнания, предаде "24 часа".

Разпитът продължил около два часа. Карчев пристигнал със силна полицейска охрана. Той е направил самопризнания и поел цялата вина за убийството.

Още по темата
"Аз го убих, получавах заплахи", казал Карчев.

Според адвоката му, обвиняемият изцяло е поел отговорността за убийството и твърди, че приятелката му няма връзка с престъплението. По отношение на съобщенията, които са разменили двамата помежду си, той твърди, че нямат нищо общо със засадата, а касаят отношенията помежду им.

След разпита е откаран в затвора на остров Крит и предстои преместването му в затвора Коридалос в Атина.

Непосредствено след неговия разпит започна да дава показания и 38-годишната Дешка Говедарова, съпруга на жертвата, срещу която има повдигнато обвинение за съучастничество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите би трябвало повече да учат математика.Ако тоя бе учел по добре тази наука би се чатнал,че половината свят сме мъже,значи другата половина са жени и има огромен избор-не е останала само една жена на света та да убива мъжа и!Ама той ако беше добър по математика щеше да е инженер,а не милиционер!
38
0
 
4
 
! Отговори
.... преди 6 години
21 век, стотици хиляди години еволюция и все още има убийства заради 2 пръста опикано месо. .. Толко ли няма жени бре момции..
37
0
 
2
 
! Отговори
марко преди 6 години
Шансът да оцелее в затвора първата година е 1 на 100 , пълен *** , а на този може би не му е първото убийство
36
2
 
4
 
! Отговори
DJAC преди 6 години
Не че е полицй,българин е,а българина е ***,глупав,злобен и завстлив.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като изезне на 60 или 70 годишен щото там за убииство не дават условна или 5 години като тук ще го питам коя беше Дешка? А тя дали изобщо ще го помни щото през легълцето и ще минат такива като този поне 30-на! Ей кво става с тоя народ "умен" бе??? Да тръгнеш по акъла на една раз.поретина и да стигнеш до там да убиеш човек?! Какво ли са си мисле ли че гръцките полицаи и съдии са като в БГ ли? Малииии колко са умни!
34
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя балък е решил да се жертва за алчната кифла, но си прави грешно сметката. Първо там не както у нас, лъжата няма да мине, второ няма да лежи 5-6 години, както у нас , а поне 20 ,а през това време кифлата ще го е забравила напълно
33
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КакВ полицията работят само престъпници.
32
3
 
9
 
! Отговори
що го жалиш гърка преди 6 години
До НикойГолям тарикат е бил!Сменял си е булките като носни кърпички!И какво са чувствали жените,това не влиза в сметката!?Какво е това 4 брака!?Горкият той!И щото е много печен,та 62 годишната ашлама се вързал "по любов" с нашата гяволица!?Можели са да го изработят без трепане,ама вече е късно!От дето и да погледнеш,все гнyсoтия!
31
4
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Разбра ли са че спонсора ще разбере за какво става дума и са го гъкнали. Знаели са че най много тоя *** да лежи в затвора нищо друго . Жената ще прибере наследството ... Туй то ... Може и след време да плати на който трябва да го пуснат ... Няма да се очудя , ако доказателствата по някое време рязко намалеят
30
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Детето е от него
29
2
 
22
 
! Отговори
20 години затвор преди 6 години
Винаги избягвам контакт с българи и българки в чужбина и в българия.Здравей,здрасти и чао.
28
3
 
10
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Когато няма таван наличното имане и правила за неговото придобиване се случват тези неща.Отделно при капитализма е важно колко имаш,а не как си го придобил.Престъпления и пак престъпления.Съсипани човешки животи в името на парите.Унижение за човека това е капитализма.
27
2
 
5
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Детето явно е негово. Някой трябва да го гледа.
26
0
 
27
 
! Отговори
Кънчо преди 6 години
Това, което човек сам си направи , и Господ не може да го оправи.Наивно,глупаво момче, мисли че ще му се размине.Не след дълго ще отрезнее напълно , но късно.
25
1
 
35
 
! Отговори
Как преди 6 години
Как такива убийци работят в полицията?
24
0
 
10
 
! Отговори
да бе,ще праща преди 6 години
До ЛуциферЧакай от умрял писмо!
23
0
 
30
 
! Отговори
Ушев преди 6 години
Заради една пу.ка,сега ще лежи до живот ***...
22
1
 
29
 
! Отговори
G преди 6 години
Тоз се надява, че ще го екстрадират и у нас ще му се размине, ама гърците не са вчерашни и ни знаят всичките мизерии. Има да лежи в Гърция, че и друго може да му се случи там. Минимум ежедневни гаври ще има.
21
1
 
39
 
! Отговори
Луцифер преди 6 години
Всичко прави за пари тоя ,млади булки ли няма .Иначе хитър ход да отърве Дашка поне да има кой да му праща цигари и колбаси.Спрете да бягате подир пари те наистина не са всичко.Дори ти правят живота безмислен с единствена цел пари.Аре ся мако превъзпитаване вътре.Тежък ще е престоя ще го мразят и надзиратели и затворници-полицай-убил грък и то доктор за пари....
20
0
 
26
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Уникален тъ*ак е това момче! Да убиеш човек от лакомия и похот!!!....заслужава доживотна, ако го е направил той! Сега ше види какво е да си млада булка в гръцките затвори, пълни с н*гра.... По произход съм от село на границата с Гърция. След 89 та много хора започнаха да се занимават с трафик на дрога и ***. Наща полиция нищо не направи, но почти всички минаха през гръцките зандани! Та са ми казвали, че това с младата булка е вярно, и освен това чистиш, гладиш, переш, сервираш..на негр*