Полицаят, убил лекар на о. Крит – обвинен в побой над треньор

Това се е случило няколко месеца преди нападението над кардиолога
11 окт 2017 20:37,
30
Полицаят, убил лекар на о. Крит –  обвинен в побой над треньор
Снимка: Facebook

Полицаят Красимир Карчев, застрелял гръцки лекар на остров Крит, бил следствен за побой, научи казанлъшкият сайт "Пресс ТВ". Следствието срещу него е образувано няколко месеца преди той да убие кардиолога на 6 октомври.

Очевидци разказват, че Карчев нанесъл побой на футболния треньор от Раднево Динко Славов. Започнало разследване, след това Карчев бил предаден на Военна прокуратура, но производството било прехвърлено на прокуратурата в Сливен.

Още по темата
Динко Славов от своя страна твърди, че Карчев направил опит да го убие.

След спорна ситуация, полицаят Красимир Карчев се нахвърлил срещу него с думите: "В Енина имам право само аз да говоря на играчите и никой друг". След това го повалил на скамейката и се е опитал да го задуши. Оттам нататък Динко Славов нищо не помни, изпаднал в безсъзнание за близо пет минути.

По-късно подал жалба с надеждата да бъде заведено дело. Въпреки че имал много свидетели и съдебно медицинско свидетелство, бил предупреждаван, че това е "известен местен полицай" и нищо няма да се случи.

Девети месец вече Славов не знае какво се случва с неговата жалба.

Припомняме, че задържани за престъплението са 37-годишният Красимир Карчев, който е обвинен в убийството на кардиолога Христодулу Каландзаки, както и неговата съпруга - Дешка Говедарова, с която Карчев бил в интимни отношения. Според гръцката полиция, тя е организирала убийството, а мотивът - да получи наследството, което оставя докторът.

Според близки и роднини на лекаря напоследък д-р Христодулос Каландзакис започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му и се усъмнил в извънбрачна връзка. Започнал да се съмнява и за бащинството на детето им, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

Според непотвърдена информация, ДНК тестът за детето е направен и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
33
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Това не му беше първият бой по мачовете. За колко само не знаете... Сам обичаше да се нарича "Нинджата".. ама сега ще го видим колко е нинджа и колко е жена на нинджи.. в Енина бТВ вече се вдигат банкети :)
2
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той ако можеше нещо друго, освен да се бие, убива и занимава с всевъзможни престъпления, нямаше да е полицай. Над деветдесет процента от цялата седемдесет хилядна банда са такива. Затова разтуряй ордата.
1
1
 
37
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Джандар страшилище.мухахаНе е ли редно цацата да назначи проверка защо няма повдигнато обвинение за селската свада.Цаца.ха