Жена загина, пресичайки пешеходна пътека край Радомир

Шофьорът е тестван за алкохол, пробата е отрицателна
13 окт 2017 14:02,
13
Жена загина, пресичайки пешеходна пътека край Радомир
Снимка: Булфото, архив

Жена загина, след като бе блъсната на пешеходна пътека. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Перник.

Инцидентът е станал тази сутрин, около 7 ч. на пътя София - Кюстендил, в района на град Радомир

57- годишната радомирка пресичала шосето на пешеходна пътека, когато била ударена от лек автомобил, шофиран от 45-годишен мъж от Кюстендил. След удара жената починала. Трупът е закаран в Съдебна медицина - Перник за аутопсия.

Водачът на автомобила е тестван за алкохол, като пробата се оказала отрицателна. Започнато е следствено дело и работата по случая продължава. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
кк преди 6 години
Бус е спрял, а въпросният шофьот е тръгнал да го заобикаля. До колкото разбрах е полицай от Кюстендил. Редовно минавам оттам и пътеките са обозначени добре, дори и *** и мигащи знаци.
12
0
 
5
 
! Отговори
Биб преди 6 години
Пешаходната пътека е видима 9. Освен това има светещи знаци. И училище до пешаходната пътека истинско чудо е ,че не е дете. За съжаление истината е, че масово шофьори не спират на пешаходната пътека.
11
2
 
7
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
В провинцията където живея много от пътищата минават през селата, както е било преди 100 години, но слагат легнали полицаи преди пешаходните пътеки и светофари , които се активират от пешаходците, няма нужда да прибягваш като партизанин, всеки път като ще пресичаш.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Често минавам през Радомир там ограничението е 40 км. за целият град а на всяка пешеходна пътека има светещ знак. Този трябва да е бил сляп за да не види знаците на ограничение и светещите знаци на пътеките. По всяка вероятност е бил с БМВ. Жалко за жената да те убият на пешеходна пътека ето това е късмет!
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пешеходната пътека видима ли е била? Аз самия щях да причиня преди време подобен инцидент заради пътека която не беше боядисвана от години. Следи имало само по края на платното (затрупани с листа). Хората си знаели че там има пътека и си пресичали. А аз от къде да знам като не се вижда???
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масово шофьорите в Бг спазват правилата ,ако има видеонаблюдение и камери. Като пешеходец в София трябва да пресичаш тичайки и да се кръстиш на пешеходни пътеки и зебри(вкл. и светофари, без камери). В Испания пресичаш също забързано, но от неудобство, да не бавиш шофьора, тъй като 90% спират и пропускат пешеходците
7
2
 
5
 
! Отговори
шматка преди 6 години
5 Поредната идиотщина в ЗДвП е това мислено продължение на тротоара.В цялото натоварено движение ще се оглеждаме и за трасето на тротоарите.Ако от дясно има автобус който скрива тротоара как ще разбереш накъде е насочен тротоара.Някой пести от боя надлези и подлези и по стара традиция друг трябва да е виновен
6
8
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Е и? Инцидента е станал КРАЙ Радомир, а не В него.
5
0
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
В Радомир през 50 метра има кръстовища, защото пътя минава насред града. Според закона всяко продължение на тротоара на кръстовище е пешеходна пътека и не е нужно да бъде очертана.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първопричината е, че пътя минава през Радомир, а не извън Радомир, както трябва да бъде.
3
6
 
3
 
! Отговори
шматка преди 6 години
2 изцяло те подкрепям.Голяма част от злополуките на пеш.пътеки са именно заради идиотското им поставяне кой където свари.На булеварди с многолентово движение пешеходна пътека трябва да има само на кръстовище.На околовръстен път също.
2
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какви са тези пешеходни пътеки КРАЙ градовете на първокласни междуградски пътища? Кой чyкундур ги ражда подобни безхаберия?
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия шофioри не разбраха ли,че като наближат "зебра",трябва да заковат на място.Както е в другите европейски страни?И до кога ще се отърват с условни присъди?Затвор за поне 15г. и другия път,като излязат нека пак да не внимават.Защото това си е истинско убийство.