Крадец отмъкна телевизор "Орион" и две булчински рокли

Съдът във Велико Търново го остави в ареста
13 окт 2017 22:42, Анисия Иванова
6
Крадец отмъкна телевизор "Орион" и две булчински рокли
Архив: Булфото

22-годишен крадец откраднал телевизор "Орион", две булчински рокли и градинска шатра, на обща стойност 500 лева от частен дом в Павликени.

По искане на Районната прокуратура съдът постанови спрямо него мярка за неотклонение "задържане под стража".

Прокуратурата е привлякла Сашо А. в качеството на обвиняем, за това че за времето от 6-ти до 8-ми октомври при условията на повторност, в съучастие със Симеон С., откраднал вещите от жена от града.

От събраните по делото доказателствата може да се направи обосновано предположение за авторството на извършеното престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 10 години.

Съдът реши, че съществува реална опасност мъжът да се укрие или да извърши друго престъпление. Сашо А. е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление при условията на повторност, като има няколко осъждания за кражби на вещи от частни домове.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Велико Търново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А коге ще видим/чуем за ареста на Милена Иванова - детската възпитателка от Русе за криминалното и поведение към поверените и малки деца????? Явно телевизорите и бълченските рокли/ролки са по-важни от децата на България - пример за всички ЕС държави!
4
0
 
8
 
! Отговори
шоп преди 6 години
роклите ще му потрябват в панделата;))
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
безморални -беззаконни, неправдни и безмилостни съдии - комунисти без съвест и мкорал които осъждат зверски за кокошка а за тените престъпни колеги и свързани политици чрез корупци и конфликт на интереси които постияноо лъжат крада вземат подкупи и служат на првсстъпността нема никакво наказание даже учасват в протовозаконните корупционни схеми ! и кражба не заслужава и 1 година заттвор и отнемане на свобода още< 10 г от единствения живот а само техните огромни обири и пресъпни мафиотски схеми!
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нее антика има телевизори орион ЛЕД цените им варират сполед големината на дисплея от 266 до 1077 лева така че не си мисли че телевизор орион е някоя Съветска щайга от 50 килограмовите. Едвали ще тръгне да задига 50 кг. телевизор и да си секне кръста. Само незнам защо са му били булчинските рокли да не е мислил да става булка???
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази антика какво ще я прави?