Визията на измамника Спас в социалните мрежи - френска

FB Александър крал снимките от профила на Александър Мартинез
14 окт 2017 07:30, Александър Попов
65
Визията на измамника Спас в социалните мрежи - френска
Това всъщност е Александър Мартинез. Снимка: Facebook

Визията на Спас Василев, прочул се в социалните мрежи с фалшивия профил Александър Николов, е с френски привкус. Измамникът откраднал снимките на французина Александър Мартинез, пише "24 часа". Той е имал отворен профил и всеки имал достъп до кадрите.

Още по темата

След като разбрал за измамата преди дни, Мартинез веднага затворил акаунта си. Сега човек може да види само профилна снимка в лице с френското знаме.

Профилът на Николов пък вече се провероява от ГДБОП, които вчера арестуваха Спас. В акаунда се появи логото на антимафиотите, както и надпис, че акаунтът е използван за престъпна дейност.

Спас Василев от Кочериново, който ужили десетки с уж евтини самолетни билети, вече е в ареста с повдигнато обвинение. Част от тях предоставили лични данни и данни на кредитните си карти и се оказали с източени суми.

Според изчисленията на жертви Спас е изкарал над 30 хил. лв. от далаверите си.

Той бил обявен за общодържавно издирване за установяване на адрес още през 2012 г. Срещу него има започнати разследвания в София, Благоевград, Дупница и Варна.

В приятелската му листа във Facebook присъстват дори политици и дипломати.

Вътрешният министър Валентин Радев пък направи странно изказване като нарече Спас калпазанин и обвини хората, които са станали негови жертви, че са искали да "минат метър" с евтини билети.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"хора искали по-евтини билети", те виновни. Ами нали затова всеки бизнесменсравнява няколко оферти за да избере една. Соцувреден мозък. Още сте във властта.Резил.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшиви новини
57
0
 
9
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ай махайте го оттука тоя кокошкар.
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво хванахте го, измамил 10 човека с по 200 лева и два пъти преписките спирани, а какво става с КТБ или там нещата не са важни?!?!?!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е крал а е брал портрети!
54
0
 
10
 
! Отговори
Момовица преди 6 години
французина Александър Мартинез--------------И тоя е французин, колкото аз съм английската кралица
53
0
 
22
 
! Отговори
Дупчо преди 6 години
тоя откраднал 30 бона от балъци от 2012 до днес, а ало апашите днес са ужилили само един дядо със 100 бона. Тях кога? Като махнем шефовете на МВР, които са в кюпа с измамниците ли? И без това няма държава, за какво ни е да хрантутим полиция?
52
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо изобщо МВР и придворните медии се занимават 1 седмица с един дребен мошеник? Това се питат все още някои хора. Ами сигурно, тъй като сред измамените се оказват някои известни прокурори и журналисти, както с половин уста се признава в някои сайтове. И вместо и на тях да им се зададе въпросът как така са решили да си купуват билети на черно, то сега тръгнаха да търсят измамника. Така е в БГ. Само когато е измамен някой големец, тогава има измама, а останалите може да ги мамят всеки ден
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшива новина
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избрахте си крадливи управници, чудите се защо всеки краде....А видните МВР-рейски сАполи, дето за да заслужат заплатите и социалните си превилегии принципно трябва да залавят такива като тоя мишок, се занимават само с това да следят НЕЗАКОННО Фейсбуци, Месинджъри и Вайбъри на познати и колеги, белким видят някоя по- пикантна снимка, та белким съчинят някоя интрига, за да има какво да си лафят по времето на пиянските запои в работно време.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам как може да си дипломат или политик и да се вържеш, на евтинкото. Как тогава тези хора решават съдбите ни, като са се подхлъцнали да си купят от "пазара" билети. Простотия. Това мога да кажа. Една жена на пазара каза, един чичо потвърди колко е читави този измамник.
48
1
 
2
 
! Отговори
Циник до 52 преди 6 години
С ульо ближи си раните...и гледай да не забравиш въглищата!Ръб...и да преточиш зелето...селянин.:-)
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 51 ***, не може да не ти дреме за мястото до панелката ти от където си пазариш всеки ден за ядене, шмиргел! Иначе ще трябва да си разкарваш малко повече дебелия ***.
46
1
 
3
 
! Отговори
Циник до 50 преди 6 години
Ръб.....кво ми дреме за люлинския пазар?*** ти верно си бая ръбест!:-)
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 49 ***, На люлинския пазар как върви пилешкото? Като се върнеш да ми кажеш, папагал!
44
1
 
1
 
! Отговори
Циник до 48 преди 6 години
Ръб...муха...дри сня..пукнах ти ***...беше лесно....сега ще ходя на разходка край Майн...а ти да не забравиш да внесеш въглищата в мазето!:-) ръб!
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 46 *** Муахахаахааха...с "доказателствата" си ли ме направи смешен?Аахаахахаахах...бaси жалкия малoумен *** дето си бил.
42
1
 
1
 
! Отговори
Циник до 45 преди 6 години
То па една тема....Едните мрънкат ...че има вече 10 такива....другите (серсеми като теб) кандисване нямат:-)
41
1
 
1
 
! Отговори
Циник до 44 преди 6 години
Издишате...толкова можете!Смешен те направих - ръб!:-)
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oсрахте темата, бе... вие двамата ***...