Визията на измамника Спас в социалните мрежи - френска

FB Александър крал снимките от профила на Александър Мартинез
14 окт 2017 07:30, Александър Попов
65
Визията на измамника Спас в социалните мрежи - френска
Това всъщност е Александър Мартинез. Снимка: Facebook

Визията на Спас Василев, прочул се в социалните мрежи с фалшивия профил Александър Николов, е с френски привкус. Измамникът откраднал снимките на французина Александър Мартинез, пише "24 часа". Той е имал отворен профил и всеки имал достъп до кадрите.

Още по темата

След като разбрал за измамата преди дни, Мартинез веднага затворил акаунта си. Сега човек може да види само профилна снимка в лице с френското знаме.

Профилът на Николов пък вече се провероява от ГДБОП, които вчера арестуваха Спас. В акаунда се появи логото на антимафиотите, както и надпис, че акаунтът е използван за престъпна дейност.

Спас Василев от Кочериново, който ужили десетки с уж евтини самолетни билети, вече е в ареста с повдигнато обвинение. Част от тях предоставили лични данни и данни на кредитните си карти и се оказали с източени суми.

Според изчисленията на жертви Спас е изкарал над 30 хил. лв. от далаверите си.

Той бил обявен за общодържавно издирване за установяване на адрес още през 2012 г. Срещу него има започнати разследвания в София, Благоевград, Дупница и Варна.

В приятелската му листа във Facebook присъстват дори политици и дипломати.

Вътрешният министър Валентин Радев пък направи странно изказване като нарече Спас калпазанин и обвини хората, които са станали негови жертви, че са искали да "минат метър" с евтини билети.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ***, нещо издишаме, а? Муахахахаа... *** жалък!
38
2
 
1
 
! Отговори
Циник до 42 преди 6 години
Голтак ...още нещо не искаш ли да ти "давам"??Имам някои смътни идеи!Може и да ти харесат!Разбираш ли ръб?Пхахаха
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 41 ***, давай да се гърмя по-бързо тогава. Много ми е любопитно какво доказателство ще ми предложиш, *** умрял.
36
0
 
2
 
! Отговори
Циник до 39 преди 6 години
Тцъ....не искаш да ти доказвам...щото ша се наложи да се гръмнеш!Нали голтако!Ръб!Ми пръ днеш на у Я!Пхахаха
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 38 ***, аз и не искам да ми доказваш нищо, щото знам, че нищо не можеш да ми докажеш, бухал малoумен!
34
0
 
2
 
! Отговори
Циник до 37 преди 6 години
Ръб...караш ме да се повтарям!Ръб...на теб не трябва да доказвам нищо!*** не можеш да си измъкнеш дз урлата от блатото...ама едри приказки бол!Типичен ***!
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 36 ***...и как го доказа пред другите потребители тук, че живееш охолно в Германия на висока заплата? Юрдек, в Германия ако пишеш по няколко часа в работно време на компютъра в социалните мрежи, както го правиш от панелката си.... биха те изгонили на първата седмица швабите, ***!
32
0
 
5
 
! Отговори
Циник до 35 преди 6 години
Както е казал народа:"- Ти на тая кълка лежи!" Ръб!Всъщност - попитай админа откъде ми е ай пито ръб!Няма възможност да постна снимки от квартала...та да ти стане мъчно за село!Ръб - на теб няма какво да доказвам...щото си ръб!:-)
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 33 ***, мечтаеш си за Германия ти, но има един проблем...че такива мързеливи индивиди като теб, които в жалкото си ежедневие освен да лъскат моркова и да се напиват пред компютъра докато си пишат простотиите по форумите, немците и един ден няма ги изтърпят да им бачкат. Разбра ли, люленски ***?
30
0
 
5
 
! Отговори
Циник до 32 преди 6 години
Аааа...ръб...и да не забравя!Пренесе ли въглищата в мазето????Пхахаха...ръб!
29
0
 
6
 
! Отговори
Циник до 32 преди 6 години
Ръб...има нет...виж как върви кв.м. в Sachsenhausen Frankfurt...ще ти трябват 3 - 4 живота още да побачкаш - та да си позволиш апартамента ми! Панелката си я носи у вас - ако си я изплатил де!Ръб!:-)
28
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, ти като си заможен що още живееш в жилище с парно, бе ***?И панелката ти в Люлин защо я представяш за западноевропейска пред потребителите тук? *** смешен.
27
0
 
7
 
! Отговори
Циник до 30 преди 6 години
Пхахаха....не знам моите за ток и парно...тази година ни върнаха 300? от парното.Ама ръб - ти се моли зимата да е мека...да не ти се наложи да гориш паркета....и да залагаш апартамента - та да си платиш сметката на ТЕЦаРазбираш ли ръб...какво ти говоря?:-)
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29 ***, много ясно, че ще набъбват сметките ти за ток и вода като по цял ден висиш у вас и практикуваш ръкоделие пред компютъра.
25
1
 
9
 
! Отговори
Циник до 27 преди 6 години
Бе де да знам....моите сметки от години набъбват....а нещастници като теб...не могат да вдигнат главичка в екарисажите на Гергов!Разбра ли ръб?:-)
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тоя си е мехиканец то колко повече от тва?От времето на хан аспарух.Тука има ,тука нема има билетче няма билетче.
23
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 25 ***, ти злoбарките си за работа ли го имаш?
22
1
 
14
 
! Отговори
oтАв$тралияСидней преди 6 години
Ае вече 2,5 милиона българи живееме в чубина, аз вече 6-7 години съм навън, и като чета оставам с впечатление че само Спас е останал в тая държава, щото цялата държава прокурори воени медии се занимават с Спас който за 4 години свил 30 бона....каде е Вальо Топлото с 8 милиона, Къде е депутата Бисеров с 14 милиона, Къде Василев КТБ с 200 милиона, къде е "хидролога" с 4 милиона консултантски и т.н.Цялата държава до кокошкаря Спас ли опря?
21
4
 
7
 
! Отговори
Циник до 23 преди 6 години
Със сигурност - в пъти повече от твоята....имам и нет на мобилния...на вас нета с катушки ли ви го карат? Пиша тук и в работно време...сам съм в работилницата.Кой както се уреди ръбове...нали знаетеПхахаха
20
4
 
4
 
! Отговори
ИЦЕТО преди 6 години
До Анонимен 21ГРЕШИШ!!!! БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ ТОВА Е ДОКАЗАНО! НО НАЙ-КРАДЛИВИТЕ НЕ СМЕ!!! ДАЛЕЧ ПО КРАДЛИВИ СА ГЪРЦИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ И ИНДИЙЦИТЕ ЧАК НА 3-ТО МЯСТО!!!НО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ БОРИМ ЗА ПЪРВО МЯСТО ПО-ПРОСТОТИЯ :D