Юмручно правосъдие – гол до кръста, срещу две жени

Защо мъж нападна две жени в магазин в София?
Обновена: 18 окт 2017 11:33 | 17 окт 2017 10:56,
105

Вече месеци мъж, нападнал жени в магазин, се разхожда на свобода, въпреки че има камери, заснели действията му.

Преди два месеца Десислава Андонова е в денонощен магазин за алкохол и цигари. Тогава влиза мъж, който тя твърди, че се казва Иво Бонев.

Мъжът искал да си напазарува на вересия, но продавачката му отказала. Тогава избила агресията му и той се нахвърлил върху продавачката.

Десислава била там с кучето си и видяла всичко. Останала на място, за да защити момичето, което е било на смяна.

Тя публикува видеото във Facebook, и разказва, че е напръскала нападателя със спрей. Той обаче се е върнал и я ударил още няколко пъти, докато тя говори с тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
6
 
! Отговори
ФАЛСЕ преди 6 години
Новината не е истинска, нека да се установи кой е мъжа, но това истинския Иво Бонев не е този. Вижте новината от 18.10.2017 с 2 клипа с Иво Бонев. Вижда се как наглата кучккарка напада и пръска спрей Иво Бонев. Искам да знам как се казва куччкарката!!! Дайте й името да я видим що за стока е!
87
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, след като публикуваха и останалото от камерите, ще коригирате ли новината?От второто видео се вижда, че нищо не се купува на вересия, нали така?
86
0
 
12
 
! Отговори
Румен преди 6 години
...писах,че "новината" е фалшива..и кво?
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и се пада на кучкарката. Може ли с куче в магазин да се влиза?
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей сега е момента да коригирате настоящата статия с линк към другата статия, където доказва, че всичко случило се е закономерно и кучкарката много леко се е отървала.
83
11
 
4
 
! Отговори
5454 преди 6 години
Тук е България и всеки да си знае мястото да се радват тия две метли, че оня не ги е ..................Като не им харесва на повечето как е живота в Бг да си прибират багажа и терминала да ходят да чистят тоалетни
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБре, то у САЩ за всичко затвор давате!Сигурно няма американец, който да не е влизал в затвора, според пишещите у форума.Появявате се под всяка статия и пишете едно и също- за това затвор, за онова затвор, за третото затвор...
81
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължение на 91 коментар: Та да ви кажа кучето е най- малкия проблем. Нещото, което сякаш ми убягна да видя по тия коментари е, че никой не обръша внимание, че това е поне 120 кила мъж който бие и бута 5 килограмово куче и не повече от 60 килограмова жена. Ако той е бил първоначално нападнат зашо не се е обадил в полицията? Честно казано и мен някой така да ме нападне лютивия спрей ще му е най малкото - направо с тазера ! Това си е откровенна самозащита и е в правото на всеки човек да се защит
80
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам как плюете по жената се чудя дали ако това беше вашата майка/ сестра/ съпруга щяхте ли да говорите така. Направих си труда да намеря госпожата, която е бутната и видях , че е качила и постановлението от прокурорката в интернет. Там е описано че има и свидетелка ( продавачката), която я е зашитила и потвърждава казаното от г-жата с кучето а то е, че господина е искал алкохол на вересия и след като му е отказано е започнал да буйства а жената с кучето е защитила другата жена.
79
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София се превърна в ужасно място за живеене. Не стига терора от паркираните по тротоарите автомобили, а като влезеш в магазин - там пък разни изкукуригали кучкарки и някакви поми-ярчета ти се мотаят в краката.Просто нямам думи.
78
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в магазинчето няма място къде да се разминат двама туши, тая овца си вкарала и кучето вътре.Да не говорим, че това е забранено. Ама в България законите никой не ги спазва.Те са само за другите, не и за нас.
77
4
 
10
 
! Отговори
до 85 преди 6 години
Няма такъв филм. Свободно разхождащи се кучета в Щатите не можеш да видиш.Иначе ако си гледал някаква Холивудска постановка, може.
76
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много маниупалативна статия. Как не ви е срам.Истината е описана. Момчето й е направило забележка за кучето, тя най-вероятно му казала че е селянин и да си гледа работата.Той й е нправил забелжака втори път, тогава дъртата алкохоличка е извадила спрея и го е напръскала в очите.Излязъл е отвън да се избърше с ризата си - затова е и гол.И това, което се вижда на клипа е след като се е върнал повторно.Тая като я гледам иначе, най-вероятно е влязла да открадне някоя бутилка водка от рафтовете.
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ ако разхождаш кучето си без повод на улицата - наказанието е 6 месеца затвор.Не ми се мисли ако някой ганчовец си позволи да влезе пък с куче в магазин.
74
7
 
8
 
! Отговори
до 80 преди 6 години
Истината е, че никъде не си ходил дрогарьо ганьовист. иначе колко и пиян да си бил си щял да забележиш, че НАВСЯКЪДЕ В НОРМАЛНИЯ СВЯТ е разрешено почти навсякъде да се влиза с куче. Еййй, толкова сте уродливи, че постъпката на някво бясно изкрейзило съдание ще оправдаете.
73
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходил съм доста по света, но никога не съм видял да се влиза с куче в магазин и заведение. Глобите са солени. А тая си влиза с кучето в магазина, все едно си е вкъщи.
72
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тая защо влиза с куче в магазин.Това може да се случи единствено в Тикволандия.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Хубава работа АМА... Ганьовска!
70
5
 
4
 
! Отговори
Пустиняк до 72 преди 6 години
За момент помислих да не си и ти извършителят. Нищо чудно. Много сте такава ***, че дори и в центъра на София. и само да не минеш с номера, че животните мразиш, но хората обичаш, и въобще - какъв християнин си. Мразиш първо себе си, следователно всички и всичко.
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
типична БГ проявадостоен наследник на динко , низамчо , валерианчо и боленчо