Юмручно правосъдие – гол до кръста, срещу две жени

Защо мъж нападна две жени в магазин в София?
Обновена: 18 окт 2017 11:33 | 17 окт 2017 10:56,
105

Вече месеци мъж, нападнал жени в магазин, се разхожда на свобода, въпреки че има камери, заснели действията му.

Преди два месеца Десислава Андонова е в денонощен магазин за алкохол и цигари. Тогава влиза мъж, който тя твърди, че се казва Иво Бонев.

Мъжът искал да си напазарува на вересия, но продавачката му отказала. Тогава избила агресията му и той се нахвърлил върху продавачката.

Десислава била там с кучето си и видяла всичко. Останала на място, за да защити момичето, което е било на смяна.

Тя публикува видеото във Facebook, и разказва, че е напръскала нападателя със спрей. Той обаче се е върнал и я ударил още няколко пъти, докато тя говори с тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
Е такива колко ги "обичам", ама те на едри мъже никога не налитат, само на жени и разни дребни и хърбави. Абе б****.
67
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен екземпляр БСМ - български ceлски мъж. Това е животински вид, склонен към ГСП - груби ceлски постъпки.
66
24
 
8
 
! Отговори
поредна малоумна ста преди 6 години
Абсолютно съм сигурен, че тук има предистория. И в моя магазин да влезе подобна *** с псето си и аз ще реагирам така.
65
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на вещицата псето какво търси в магазина. Малко й е на гадната кучкарка!
64
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 63Когато видя селяче без риза, ми се повръща. Щях да го пусна метър, ако беше поне с хубаво тяло, ама той мазен и гаден---не се вижда много добре, но много ми заприлича на президента ни :)Макар, че путинофилите много си приличат и може и друг да е бил.
63
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пича и прави забележка за кучето а тя му се развиква. Той я напсува и си тръгва. Тя го настига и го пръска със спрей в очите. След това той се съблича да си избърше очите с тениската и влиза да се разправи с кокошката. И тъй като нищо реално не е станало и няма законово основание тя да си изкара яда чрез институциите - използва социалните мрежи и платените медии за реклама. Пропаднала актриса на средна възраст която вече друго не може да направи в живота си. Ни работа ни мъж. Поне малко слава.
62
3
 
12
 
! Отговори
ПП преди 6 години
Наплю кучкарката на излизане.
61
11
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До StefkaСтефке, плесни се и зад врата. Аз от клипа не разбрах какво е станало Видях, че някакъв пазвантин влиза полугол, мята едно куче, бута собственичката на кучето и тя пада. Можеш ли да гарантираш, че преди това кучето не е захапало детето на човека и това да е отключило агресия? Не! Съответно тук няма каквото и да е доказателство, само някакви словоизлияния не подкрепени с факти. При връщането му няма още няколко удара.
60
4
 
15
 
! Отговори
Ъъъъ преди 6 години
Тази статия за този клип ли е? Защото няма нищо общо. Ако ще се пише истината е редно и да се покаже истината. Че е станало нещо в магазинчето, станало е, но от клипа не става ясно а за т. н. журналист списал статията очевидно истината няма значение, важно е да е скандално и да се продаде. Да има кликания дет' се вика.
59
1
 
6
 
! Отговори
Stefka преди 6 години
До клип за отмъщениеЕее значи няма проблеми...той човека само е искал да нарита кучето.Плесвам се по челото ...
58
2
 
20
 
! Отговори
До Татар от Болгар преди 6 години
Аз се срамувам от такива съграждани, не от собственото си гражданство. Разликата е огромна.
57
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато видя селяче без риза, ми се повръща. Щях да го пусна метър, ако беше поне с хубаво тяло, ама той мазен и гаден ...
56
2
 
7
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До СвидетелИ какво от това?Нещо не ти разбирам логиката...Пиела вино и кучето и лае.Много ми е интересно ако беше мъж дали щеше да говориш така.
55
5
 
23
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
''Мъж''...да бе да.Това ако е мъж няма да се държи така.Един силно комплексиран индивид ,който не е чувствал любов и внимание.Жалка работа.Поредния който ще умре сам,опикан и пиян...
54
21
 
8
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
Кучето е злобно, напада деца и следва да носи намордник, а не да се разхожда в магазинче 2м х 2м, в което кучето и собственичката му пребивават часове наред, за да пие тя ежедневно бяло наливно вино от сутринта. Всяка история има две страни, би следвало да се направи проучване, преди да се публикува нещо в медиите!
53
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вече месеци мъж, нападнал жени в магазин, се разхожда на свобода, въпреки че има камери, заснели действията му."-Причината поради която не сме в Шенген българския съд е ненужен, неработещ състоящ се от хора които не вършат нищо, трябва да бъде веднага закрит и сменен с международен, ето тогава ще се оправим, за 28 г. няма нито един осъден дори и за онези млрд. от КТБ, които бяха откраднати пред очите на всички.
52
9
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 6 години
Не мога да си представя как просто отивам да си взема цигари и изведнъж някаква бясна жена започва да ме налага с юмруци и ме пръска със спрей в очите...Дори и да е така със сигурност няма да вляза да я блъскам и бия, а ще се обадя на полицията...А те със сигурност ще дойдат, защото са длъжни, в противен случай имат санкции. Ако наистина съм невинен, първи ще разпространя случката в интернет. Щом се знае името на онзи, мисля, че не е проблем да се потърси и неговата гледна точка.
51
3
 
18
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Журналиста да е човек с умствена изостаналост как може да сложи заглавие "Юмручно правосъдие" тук няма саморазправа или самосъд има непредизвикано нападение !!! Колко трябва да си *** за да не правиш разлика Боряна Павлова да спре да пише , то за да пишеш първо трябва да си чел не става само с мазни фрази трябва и акъл за да им знаеш значението.
50
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как я бутна като вицепремиер турска бабичка. Да не е координатор?
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 53 А има ли вече доверие в нашата полиция. Едни стачкуват, други са се срастнали с престъпниците и мафията, други каналджии на нелегални емигранти, други земеделци, монтьори , а и да им се обадиш файда никакава даже и напротив.