Юмручно правосъдие – гол до кръста, срещу две жени

Защо мъж нападна две жени в магазин в София?
Обновена: 18 окт 2017 11:33 | 17 окт 2017 10:56,
105

Вече месеци мъж, нападнал жени в магазин, се разхожда на свобода, въпреки че има камери, заснели действията му.

Преди два месеца Десислава Андонова е в денонощен магазин за алкохол и цигари. Тогава влиза мъж, който тя твърди, че се казва Иво Бонев.

Мъжът искал да си напазарува на вересия, но продавачката му отказала. Тогава избила агресията му и той се нахвърлил върху продавачката.

Десислава била там с кучето си и видяла всичко. Останала на място, за да защити момичето, което е било на смяна.

Тя публикува видеото във Facebook, и разказва, че е напръскала нападателя със спрей. Той обаче се е върнал и я ударил още няколко пъти, докато тя говори с тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
9
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
В такъв случай защо "господинът" не се обади на 112 и не извика патрулен екип !? И какво провокира поведението на "кучкарката"? Щом сте "свидетел" на тази сиутацуя, защо вие не извикахте патрулен екип ? Докато не спрем да се саморазправяме няма да жевеем в бяла държава... И е хубаво "свидетелите" да реагират като се обаждат в полицията, а не да пишат коментари в интернет...
47
7
 
25
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
Минути преди тиражираната случка кучкарката налага със завидна сила и злоба 5 удара по главата на господина със свит юмрук, след това вади спрей и го напръсква 2 пъти, на което от негова страна няма ответна реакция. След това той сваля тениската, за да си забърше очите от лютивия спрей и следва показаното на клипа. Камерите на обекта са заснели и предисторията, защо не се покаже пълния запис?!
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е дали е левскар или цесекар.
45
5
 
15
 
! Отговори
мен преди 6 години
Няма толкова *** коментари... От всичко видяно кучето ли ви е проблема?!? Егати хората... Че то е по-чисто от тоя *** полугол ***. Живея в чужбина и пускат кучета в моловете, магазини, учреждения, а малки породи буквално навсякъде. Но такива прости агресивни *** не пускат. В нормална страна веднагически щеше да е арестуван, колкото и да се мисли за недосегаем.
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето трябва да подаде жалба за тормоз.....
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не е човек на болен и да е имало сигнал за дрога?
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44За да им каже сАполивия Ушев, дето си разцъква Фейсбука да си търсят правата по частно-правен ред....
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да престанем да правим такива хора известни. Той може и да изпитва наслада че е известен.
40
9
 
9
 
! Отговори
клип за отмъщение преди 6 години
Съвсем ясно се вижда, че не се занимава с жените. Влиза, насочва се към кучето, прави нещо на кучето и излиза.Така като го гледам, ако е искал да направи нещо на момичетата е щял да го направи. Дори двете заедно не могат да го спрат, само той да поиска да стори нещо. Може да са дошли полицаи, ама няма престъпление и няма какво да му направят.Тия двете(или само едната) много са му "набрали", клипът е пуснат за отмъщение.
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видеото трябва да се предаде на близикото управление на МВР.
38
2
 
18
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
Санитарни изисквания, за каквито говориш се отнасят за ресторанти, кухни и т.н, където се приготвя храна. В големите вериги магазини обикновено няма ограничение за кучета-водачи, а за останалите има места за връзване. В случая магазинът е за алкохол и цигари...Продължавам да не разбирам защо се занимавате с кучето, а не с очевдино неуравновесеният човек, който блъска жената !? Ако се беше ядосал не на кучето, а на плачещо дете, защото го дразни шума, тогава какво правим ?
37
0
 
5
 
! Отговори
54897 преди 6 години
Пусни цялото видео де
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Редно е в магазина да има охрана но явно собствениците са сметнали че така ще спесстят пари.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не е фен на Кобрат?
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно ще кандидатства за следващия сезон на Биг Брадър
33
10
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
Стига си писал глупости. Има си санитарни изисквания. Все едно да ми кажеш, че е ок да си държиш кучето в кухнята на ресторанта... За жалост това е редовна практика.
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30По закон жената/мъжа е отговорна/ен за кучето така че ако напада дори само кучето все едно че напада жената! Абе много "старшини" са се навъдили в България! Дали е случайно!
31
2
 
14
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Преди години в столичен тролей, посред бял ден, на Цариградско шосе пиян мъж ме притесняваше с думи и действия. Никой от мъжете вътре не реагира, включително и шофьора, не чуваха, не виждаха ... Виждам, че нищо не се е променило, почти всички намират извинение за действията на голия шкембелия с кучето, без да знаете има ли друга причина то да е вътре. И тогава, и сега, пожелавам на всички мъже-мишки това да се случи с техните жени, майки, сестри, гаджета и мъжете около тях да реагират както вас!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В как бантустан се развива действието на тази драма?
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали кучето има или няма място в магазина е решение на собствениците на магазина. Има вериги чиято политика е свободно допускане на домашни любимци в обектите им, при други не се допускат и има обособени места за връзването им. При всички случаи поведение като на този на видеото е крайно недопустимо. Не разбирам защо има хора, които го защитават!? И да ти "кипне" не можеш да раздваш юмруци по околните или кучетата им...Трябваше ли да направи всичко в кръв, за да се приеме, че не е нормален!?