12 вече са задържаните за побоя над горските в Баня

На четирима ще бъде повдигнато обвинение
18 окт 2017 17:33, Анисия Иванова
17
12 вече са задържаните за побоя над горските в Баня
Архив: Булфото

12 вече са задържаните за побоя над служители на горското стопанство в Баня, след като днес арестуваха още трима души, съобщи bTV. Сред арестуваните е и непълнолетен младеж.

На четирима ще бъде повдигнато обвинение, тъй като по безспорен начин е доказано участието им в нападението. Заплашва ги затвор от 3 до 10 г. за средна телесна повреда на служебно лице.

Още по темата


Няколко десетки роми нападнаха горски инспектори край град Баня в понеделник вечерта. Служителите на Агенцията по горите опитали да спрат незаконно извозване на дървесина.

Те задържат на моста над река Стряма каруца с незаконно придобит дървен материал. За броени минути обаче са обградени и буквално линчувани от нарушителите.

В ромската махала в Баня вчера имаше полицейска акция. При претърсванията на 8 адреса полицаите откриват общо 40 кубика незаконно изсечена дървесина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
TODOR преди 6 години
Na snimkata tova ne sa durva.
12
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Само 12!А другите?
11
1
 
34
 
! Отговори
кварталния преди 6 години
Едно време, като стане золум прибирахме тартора на .ганите и бой докато каже кой е. Като каже, го прибираме и него и пак бой до н***сиране. После няколко месеца в целия "етнос" цари ред и дисциплина.. до следващият път. Те от друго НЕ разбират.
10
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А горските инспектори джелезо дет стреля не са ли носили?Ако са имали и не са го употребили - след ле4ението СЪД ,ЗА НАЗИДАНИЕ .Павианите в гората треба да бъдат отстрелвани , а като тези дет се саморазправят и изгаряни с дървата веднага .
9
1
 
30
 
! Отговори
www преди 6 години
А КАТО ВИДИТЕ НЯКОЙ ТИР ДА НОСИ ДЪРВА САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАКВА ТЕРИТОРИЯ ОТ ГОРАТА Е УНИЩОЖЕНА ЗАРАДИ ИНТЕРЕСА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА....
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще влизат багерите в незаконните къщи? Кмета се гънеше защото е зависим от тях, но поразиите им са огромни! Багери и законност!!!
7
0
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Какво значи "буквално линчувани,бре ***?Нали щеха да ги погребват момчетата ако беше така?Линч че трябва-трябва,ама за целата махала....
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките да ги задържат. Изкрали са всичките вилни зони в околността
5
0
 
10
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"само за гъби ... това с дървата е инсинуация и долна клевета !"... Хахаха! Че кой от тези знае какво е клевета, а за инсинуация да не говорим...:)
4
2
 
39
 
! Отговори
Левски преди 6 години
Белене и строителни войски.по цял ден с лопатата и кирката да видим като си иде ще има ли сили за Айшето
3
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
40 кубика и това е което е налично, още поне 5 пъти повече е вече продадено, а тепърва до зимният период още поне 20-50 пъти повече ще бъде отсечено.А това са дървета които някой друг засажда и чака 20 години да станат на нещо нормално.Тези само "берат" и унищожават.
2
1
 
13
 
! Отговори
ама аз бях преди 6 години
само за гъби ... това с дървата е инсинуация и долна клевета ! Не бях аз, кълна се ... ! Иначе сериозно - дървения господ му е майката, и за горските също - и тия не са цвете ! Не всички, разбира се, ама е публична тайна че не работят за минималната заплата !
1
31
 
9
 
! Отговори
Ме преди 6 години
Сметнете само милиардите които дадохме на братска русия за дупката Белене. С тези пари можеше да се купят дърва за целия български народ за десет години напред и да останат. Това е братче, сега ще гледаме да си го изкараме на слабите щото не можем да се изрепчим на тези, заради които действително сме зле.