Образът на Александър/Спас – изграждан с години!

Колко хора стоят зад схемата, за да подлъжат толкова потребители?
Обновена: 20 окт 2017 09:23 | 20 окт 2017 08:52, Петя Славова
11

Образът на Александър Николов/ Спас Василев от Кочериново е бил изграждан от група от хора, които много добре са знаели какво правят. Това заяви в "Денят ON AIR" експертът по комуникации Пепи Димитрова.
Още по темата

По думите й "престъпникът Спас по някакъв начин е влязъл в схемата и интересното е как е успял да подлъже тази група от хора, за да получи достъп до акаунта в социалната мрежа".

Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Спас Василев от Кочериново, представял се във Facebook като Александър Николов. Чрез фалшивия профил той измами десетки с оферти за евтини самолетни билети и екскурзии.

Магистратите решиха, че той трябва да остане в ареста, тъй като има шанс да се укрие.

Гостът на Bulgaria ON AIR бе запитана как умни хора са се хванали на въдицата на Спас от Кочериново, като Димитрова отговори:

"Образът на Александър е израждан по книга, която Спас със сигурност не е чел. Построен е от хора, които се занимават с комуникации, имат много опит и зад всичко това не стои един човек, а няколко", категорична бе експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
Щом и тази е експерт - значи има надежда за всички...
9
0
 
4
 
! Отговори
Селянин без Фейсбук преди 6 години
За Спас разбрахме, а тази дето беше взела от жена 45 хилки кво стана с нея?
8
0
 
5
 
! Отговори
Дупчо от Дупница преди 6 години
как умни хора са се хванали на въдицата на Спас от Кочериново,-------------------------------------толкова и са умни:)))
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо съвсем не е ясно в кеш ли от врата на врата с плащания от балкона или пред входната врата.
6
3
 
4
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
И като са излъгани с 30 000 лева какво да направим? Да седнем да ги жалим ли? Мен, що не ме лъжат с пари? Щото не съм балък, като тия...а впрочем и повечето хора не са, това че има баламурници, не е народен проблем, а личен. Какво ни занимават с глупости?
5
7
 
3
 
! Отговори
Смехоран преди 6 години
охаа,какво ведро настроение,смях ,усмивки и закачки...свалки,говорейки за най-обикновен измамник...много забавно и смешно,ама едни хора са излъгани с 30 000 лева,така казват,има дела и го търсеха от 2012 година...висоти в журналистиката,първия път и объркали първото име на Експертката,сега фамилията...абе,експертна му работа...кабелния техник ,който ми върза кабелната телевизия...той експерт ли е по комуникации??
4
1
 
14
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Бях се притеснил за Спас,трябва поне 5 статии на ден за него.Зад Спас стоят фебере,цереу,мосад,мит и още и още...Ценен образ е и българското общество е загрижено!Благодаря от все сърце на стотиците експерти по Спас по телевизиите,вестниците и интернет.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях се притеснил, че днес няма новина за Спас... А сега пуснете нещо и какво става в Русия, да ни е пъноценен деня.
2
2
 
20
 
! Отговори
ф преди 6 години
Безинтересно ми е вече. А на вас?
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен защо Спас от Кoчериново не ме е излъгал или измамил ? Купувам си билета от туроператор туроператора има лиценз който си купува от билети от фейса негов си е пробема за каква измама става въпрос Що за *** си купува билет от сайт за запознанства.?