Екшън в Бръшляница: В дом нахлуват с пистолет, бухалки

Жителите искат изселване на трима души, редовно ги притеснявали
21 окт 2017 10:15, Петя Славова
36
Опит за грабеж тази нощ в плевенското село Бръшляница. Близки на пострадалото семейство поискаха изселване на трима души, които според тях редовно притеснявали жителите.

Домът на Анатоли Христов и съпругата му Райна е потрошен, след като около 3 часа тази нощ трима души стрелят с газов пистолет в двора и нахлуват вътре с бухалки.

Екшънът, продължил не повече от 4-5 минути, се разиграва пред очите на трите им деца. Изпочупен е автомобилът отпред, разрушена е и наскоро поставената дограма, която още не е изплатена.

Анатоли твърди, че е разпознал нападателите въпреки кърпите на лицата им – двама братя и техен братовчед, криминално проявени и осъждани. Анатоли се занимава с изкупуване на билки и орехи и предполага, че нападателите са смятали, че държи много пари в къщи.

Според близките на семейството тримата почти всяка нощ извършват кражби и заплашват потърпевшите да не подават жалби.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-10-20/opit-za-grabezh-skandalizira-selo-brashlyanitsa
 

Опит за грабеж миналата нощ в плевенското село Бръшляница. Близки на пострадалото семейство поискаха изселване на трима души, които според тях редовно притеснявали жителите.

Домът на Анатоли Христов и съпругата му Райна е потрошен, след като около 3 часа през нощта на 19 октомври трима души стрелят с газов пистолет в двора и нахлуват вътре с бухалки.

Екшънът, продължил не повече от 4-5 минути, се разиграва пред очите на трите им деца. Изпочупен е автомобилът отпред, разрушена е и наскоро поставената дограма, която още не е изплатена, съобщава Bulgaria ON AIR.

Анатоли твърди, че е разпознал нападателите въпреки кърпите на лицата им – двама братя и техен братовчед, криминално проявени и осъждани. Анатоли се занимава с изкупуване на билки и орехи и предполага, че нападателите са смятали, че държи много пари в къщи.

Според близките на семейството тримата почти всяка нощ извършват кражби и заплашват потърпевшите да не подават жалби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нападнати около 3ч звънят на полицията 2.20ч избутва жена си и децата в другата стая пред 3ма обирджии с бухалки и пистолед а те не звимат никакви мерки въпреки че мъжът казал на жена си да звъне на полиция измислици от индиски серяли
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са найй долната твар товаса хора който нямат никаква представа какво е да работиш и да си искарваш парите с честен труд те са найй гнусните хора в България тези подли *** те карадът обиват изнсилват бият а този кмет го е страх от тях затова ги прикрива..
28
0
 
3
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
Може ли да попитате кмета като веднъж вече са били изселени от това село поради същите причини,защо позволи да се върнат пак?Аз съм от село Бръшляница а те се заселиха до нас,откакто са дошли почти няма къща в която да не са влизали.Мен също ме обраха пари и бижута са ми взели,но наглостта им е голяма в 9.00 сутринта са влезли.В една комшийка единия път през нощта като са я били и и взели пенсията,а втория път,сутринта необезпокоявани докато жената е за хляб са и взели освен парите и телевизора.
27
3
 
12
 
! Отговори
доктор Линч преди 6 години
само бесене по дърветата ги оправя
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре, когато българите се стопят , тук ще нахлуят хора от югоизток и ромите ще изчезнат даже като наименование
25
2
 
24
 
! Отговори
Тримата се знаят преди 6 години
кои са. Защо жителите на селото чакат някой друг да се намеси?Тези почти всяка нощ нахлували в чужди домове, за да вършат безобразия. Властите явно си питат ушите.Тогава жителите на селото да действат според народните правила - например, "На зла круша зъл прът!"Мъжете от селото да се организират и една нощ да нахлуят в дома на тези, носейки си за всеки случай бухалки. Да ги посъветват да се изселят доброволно. Ако в селото повечето са старци, да наемат яки момчета, има си хора за всичко.
24
0
 
18
 
! Отговори
Управници преди 6 години
До АнонименКак така ще се разреши носене на оръжие? Не виждаш ли, че управляващите партии и политици не се държат като хора милеещи за държавата и хората, а като ОПГ? Дойдат на власт едни, напълнят човала и хайде на власт следващите. Само че на ББ и ЦЦ им се услади и стоят под чешмата вече 8 години. Освен да са решили да стават мултимилионери! Те никога няма да разрешат носене на оръжие от обикновените хора, защото ако им писне ще грабнат пушките.
23
3
 
15
 
! Отговори
Обяснение преди 6 години
До АнонименСтава въпрос за изкупвач на плодове българин, а ромите са решили да го оберат. Полицаят, ако е имало такъв в селото, си е траял, защото сетне половината орехи ще бъдат негови.
22
2
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Един от нападателите имал пистолет - може да е закъсал за пари полицай. Другите двама са били с бухалки. Сигурно са били студенти в НСА. Може да са били и колеги на Цв.Цв. във ВИФ и бухалките да са им спомен оттогава. А полицаите няма да се намесят в помощ на пострадалите. Доста от тях вече делят плячката с грабителите. Виж, ако стигнат до съд, съдиите ще ги оберат като африканци. Иначе затвор.
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там,където има мъже,там *** не виреят!
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
fgkjgvh не виждаш ли ,че тук става въпрос за нападение на роми от роми ,а ти си знаеш и си пееш своята песен .Включи малко сивото си вещество да работи и пиши по темата ,а не на странични твой виждания .
19
0
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Анонимен 21Това в България ще се случи, когато здравната ти осигуровка е на карта. Всеки един лев с ие твой. Когато умреш всичко се унаследява до дупка заедно с лихвите 1-2%. Същото и с пенсията. Когато тези 2 неща станат тогава очаквай и твоето.
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах един американски филм, там един влезе в имота на една и тя го посрещна с пушка и му каза да се маха, че ще стреля, но онзи не се махна и тя си го уби. Веднага дойде полиция и и казаха, ако не може сега да даде показания заради шока в който е, може след няколко дена и я посъветваха да отиде на психолог, за да може да се оправи от шока. Даже с пръст не я пипнаха, а бяха загрижени за нея.Това в България кога ще се случи?Ограбват те, а ти после си виновен и лежиш в затвора!?!?!?!?!?!?!?!?!?
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали ако разрешат оръжие и веднага отивам пред "Съединението прави силата" и почвам да стрелям на месо.Как ще разрешат оръжие? Страх ги е.Още управляват ко.мунисти.Ко.муниста най се страхува от "народната любов".
16
1
 
19
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Рзрешение на носене на оръжие с уведомление в полицията и право на стрелба при нападение на частна собственост и медал за защита на собственоста и семейството си . Където е разрешено носенето и използването на оръжие престъпноста пада с десетки % и това е факт и има иследвания . Ние не сме Западна Европа ,ние сме Източна Европа и мантилитета е корено различен от западния ,вижданията и поведението на хората е различно.
15
0
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 15: За правото за защита с оръжие при влизане с взлом в жилището и в двора съм писал не веднъж. Показателно е, че пишман-патриотите ни също говореха за това докато бяха в опозиция, но сега - пълно мълчание по темата.
14
0
 
23
 
! Отговори
fgkjgvh преди 6 години
Огромния проблем, който се неглижира от властите и обществото е това, че почти всяко БЪЛГАРСКО село е населено основно с мръсни, мазни, про3ти "***"-малкото БЪЛГАРИ останали да живеят в селата са възрастни хора, които биват подлагани на ежедневен тормоз от тези ***! България си отива, всеки търси препитание в градовете, а селата се напълниха с ***! СКоро няма да имма села, а к ато няма села-градовете ще се изхранват много трудно и на високи цени за всяка храна-ще е само внос!
13
2
 
19
 
! Отговори
Даа си пожелаем преди 6 години
Днес по селата,утре и в София....
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масово се пише с омраза за САЩ. Там ако се случи подобно чудо, малко възможно е, тези тримата ще бъдат избити като кучета, при някой от набезите в частните имоти. И "простите" кравари са разбрали, неприкосновеността на частната собственост се защитава с оръжие. Всеки си е купил за дома, което му дава право на защита, ако някой си направи експеримента да влиза неканен. Защо у нас не се разреши? Ще бъдат ликвидирани няколко десетки опитвачи. След като се разбере, че ще се стреля, колко ще опитват?
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези тримата вилнеят от дълго време и ...нищо!! Това ако са сърби, поляци, албанци и др. ще се съберат, ще ги издебнат и утепат. После ще ги закопаят някъде на тайно и ще си мълчат. Да тормозиш цяло село и тишина. Няма ли мъже там? Един по един да ги ликвидират. По-добре ужас с край, отколкото унижение безкрай.