Дядо уби съпругата си, признала му за авантюри на младини

Мъжът я удрял с цепеници по главата, получи 5 години затвор
Обновена: 23 окт 2017 10:32 | 23 окт 2017 10:30,
74
Дядо уби съпругата си, признала му за авантюри на младини
Снимка: архив, Bulphoto

73-годишен дядо убил парализираната си съпруга, след като тя му признала за бившите си любовни връзки. За тежкото умишлено престъпление, извършено спрямо лице в безпомощно състояние, старецът получи 5 години затвор при общ режим. Присъдата бе постановена от Окръжния съд в Сливен.

Трагедията се разиграла в котленското с.Градец, в дома на семейството пенсионери. Жената била прикована към леглото от близо 10 години след прекаран тежък инсулт. Била напълно неподвижна, не можела да ходи. Успявала частично да си служи единствено с лявата ръка, с която се хранела. Съпругът й бил неотлъчно до нея, полагал всички необходими грижи, разказва "Труд".

Една нощ, около 1 ч. на 5 декември 2016 г., двамата се събудили. Започнали да си говорят. Съпругата започнала да разказва за любовните си авантюри на младини.

Накрая признала, че през различни периоди е живяла с трима мъже, на семейни начала. Омъжила се за съпруга си, след като и тримата й предишни мъже я били изгонили. Това обидило дядото. Той се ядосал. Грабнал дърво от купчината цепеници за печката за отопление. Многократно я ударил по главата. Като шурнала кръвта, се изплашил. Извикал Бърза помощ. Линейка откарала пострадалата. Ден по-късно тя издъхнала в болница.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
20
 
! Отговори
Дедо Пене преди 6 години
Дедо, дедо-о-о-о ...Отървал си я от мъките, преди това 10 години се е мъчила.На себе си си направил зло - сега ти ще "лежиш" 5 години в затвор ...Ако имате и деца как ще ги гледаш в очите и те теб дали ще искат да те видят ...
11
3
 
22
 
! Отговори
Коча преди 6 години
Тоя дядо на младини не е ли усетил, че на бабата са й лабави втулките? Или каката го е отракала и чак сега разбрал за какво става въпрос.
10
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега има такива които могат да сменят 30 мъже с които да живеят на семейни начала и то дори без са се разделят със съпруга си.
9
4
 
16
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 6 години
Било е по непредпазливост, умисъл, естествено, не е имало, телесната повреда - лека (все пак може кръвта сама да е потекла от носа й). Дядото се уплашил, извикал полиция - на тях е казал за деянието, обаче някой видял ли го е - ами не - всички доказателства до момента отпадат. Минават го по бързата процедура - демек нищо не е станало и хайде вкъщи. За съжаление тук е така. Да се чудиш за какво са му дали 5г.?! Жалко..
8
12
 
31
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Представям си дядото 10 години е гледал бабата, и накрая да му признае че са я порили навред - нормално е да полудее. Пък и бабата и са свършили мъките. Само жалко за дядото.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инкяр, инкяр му е майката! Да ти е мирна и здрава главата!
6
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не го оправдава.Това, че той не е споделил за себе си,не означава, че не е изневерявал.Жалко за жестокия край на живота на тази жена.
5
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй-то с тия изповеди. Ама на, решила жената да сподели, щото няма на кого другиго, но... дедето излезнал яко пернат.В такива моменти се троши - я телевизор, я хладилник, ама а де.Братушките имат много готин лаф - сошол с ума. Уникален.
4
6
 
24
 
! Отговори
Нереза преди 6 години
Кой знае какви неща му е признала, няма да я убие само щото преди него друг я е поорал малко, се пак дядката трябва да е забелязал че не и е първия.
3
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми да му беше казала по-рано, за да може и дядото да си похойка. Имал е право! Ама дъртата е мислила само за себе си и го е казала, когато вече дядото е бил тотално пас.
2
5
 
54
 
! Отговори
IC XC преди 6 години
Жалко за дядото докарал си е грях на душата.....
1
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 ГОДИНИ СЕ Е ГРИЖИЛ ЗА ПАРАЛИЗИРАНА ЖЕНАУБИЛ Я Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК НЕЩАТА КЛОНЯТ КЪМ СЕМЕЙНА ТРАГЕДИЯ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО КЪМ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!ПРИСЪДАТА Е ДОБРА! НО ДА ГИ ИЗЛЕЖИ БЕЗ ДА ИМА НАМАЛЯВАНЕ!!!НЕНАВИЖДАМ КАК СЕ ДАВА ЕДНА ПРИСЪДА И СЛЕД ГОДИНА ДВЕ ОНЯ Е НА СВОБОДА А ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ 5!