Дядо спипа двама крадци на дърва, те пък го пребиха

Апашите - на 18 и 25 години, но вече с криминални прояви
32
Дядо спипа двама крадци на дърва, те пък го пребиха
Снимка: Булфото, архив

Възрастен мъж спипа крадци, които си натоварили в каруца дърва за огрев от двора му. Апашите обаче го набиха, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал през нощта срещу събота в град Шивачево.

68-годишният мъж е видял крадците и се опитал да спре каруцата с натоварените вече дърва. За беда обаче те го  нападнали.

Въпреки това вече са арестувани. Оказало се, че и двамата са с криминални прояви.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: каруцаарестбойдърва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Шивачевка преди 6 години
До Гост : Скъпи гост, аз също съм съгласна с твоето мнение.. на проведеното в града събрание кметът на община Твърдица и началникът на РУП се обединиха срещу гражданите в защита на етноса.. искането на гражданите беше просто всички каруци и коли да бъдат с Сливенски номера .. това нямало как да стане .. поискахме засилено полицейско присъствие но това също няма как да се получи, защото в община Твърдица има само един нощен патрул който стои в град Твърдица .. но медиите не излъчиха исканията ни!
26
0
 
2
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Действията на полицията са пост фактум. На практика такива случаи трябва да се отнасят веднага до комисията за защита на етносите, за да разберат, че този етнос в България никога не е спазвал законите. Този етнос излага България навсякъде - в страната, в Европа и по света. Ако някой от читателите знае адрес на такава комисия, моля да го побликува. Ще напиша оплакване на немски език, който е един от признатите европейски езици. Благодаря предварително.
25
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До Шивачевка: Докато всеки е сам за себе си няма да има оправия! Изхода е общонационален и продължителен протест срещу правителството, законотворците, съдебната и изпълнителната власт, до постигането на реални резултати в борбата с престъпността! Но ние си седим и си пишем от РС-то и се кръстим да не се случи на нас или на нашите близки. Останалото - не ни засяга. Докато сме с този манталитет - така ще е.
24
0
 
12
 
! Отговори
Отврат преди 6 години
Значи крадат от познат и когато той ги спипва, вместо да се извинят и да поискат прошка, те го пребиват!Значи са мислили, че ще го е страх да се оплаче. Това ако не е деребейщина и разпасаност, здраве му кажи! И не ги е срам от това, че ограбват старец, немощен и с малка пенсия!Затова са прави всички, които пишат, че трябва отново да се приложи Законът за справяне с разбойничеството от миналия век. Ефектът му е бил отличен!
23
0
 
8
 
! Отговори
Шивачевка преди 6 години
Скъпи приятели, преди да изказвате не компетентното си мнение запознайте се с реалният случай..Срамота е да позволим на тази *** да ни превземе .. било то в това или онова малко градче или селце.. Моите родители и близки също живеят в Шивачево .. време е ние младите да започнем да защитаваме собствеността си.. щом полицията не е в състояние да ни опази нека ние се пазим сами.. защото в конкретния случай е избрана улица на която живеят главно старци и няма кой да ги чуе и да ѝ помогне!!!
22
1
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
В някои среди упорито се втълпява ,че при демокрацията е така,не не е така,защото ние не сме демокрация.
21
0
 
14
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
По селата е страшно, в селото на баба ми от цялото каре от 10-тина къщи, само в една живее една 80-годишна жена, найстина ако ще и долните *** да дойдат да ти крадат -само стискаш бузки и мижаш - няма кой да ти се притече на помощ.
20
1
 
2
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
До Анонимно 16И тогава ли сте били същите?
19
0
 
31
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 6 години
> Оказало се, че и двамата са с криминални проявиКолко изненадващо! То сред тази пасмина има ли изобщо некриминално проявени?Да пребият старците, защото те не били съгласни да бъдат ограбени! С тази псевдодържава е свършено.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-точно крадците са го спипали.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата ще се решат от самосебе си, когато се разреши във всеки дом да има огнестрелно оръжие. За да се пази частнста собственост, която по конституция е неприкосновена. След отстрелването *** петдесетина самозабравили се готованци, посяганията на частната собственост ще изчезнат!
16
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Електората на Суджуковата партия не краде, просто си взима от полагаемото им. Да биеш възрастен човек, който си е купил дървата с мизерната пенсия показва, пълното безсилие на Суджук ефенди да управлява държавата. Наглостта им е безгранична! Трябват крути, силови мерки. Нищо друго не помага!!! Припомнете си Чочоолу.
15
0
 
9
 
! Отговори
Отвратитко преди 6 години
До ***. Нагледахме се на Халтернативи за България! Аде нема нужда.
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът е ял бой от електоратът на ГЕРБ.
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво ще последва за шведите? - Нищо.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не закачайте електората ! Давайте им всичко , каквото поискат, те са бъдещето на България.
11
6
 
2
 
! Отговори
до: сайта ми 7 преди 6 години
Как ще са едни и същи като Гюптите идват през 4 век. в Европа а Ромите от Индия много по късно , Ромите в България са от няколко вида , не са едни и същи , явно по История си двойкаджия
10
0
 
32
 
! Отговори
Шивачевец преди 6 години
Много на време се сетихте. Става четвъртък срещу петък вечерта. Освен дядото е бита и жена му. Бити са за убиване с колове по главите ръцете и телата. Това става вече ежедневие по малките населени места а полицията и местната власт само се мъчат да потулват случая. Скоро ще ни изядат с тази безнаказаност
9
0
 
23
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Последното изречение е излишно, то всички неприкосновени са криминално проявени по един или друг начин.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да се подиграваш с тези които ти вадят хляба гледай си сайта