Ангел Бончев, похитеният от "Наглите" - в ареста

Бившият шеф на "Литекс" заплашил сина с убийство
Обновена: 26 окт 2017 12:38 | 26 окт 2017 12:37,
15
Ангел Бончев, похитеният от "Наглите" - в ареста
Снимка: архив "Булфото"

Ангел Бончев, една от жертвите на бруталната група за отвличания "Наглите", е в ареста от вчера. Той бил задържан, защото заплашил с убийство сина си Бончо, пише "24 часа". Бившият президент на футболен клуб "Литекс" дори насочил пистолет към наследника си.

Бончев ще бъде задържан за 72 часа по обвинение за закана за убийство.

В момента той е в ареста на столичното 8-мо РУ.

Бончев пострада двойно от "Наглите", защото след като той бе държан в плен от похитителите и бе пуснат, бе отвлечена и съпругата му Камелия. Няколко години след похищението тя почина от рак.

Похитителите пък отрязаха един от пръстите на Бончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Не , баща алкохолик преди 6 години
Ангел Аврамов -отявлен алкохолик и комарджия. Държи пари на банки , хора ... в това число и на сина си. Е това са факти , докато единият син Ангелчо си смуче пръста на 23, другият се опитва да го спасява , но не и да го *** . Когато някой си иска своето, а другият е деградент се стига до там
10
0
 
1
 
! Отговори
Пистолетът не е преди 6 години
насочен за ЗАКОННИ неща; или синът е "дълбоко в мафията" и бащата го е разкрил, или синът го заплашва да РАЗКРИЕ нещо незаконно от "дейността " на бащата.И аз имах родители, сега имам деца на около 50 години.... Малко пари, но мир, обич, спокойствие, уважение, грижа към ближния...Животът е един и за секунда свършва.... Мислете...
9
5
 
17
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Ангел Бончев е образован човек - магистър по борба. Един от малкото оцелели възпитаници на катедра "Борба и Джудо" в бившия ВИФ.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо ? да не би да е научил,че синът му го е рекетирал едно време?
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива семейни разправии на презадоволени хора, е тъжно и смешно и жалко.Мисля, че в случая и синчето си го е заслужило. Бончев никога е нямало да стреля, просто оня го е изкарал извън нерви за да направи това. И се е почнало филмирането в един момент в една афектирана атмосфера.Трябва да си *** да стреляш по детето си.
6
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея са най-болните хора на прехода. РазболяхА се с тея пари. Скачат на семейството си даже . Всичките си заминаха, като кучета без история. Тоя няма да е по различен.
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бий дупенце, за да не биеш гъзище!
4
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя убиец СИК-аджия навремето го изкараха Ангел Небесен и то само защото е близък до главния Суджук.Все едно че сме лапета, родили се след 1990 и не го знаем с какво се занимаваше.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя, като насочва пистолети срещу децата си, не ми се мисли, какво ли се е случилоп на някой "нагъл" и семейството му, ама няма и да разберем ...
2
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давайте, демократи! Със Сащ и в гроба!
1
1
 
17
 
! Отговори
Контрол преди 6 години
Бий хлапето!