Момиче на повикване ограби клиент, плати си тока

26-годишната Юлия ще трябва да плати 500 лева глоба
27 окт 2017 13:39,
40
Момиче на повикване ограби клиент, плати си тока
Снимка: архив Reuters

С условна присъда и глбоа се размина 26-годишна варненка, след като задигна дебитната карта на клиент и си плати сметките с нея.

Юлия Димитрова призна вината си и поиска делото срещу нея да се води по съкртената процедура. Работещата дама трябва да плати 500 лв. глоба и разноските поделото, пише "24 часа".

Въпреки че е омъжена и има дете, Юлия попълвала семейния бюджет, практикувайки най-древната професия.

На 14 октомври 2015 год. мъж си поръчал по телефона две дами за компания. На адреса отишли Юлия с нейна колежка. Уговорен бил и хонорарът за вечерта - по 100 лв. за всяка.

Жриците на любовта взели парите и обещали на клиента да се върнат по-късно вечерта.

След полунощ дамите се върнали на адреса. Докато домакинът бил в банята, Юлия взела от портфейла му, но тъй като в него имало само 9 лева, задигнала и дебитната му карта. През това време приятелката й се отказала и си тръгнала. С нея тръгнала и Юлия.

Час по-късно работещото момиче вече било в дома си при съпруга и сина му и се похвалила с откраднатото. С картата на клиента си, тя платила сметките на два телефона и тока за месеца със система за онлайн разплащания.

Общата стойност на плащанията с чуждата дебитна карта били в размер на 818 лева.

Титулярът на дебитната карта бил уведомен с текстово съобщение за направеното първо нерегламентирано плащане с картата му и тя била блокирана.

Така разследващите стигнали и до крадлата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то май пак във Варна беше един беше си поръчал момиче и хоп изненада оказала се дъщеря му
13
3
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Не е сaпун, за да се изтърка. Срамота е обаче да се краде. Парите трябва да се изкарват с всеотдаен труд.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Пловдив 95% от нощните момичета на повикване са семейни !Та са питам тея съпрузи не разбраха ли че тея приятелки са и колежки в секса с непознати?И друго семейството им става по-здраво като жена му го *** целия на други за здраве .
11
1
 
16
 
! Отговори
Брутален преди 6 години
Звучи ми като мизансцена от Великолепният век :))) Тая да не е ханъмата на Я стре бката случайно?! Муахахаха
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е с тия "дами". тия дето си ги поръчват, да внимават какво носят и къде го оставят.Ако трябва брато, портфейла и докиментите у найлонов плик в банята, там на рафта. Тва е.
9
4
 
18
 
! Отговори
да не ни срамят преди 6 години
При първо престъпление ,независимо каква е присъдата ДА СЕ ОТНЕМА БЪЛГАРСКОТО ИМЕ. Имат си ориенталски -да си ги носят.
8
2
 
22
 
! Отговори
Св преди 6 години
Ми не знам за еPay ли като система за разплащания става въпрос, но и другите са подобни. При първо, непознато за системата плащане, особено за битови сметки, праща СМС с код на телефона. Тя не му е взела телефона до колкото разбирам. Няма да може да плати, без този код. Освен това самата карта се регистрира еднократно на банкомат, с писане на ПИН-кода. Да кажем му е знаела ПИН-а, но би изтеглила пари, а и най - малкото оставя следи - плаща сметки на определен адрес - ТЪПО!
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ударям 400лв . На другия ден пак отивам... Да си ударя на дитето ти 300лв. Да ама той банкоматът пуска 400лв. Разбираш ли? Отивам пак на другия ден си дръпвам. И така в продължение на месеци сметката 100 бона.
6
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са от популацията на ония дето всичко човешко им е чуждо!Да не казвам кои са че пак ще ме ...Особеностите на оная раса.
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се притеснявайте, виждам бъдещето на внуците на Бойко, Цацата и Цветанов също в проституцията и масовите сексуални актове, за да могат да си купят хляб и вода. На гробовете на Бойко, Цецо и Цацата ще направим тоалетни
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Една лилава така беше изхранвала целия си ка тун в продължение на седмици от развален банкомат сметката е била десетки хиляди левове.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с криви крака - има разстояние между краката
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже тази колко е ***, как си е помислила, че няма да я хванат като си плати сметките..... сигурно е била от ***.
1
1
 
35
 
! Отговори
боян преди 6 години
"Въпреки че е омъжена и има дете, Юлия попълвала семейния бюджет, практикувайки най-древната професия."---"Час по-късно работещото момиче вече било в дома си при съпруга и сина му и се похвалила с откраднатото. С картата на клиента си, тя платила сметките на два телефона и тока за месеца със система за онлайн разплащания."великолепно <3