Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"

Той най-вероятно се е самоубил, посочи Румяна Арнаудова
Обновена: 30 окт 2017 07:17 | 29 окт 2017 17:27, Красимир Ангелов
119
Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"
Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото

Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв младеж е нападателят на медицинска сестра в "Пирогов", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред "Фокус".

Още по темата
"По външни белези и по дрехите лицето най-вероятно е същото, което е причинило телесните наранявания на медицинската сестра в "Пирогов", посочи Арнаудова. Тя уточни, че Софийската районна прокуратура изяснява причините за настъпилата смърт на младежа, но по данни от извършената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

"Има предварително заключение от вещите лица. Категорично според тях на този етап се касае за самоубийство. Има типични множество височинни травми и няма каквито и да е данни за насилствено причиняване на смъртта. Така че основната версия, по която се работи е за самоубийство", посочи говорителят на главния прокурор.

Арнаудова уточни, че събирането на доказателства по двата случая продължава. Ако бъде окончателно потвърдена самоличността на починалия млад мъж, ще се прекрати разследването, което Софийската районна прокуратура е започнала за причиняване на телесна повреда на медицинската сестра, но ще продължи разследването за причините, които са довели до настъпване на неговата смърт.

Както Dnes.bg съобщи, в събота бе открито тяло на млад мъж във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Сигнал за открит човек в безпомощно състояние е получен сутринта на тел. 112, съобщава МВР. Пристигналият на място екип на Спешна помощ установил смъртта на млад мъж.

Часове преди това – в петък срещу събота през нощта 18-годишен мъж, настанен в токсикологията на „Пирогов” заради употреба на марихуана, нападна и преби дежурната медицинска сестра. В резултат в тя е получила тежка лицева травма и мозъчно сътресение.

След нападението младият мъж избяга от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
21
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 6 години
Нападение след употребата на марихуана...Тоя добре ,че не е бил пян защото е щял да изтреби целия Пирогов.
69
2
 
22
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
след убиййствата на босовете от ВИС И СИК кой остана да контрлира наркотиците и контрабандата ......близко е да акъла .......
68
2
 
16
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
До Исмаил - аркадаш има ли значение "читак " , "***" , "*** " или арнаут , всеки е ЧОВЕК и БОГ му е дал правото на ЖИВОТ !!!
67
15
 
15
 
! Отговори
тиквата преди 6 години
*** *** българско племе . Значи който има психологически проблеми да мре а тези с с други заболявания са по важни. Не заслужава тая нация нищо добро
66
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убили са го хората, работещи за Суджука - в това спор няма.Не очаквам да има осъдени, тъй като Суджука си сложи начело на прогнилата Съдебна система двама от своите най-верни хора - дебелата Цаца и стругарката Цвъчева.Убийците на Суджука действат безкомпромисно. Да си спомним как убиха Мишо Бирата, жена му, а малко след това и Ало Ваньо - за да няма свидетели на контрабандните канали за амфети.Москов също не е безучастен в цялата тази престъпна схема.
65
6
 
21
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
taka и така няма държава .....всеки си прави квот поиска ! а българина е *** , мързелив и мърляв до безобразие .......
64
19
 
26
 
! Отговори
Гина преди 6 години
Не злорадствайте. Не знаете истината. Може би е изживял голяма трагедия поради лекарска грешка и е отнел живота си. Каквото и да е жалко за младия живот. Не вярвам да се радвате, че оставаме все по-малко, а римляните са все повече.
63
17
 
7
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Добре че младежа не е мюсюлманин.
62
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разстрел на място на дилърите на наркотици! Смърт за големите наркобосове!Мечти...
61
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами аз се чудя.... защо досега нямаше един случай на самоубил се лекар, заради допусната смърт на пациент, паради некадърност, небрежност, престъпно безхаберие..... каквито случаи имаше в изобилие! Все се "самоубиват" хора, които уж са нарочени за агресивни,но всъщност са жертва на престъпното общество и държава! И държавата си измива ръцете. Оставили са го без наркотици при задържането или са го сложили на някакви психотропи, изпаднал е в абстиненция или антипсихотиците са подействсли смъртоносно. Резултатът "самоубийство" . Health care made in BG
60
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дилърите на амфети, работещи за Суджука са го ликвидирали за да не се разприказва. Това е повече от ясно. Пръст има и лай-ното Москов.
59
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трафика и продажба на наркотици ще бъде трудно да се осъществява ако хора от власта не получават финансови обаги от него .
58
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наличието на по-голямо зло не оправдава по-малкото, нито пък анулира благоприятния ефект от премахването му.
57
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, България може да си позволи малък спад в бройката ***, които вече няма да прецакат ничий друг живот.
56
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И лекарят набит, и пациентът мъртъв.
55
4
 
15
 
! Отговори
неплатежоспособните преди 6 години
аре бе от Огненената Земиа на Магелановия проток до Аласка де що мое шмърка марихуана, за Азиа и ЕУйската Европа да не говорим- е и колко са умрелите от препушене на марихуйяната? мрът от неплатени данъци. продавачите на дроги са най-кадърните събирачи на данъци, главници и заТници
54
12
 
20
 
! Отговори
Гъди Мъдев преди 6 години
До АнонименЗа този наш мръсен народ каквото и гадно да напишеш, все ще му е малко.
53
11
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Една трагедия...и пишем юнашки плюнки по момчето.Без са знаем какво го е довело до там.България може да си позволи да губи животи...нали сме милиони..
52
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно зло по-малко.
51
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни *** не жовеят дълго - поредно доказан факт!