Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"

Той най-вероятно се е самоубил, посочи Румяна Арнаудова
Обновена: 30 окт 2017 07:17 | 29 окт 2017 17:27, Красимир Ангелов
119
Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"
Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото

Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв младеж е нападателят на медицинска сестра в "Пирогов", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред "Фокус".

Още по темата
"По външни белези и по дрехите лицето най-вероятно е същото, което е причинило телесните наранявания на медицинската сестра в "Пирогов", посочи Арнаудова. Тя уточни, че Софийската районна прокуратура изяснява причините за настъпилата смърт на младежа, но по данни от извършената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

"Има предварително заключение от вещите лица. Категорично според тях на този етап се касае за самоубийство. Има типични множество височинни травми и няма каквито и да е данни за насилствено причиняване на смъртта. Така че основната версия, по която се работи е за самоубийство", посочи говорителят на главния прокурор.

Арнаудова уточни, че събирането на доказателства по двата случая продължава. Ако бъде окончателно потвърдена самоличността на починалия млад мъж, ще се прекрати разследването, което Софийската районна прокуратура е започнала за причиняване на телесна повреда на медицинската сестра, но ще продължи разследването за причините, които са довели до настъпване на неговата смърт.

Както Dnes.bg съобщи, в събота бе открито тяло на млад мъж във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Сигнал за открит човек в безпомощно състояние е получен сутринта на тел. 112, съобщава МВР. Пристигналият на място екип на Спешна помощ установил смъртта на млад мъж.

Часове преди това – в петък срещу събота през нощта 18-годишен мъж, настанен в токсикологията на „Пирогов” заради употреба на марихуана, нападна и преби дежурната медицинска сестра. В резултат в тя е получила тежка лицева травма и мозъчно сътресение.

След нападението младият мъж избяга от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
19
 
! Отговори
до 2-ри преди 6 години
На всички ни се ще това да е истината, но тя е че надрусания младеж е изпаднал в параноя ,качил се е на високо и е видял св. Петър и се е опитал да го хване за шлифера... Падането е било пагобно.
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не известно кой е убит младежа, но е сигурно, че е "самоубийство" !
8
3
 
22
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
а само до съд и полиция .... ами прокоратура и Централна банка да не би да има ?!?!! там е още по-зле положението ..... държавата е пълен леш ! просто такава няма .....иначе е ясно че ше заметат следите и на 2те престпъления ....тъй като народа е *** и мързелив до безборазие ....... на всички е ясно че говоренията на прокаратурата са пълна смешка и измишлиотина ...отишъл някъв пребил сестрата и после се хвърлил от балкона ....смешки ....спасявайте се от тая *** !
7
6
 
28
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
В нашата държава няма полиция! Има милиция! Полиция има в правовите държави, където същата се ползва с доверие и одобрение на обществото. Каква полиция има тук с бивши доносници и агенти.
6
13
 
17
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Шопски ценности
5
0
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Ако е бил по тениска и по *** , значи е той.Един боксьор по малко.
4
2
 
31
 
! Отговори
Инспектор Поаро преди 6 години
Височинни травми?!? Явно е скачал няколко пъти от прозореца....
3
6
 
14
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
Браво на лекарите дали са му правилните хапчета за безстрашност и той се е пробвал да полети. Така в крайна сметка хората се справят с проблемите, кофато държавата не може да се справи !!!!Ръчкат с иглата морфин и го пускат ,а той се чисти сам, няма патрула няма условни присъди, няма родители прокурори или полицаи. Айде попа и в Кремиковци в крематориума.
2
11
 
35
 
! Отговори
Доволен преди 6 години
Ето това се казва положителна новина!Битата сестра е постъпила най-правилно като е намерила подходящите хора да "самоубият" наглеца и самозабравил се бияч. Много навременна реакция на гражданското общество! Ясно е,че трябва гражданите да вземат правосъдието в свои ръце!
1
9
 
45
 
! Отговори
Инспектор рекс преди 6 години
Нашата полиция ни пази. Така нито ще търсят кой нападна сестрата, нито кой го е убил. Чиста работа. Да не опира човек до полиция и съд в тази държава.