Арест за сирийски семейства, спипани в товарен влак

Образувано е административно производство, съобщиха от МВР
30 окт 2017 12:50,
3
Арест за сирийски семейства, спипани в товарен влак
Снимка: архив "Булфото"

Полицията задържа четири сирийски семейства, спипани да преминават незаконно страната ни.

Те били хванати в събота в международния товарен влак от Истанбул за Русе. Групата била от 16 сирийски граждани - 9 пълнолетни и 7 деца.

Част от тях са настанени в Регистрационно-приемателния център в новозагорското село Баня. Трима са приведени в "Специален дом за временно настаняване на чужденци" - Любимец към Дирекция "Миграция" – МВР, съобщиха от полицията.

Образувано е административно производство и са наложени принудителни административни мерки по Закона за чужденците в Република България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не така Кико. Бори ги цивилизовано и аргументирано с факти и без емоции иначе ще те заклеймят за човеконенавистник, без сърце ксенофоб, дори канибал - похапващ малки сирийски дечица на границата :)
2
1
 
23
 
! Отговори
Кико преди 6 години
"Сирийски семейства" ли е последното политкоректно име за ислямските завоеватели, дошли за джихра (джихад посредством миграция)? Може би е трябвало да бъдете още по - Евротолеранти и да ги наричате с още по- невинното "Сирийски Семейства с Деца"... или пък защо не и "Сирийски семейства бежанци, състоящи се от жени, болни старци и малки дечица"!
1
3
 
32
 
! Отговори
Циник преди 6 години
И на какво ще ги осъдят?Само 1050лв. социал...и лежане по цял ден?