24-годишна подпийнала варненка отнесе две коли

Блъснала е паркирани коли, имала 1,52 промила алкохол в кръвта
2 ное 2017 18:00, Анисия Иванова
10
24-годишна подпийнала варненка отнесе две коли
Архив: Булфото

24-годишна подпийнала варненка отнесе две коли в ж.к. "Аспарухово", съобщиха от полицията в града.

Инцидентът станал вчера около 1:15 часа вечерта. Жената била със "Сеат", но поради високата скорост и употребата на алкохол загубила контрол над автомобила и блъснала последователно лек автомобил "Сааб" и камион и "Фолксваген", паркирани на улицата.

Шофьорката получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота. При извършената полицейска проверка е установено, че е употребила алкохол с концентрация от 1,52 промила в издишания въздух. По случая е образувана преписка, съобщиха от полицията.

Още две жени предизвикаха тежки инциденти по варненските улици.

63-годишна шофьорка блъсна майка и дете на бул. "Сливница" в морската столица. Те се разминали с контузии и без счупвания. Шофьорката е с разкъсано ухо.

В другия случай 62-годишна жена не спряла на "Стоп" и засече варненски "Сеат". При сблъсъка е пострадала виновната шофьорка - откарана е в болница с контузни наранявания, и 19-годишно момиче, пътувало в другата кола. То е с фрактури на гривнените стави. Двете жени са прегледани и освободени, без опасност за живота.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
3
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Тия некадърните шофьорки да целят полицейски коли и обекти пък дано им отвлекат вниманието от протестите за заплати и ги накарат да работят
5
1
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1За съжаление си прав.Абсолютно неадекватни.Несъобразяването с околните и пътната обстановка е най малкото.Не са в час
4
2
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
За турското СЪС СИГУРНОСТ
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За стадото само каручки с обучени магаренца. Отдавна съм ви го казал.
2
1
 
19
 
! Отговори
ууу преди 6 години
До ГАДОРЯНОще толкова млад, а вече толкова глупаав! Какво да кажа когато днес шуменска пиккла до военната болница - Варна ми отне предимството с ляв завой пред мой десен. Беше не повече от 30-годишна.
1
15
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Над 60 не бива да се шофира. По зле са от пияни.