Убитият в "Павлово" – жертва на сина си наркоман

Наркозависимият син на жертвата е основен заподозрян за убийството
6 ное 2017 09:18,
36
Убитият в "Павлово" – жертва на сина си наркоман
Снимка: архив Reuters

Столичната полиция задържа като основен заподозрян сина на убития 51-годишен мъж в столичния квартал "Павлово".

По информация на БНР арестуваният мъж е наркозависим. Той е основният заподозрян за убийството на 51-годишния си баща.

Още по темата


Тялото на убития беше открито вчера по обед в столичния квартал "Павлово".

До там се стигна след като приятел на жертвата подаде сигнал в СДВР, че мъжът е в неизвестност и вече близо 3 часа не идва на уговорена среща.

Още при първоначалния оглед на полицията е станало ясно, че мъжът е починал от насилствена смърт.

Причините и мотивите за убийството предстои да бъдат изяснени.

Трупът на 51-годишния мъж бе открит в дома си в "Павлово" с прободни рани.

Мъжът е син на директорката на гимназията, в която е учил Йоан Матев, който уби Георги в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
www преди 6 години
Много шантава стана тая работа. Нещо като зловещият случай с Мирослава и Чочо от Перник. Нека се опитам да внеса някои ясноти, поне доколкото мога аз:1. Наркоман, който е син на син, е равно на внук наркоман. Не е лошо да се знае.2. Нито директорката, нито някой от съучениците е било логично да дава показания пред полицията. Все пак бащата на убиеца е полицай, а майката на убиеца - пиарка на властта. Много лесно може да се стигне до уволнение, дори и до второ убийство. Все пак ученици помагат!
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До JoeИронията е излишна.Онази директорка има голяма вина относно това, че убиецът толкова време не беше задържан. През първите дни е било възможно да се намерят много улики и доказателства. Сега онзи ще върти, ще суче, ще плаща на адвокати, за да си намали присъдата.Господ даде урок на тази директорка - агитирала да не бъде издаден заподозрян, убил сина на друго семейство. Сега тя загуби своя син.Жалко за убития в Павлово мъж. Но изглежда, че наистина има кармично възмездие.
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега бабата ще я изгонят от даскалото, защото и без друго му се срина реномето и сама вкъщи просто не я мисля. Сина си ли да жали, на внука на свиждане в затвора ли да ходи, или да прави анализ на мизерната си "кариера"?
30
3
 
14
 
! Отговори
Joe преди 6 години
"Мъжът е син на директорката на гимназията, в която е учил Йоан Матев, който уби Георги в Борисовата градина."Прекланям се пред теб, Боряна! Жестоко,уникално, страхотннно :) :)
29
3
 
14
 
! Отговори
Явно преди 6 години
цялото семейство са такива боклучави?!Майката прикрива убиец,синът наркоман,заклал баща си,какво друго остава да мислим ние простосмъртните?!?!?!
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трупът на 51-годишния мъж бе открит в дома си в "Павлово" с прободни рани.Мъжът е син на директорката на гимназията, в която е учил Йоан Матев, който уби Георги в Борисовата градина. Директорката на 75-80 години ли е? Защо не пишете по-разбираемо?
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата фамилия се изхранва от това училище -все шефове -дитектор ,фондация,счетоводител.Всичко това е вече без значение.Доста пари прибраха и от родителите на Йоан.Както дошли тези пари така и отишли-за алкохол и дрога.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй ще е някакъв трилър,остава и момчето където уж скочило от моста да е съученик щом директорката баба,синът директор на фонд,внукът президент на фонда явно.
25
1
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тя дрогата хич не е опасна. Ама хич.
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИМА ВИДОВ ДЕН!КАКВОТО ПОВИКАЛО-ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!
23
1
 
36
 
! Отговори
обективен преди 6 години
Това същото внуче има диплома от училището на баба си .Добре го е възпитала.За жалот повечето ученици там са на нивото на Йоан,брат му,внучето ,но МОН не забелязва, важното е че заможни родители плащат такси и без присъствие се дават дипломи.
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво заглавие ... трябваше да напишете както си трябва:Внукът на директорката на училището на убиеца от Борисовата, убил баща си!
21
0
 
31
 
! Отговори
123 преди 6 години
И к'во на обущаря децата ходят боси. Всички тези "елитни" частни гимназии всъщност са машини за пари. Смеят ли да кажат на родителите какви са децата им при положение, че им взимат една камара пари за "обучение". В резултат малките л*йн*нца си правят каквото си искат.
20
4
 
18
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
До бащата дето не давал на синовете си да пушат.Те ни спи толкова спокойно, щото не знаеш синовете ти какви ги вършат като са навън с приятели.Не е въпроса да им забраниш и да си зъл с тях.Въпросът е наистина да разберът кое е лошо и кое не, а това е точно работа на родителя.А относно това, че не пушели пред теб ще ти кажа, че и вуйчо ми се тупа в гърдите, че единствено неговия 22 годишен син не пуши, ама истината е съвсем друга.
19
1
 
25
 
! Отговори
Карма преди 6 години
Не оправдавам ничия смърт и съм за мир и любов както всички,обаче...Госпожа бабата на висок пост се ежеше,че ще съди всеки,който каже истината кой кого е прикривал...А ще може ли да осъди и съдбата,казваща-който подкрепя злото накрая му се връща?
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До даскал Пандо Или по-точно за по-лесното манипулиране на хора, които нямат какво да губят в кариерно отношение, предвид обстоятелства, които налагат заобикаляне или направо нарушаване на правни норми
17
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз на мойте синове по на двайсе години не им давам да пушат камо ли алкохол и наркотици! Сигурно съм много зъл баща но засега момчетата ме слушат! Мой познати са си оставали синовете на автопилот и те почват марихуанка кражбички, алкохол, цигари и на двайсет години са заприличали на пианици.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонименХубав въпрос! Хайде сега да обобщим цялата сага: Баба-пенсионерка, с внук наркозависим, а може би и дилър, на "висока" позиция в частно училище, прикрива престъпник - син на полицай!!! Ако не беше "баба-директор", а човек, който го чака кариера дали щеше да си трае за Йоан.
15
4
 
37
 
! Отговори
семейство за пример преди 6 години
Гордостта на баба! Синът пиян, внукът наркоман. А баба възпитава в частно училище и се има за стожер на обществото. Закривайте го МОН защото май всички директори и даскали са такива мал-оумни некадърници
14
0
 
13
 
! Отговори
даскал Пандо преди 6 години
До родното образование!В частните училища държавата не назначава и уволнява,прави го собственикът на училището . Впрочем ,без да защитавам дамата собствениците предпочитат пенсионирани в държавните училища директори,заради големият им управленски опит...