100 лв. глоба за мъж, замерял друг с картофи, лук и буркани

Пловдивчанинът крещял: "Още малко ви остана!"
8 ное 2017 08:28,
12
100 лв. глоба за мъж, замерял друг с картофи, лук и буркани
Снимка: архив, Reuters

Със 100 лева глоба от районния съд в Пловдив се отърва разведен пловдивчанин, който на 3 ноември т.г. около 11 часа замерял автосервиз до блока си с картофи, лук и празни буркани.

Докато се опитвал да улучва монтьора и негов клиент, бесният мъж крещял: "Още малко ви остана". Според магистратите пловдивчанинът е нарушил обществения ред и спокойствие на гражданите, но поради своята ниска степен на обществена опасност не е престъпление по Наказателния кодекс.

Самият нарушител, който не е осъждан до момента, пред съда не признал, че е замерял автосервиза с предмети, но все пак помолил да му бъде наложено минимално наказание, пише "Монитор".
 
В деня на замерянето свидетели се обадили на 112 и казали, че мъж хвърля предмети от терасата си на бул. "Македония". На място бил изпратен пеши патрул на Първо районно управление на полицията. Униформените намерили свидетелите на случилото се – монтьора от автосервиза и клиент, които посочили терасата на подсъдимия. Те казали на полицаите, че от тази тераса мъж с бяла коса крещял "Още малко ти остава" и хвърлял към автосервиза лук, картофи и празни буркани. Заради поведението му мъжът бил отведен в районното управление, където бил задържан за 24 часа.

Присъдата не е окончателна и може да бъде обжалвана пред окръжния съд в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.