Колоездач излезе внезапно на пътя, блъснаха го две коли

Мъжът е в болницата с травми и счупени ребра
9 ное 2017 14:19, Анисия Иванова
19
Колоездач излезе внезапно на пътя, блъснаха го две коли
Архив: Булфото

Колоездач е блъснат последователно от два леки автомобила в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР - София.

Вчера около 19.05 часа в РУ- Самоков e получeн сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие с пострадал колоездач. Извършен е оглед на местопроизшествието.

По първоначални данни колоездачът е излязъл внезапно на пътното платно, вследствие на което е бил блъснат от лек автомобил "Пежо", а след падането му в насрещната лента за движение и от втори автомобил - "Мерцедес Спринтер".

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни.

Пострадалият 67-годишен мъж е транспортиран за лечение с открита рана на главата, счупени ребра и други травми, като му е взета кръвна проба за анализ. По случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
4
 
! Отговори
колездачъ преди 6 години
Пълно е с алтави шофиори, като ги изпреварвам много ги е яд и некои сакат да ме газат. Ама немат шанс по светофарите и опашките! Требе сите да минат на колела! Дано скоро се свърши бензино!
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам, че на колоездача всичко му е било както трябва, светлоотразителна жилетка, каска, фар, свелоотразители на велосипеда. ....
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1велосипедиста трябва да има сертификат2 трябва да има застраховка
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж завинаги трябва да се разбере колоездача пешеходец ли е или участва в движението.Те описват,,браунови движения по тротоари,кръстовища и пешеходни пътеки и не се накъде и кога ще поемат.Трябва КАТ да ги санкционира и тях.А за велоалеите напразно вдигате шум,Копенхаген е ,,малък" но с 1милион население но велоалеите и дисциплината ,взаимното уважение и поведение е пример за подражание Велосипидите и стоянките им са из целия град.Тук това не става поради увредения ни чип-да отричаме всичко.
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не слизат когато пресичат на пешеходни пътекиКой ще ги глоби наглите велосипедисти
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София колоездачите са много нагли и в същото време жалки
9
1
 
15
 
! Отговори
свет преди 6 години
Да си колоездач в София е като да си вкараш в устата 10 ауспуха. Тия са ненормални.
8
3
 
10
 
! Отговори
svet преди 6 години
Какви каруци въобще говорите. В кой век се намираме? Каруците трябва да са по черните пътища и в рамките на селата и прилежащите землища. Не е въобще нормално да се виждат в градовете, да не говорим в столицата. За колоездачите просто нямам думи, мотористите .... ....
7
3
 
13
 
! Отговори
Двуколесников преди 6 години
Ненужни са притесненията за опазване на колоездачите. Както виждате(чувате) дори 2 МПС-та не могат да го унищожат.А стреса, изпитан от водачите на двата автомобила си е за тяхна сметка.Явен е интереса за премахване автомобилите, ама кой ще плаща данъците?...Двуклетковите, пардон двуколесните?
6
3
 
34
 
! Отговори
ив преди 6 години
Според Правилника ,велосипедиста няма право на ляв завой,а трябва да слезе отдясно и да пробута колелото през пешеходните пътеки. Това масово се нарушава.Трябва да има свидетелства за правоуправление и за велосипедисти и каруцари,те са на пътя и трябва да знаят правилата.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велоалеи ли?Елате в Ст Загора -пълна пародия.
4
18
 
22
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До До 2Колоездачите не са виновни заради безумията на Фандъкова и дрийм тийма й, които слагат велоалеите на най безумни места. Например най-дискутираната напоследък велолента на ул. Раковски спокойно можеше да минава през някоя от съседните улички, където просто трябваше да махнат синята зона и да забранят да се паркира.
3
14
 
30
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
То през зимата е ясно, че ги няма, но и през останалото време ги няма. Я мине, я не мине 1 колоездач на 1-2 часа, а заради тях допълнително задръстиха София, с което увеличиха замърсяването срещу което уж се борели.
2
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ще сподели ли колко колоездачи е виждал в София по безумните велоалеи през зимните месеци.
1
1
 
23
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Който си го може си го може.