12-годишни подпалиха дискотека в Берковица с неизгасена цигара

Изгорели са навес, хладилна витрина и диван
10 ное 2017 13:33, Анисия Иванова
12
12-годишни подпалиха дискотека в Берковица с неизгасена цигара
Архив: Булфото

12-годишни момчета подпалиха нощен клуб в Берковица с неизгасена цигара, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Сигналът за пожара пред входа на дискотеката е подаден на 8-ми ноември в 14,20 ч. в полицията. Местопроизшествието е посетено от екип огнеборци дежурен автопатрул и дежурна оперативна група.

При извършения оглед е установено, че пламъците са унищожили части от дървен под, тента, навес, хладилна витрина и диван тип сепаре, намиращи се пред увеселителното заведение. По случая е образувано досъдебно производство за палеж.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите – две момчета на 12 г. от Берковица. Причината за възникване на пожара е проявена небрежност при изхвърляне на неизгасена цигара. Работата по случая продължава РУ Берковица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо са допуснати 12 годишните в дискотеката, та и са пушат?
8
1
 
11
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Решение на проблема 2 Прав си приятел, ама кой да те чуе? Така ще се учат на отговорност.
7
2
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Как така бе? Нали преди години се прие европейската директива цигарите да гаснат сами. Да не се продават обикновени ел. крушки , да не се пуши на обществени местаи т. н.Някой ще се опита ли да отрече написаното , или само ще слагат черв.ни минуси?
6
2
 
4
 
! Отговори
Loiaj преди 6 години
Kade e novinata za koteka na roditeli po direktora i daskalite ot tarnovo...sha narushavat disciplinata i sigurnostta li...pak boi...
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Станало е рано следобед. Тогава би трябвало да са си у дома, да си пишат домашните и да учат уроците за следващия ден. Но дали ходят на училище?
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХК ще ги защити.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12-годишни...нощен клуб...цигара... Принципно е оксиморон...
2
1
 
23
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
АКО Е ТАКА, ЗНАЧИ ВЕЧЕ СА ГОРДИ РОДИТЕЛИ.В ТАКЪВ СЛУЧАЙ, РАБОТА НА ПОЛОВИН ДЕН ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗИ БЛАГОТВОРНО.ЕДВА ЛИ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ.
1
1
 
25
 
! Отговори
Решение на проблема преди 6 години
На 12 г. човек вече не е малък. На прага на тийнейджърската възраст е.Затова, за да бъдат мерките ефективни, тези "герои" трябва отсега да започнат да изплащат поразията, която са направили. Сега да работят по 1 час дневно, през ваканциите - по 2 часа. Когато навършат 14 г. ангажиментът да стане 2 часа дневно работа през учебната година и по 3 часа дневно през ваканциите.Ако до пълнолетие не са изплатили, щом навършат 18 г. да се дадат на ЧСИ.Всяко друго решение ще е подигравка.