Двама полицаи от Стражица – основни фигури в банда дилъри

От две години са осигурявали чадър над местните престъпници
10
Двама полицаи от Стражица – основни фигури в банда дилъри
Снимка: Булфото, архив

Двама служители на Районното полицейско управление в Стражица са в ареста като част от организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

В продължение на две години полицаите са осигурявали чадър и са предупреждавали местни дилърите кога ще има акция, каза ръководителят на спрецпрокуратурата Иван Гешев.

"Случаите, когато се работи със служители или на съдебната власт, или на МВР, са характерни с това, че в крайна сметка става въпрос за хора, които много добре са запознати с методите на правоохранителните органи и се работи изключително трудно“, призна той, цитиран от БНР.

"Отделно когато на местно ниво тези служители - дали са представители на съдебната власт, дали са служители на МВР, представляват, грубо казано на жаргон, фактори и е нормално свидетели, които знаят за какво става въпрос, те да искат да разказват какво се случва, но не и да го заявяват официално", допълни Гешев.

Досега ГДБОП и спецпрокуратурата са претърсили 10 обекта. Намерени са 32 чувала с марихуана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Фокото преди 6 години
Кмета на Стражица и той е замесен
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те това е то - "По-висока сигурност за всички българи. Гарантирано от ГЕРБ!"Какво падение!...
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tezi policai trqbva da pazqt Decata ni ot narkotici ne dagi prodavat. Do kadei stignahme.. jalko sled kato nemojem dase doverim na policiq na kogo drug.
6
7
 
22
 
! Отговори
Караколев преди 6 години
Наистина това управление на държавата по думите на Корнелия Нинова /представляваща в момента истинската опозиция в тази корумпирана държава/ е ударила ДЪНОТО, след като отдел Вътрешна сигурност към МВР е правила обиск в полицейското управление в град Стражица, за да търси там скрита от дилърите дрога . . .
5
1
 
30
 
! Отговори
бай х преди 6 години
... няма банда без полицай
4
2
 
17
 
! Отговори
ченге дилър преди 6 години
Гнила работа!
3
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вдигнете им заплатите, от едните наркотици така ли се живее.
2
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама полицаи от Стражица основни фигури в банда дилъриОт две години са осигурявали чадър над местните престъпнициНима?!?Не може да бъде!Тези скъсани от работа защитници на нацията, които се раздават за хората...Сигурно са на протеста за по-високи възнаграждения горките.Интересно, те имат ли колеки и началници?Ако имат, как не са знаели и не са напавили нищо?Обяснението е просто - дето чукнеш, всичко е гнило.
1
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ви разправям, че полицаите са п р о с т а ц и и д и в а ц и, вие не ми вервате...