Сблъсък на две коли до Калотина, загинали са шофьорите

Катастрофата е станала сутринта, движението е в едната лента
Обновена: 10 ное 2017 10:15 | 10 ное 2017 09:38, Анисия Иванова
11
Сблъсък на две коли до Калотина, загинали са шофьорите
Архив: Булфото

Двама шофьори са загинали в тежка катастрофа на път I-8 Калотина – София, съобщиха за "Фокус" от Областната дирекция на МВР.

Пътният инцидент е стнала между два леки автомобила. При сблъсъка са загинали двамата водачи. Други пострадали няма.

В момента органите на реда са предприели действия по оглед на местопроизшествието. Движението е организирано в едната лента, в посока Калотина, и се регулира от полицейски служители. Сигналът е постъпил около 06.30 часа тази сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С каква ли скорост са карали по тази селяндурска уличка наречена магистрала? Когато минавам от там повече от 70 км. не вдигам. Карам с повишено внимание и плътно в дясно. На два пъти ми се случваше дрогирани и неадекватни да ми влизат в платното и само бързата ми реакция ме спасяваше от челен удар. Същото се е случило и сега само че един от двамата не е реагирал защото са били с висока скорост. Ако поне единият внимаваше и се пазеше до този удар нямаше да се стигне. Бог да ги прости!
9
0
 
16
 
! Отговори
До 8 Киро преди 6 години
Знае се кой е виновен - липсата на контрол. Няма държава по света, в която правилата да се спазват, без държавата със сила да е наложила спазването им и много добре се знае как става това.
8
1
 
22
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Жалкооооо, много жалко....единият е млад мъж на 35 г живеещ в Сливница и отиващ на работа в центъра на София....трагедия !! Кой е виновен не знам , но не са пътищата , а голямото самочувствие , високата скорост и агресивното поведение на пътя !!!!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Че КАТ будува избирателно спор няма, но чуждият номер на колата не прави автоматично и шофьора чужденец. И не, че няма и такива, но по мои лични впечатления в участъка след караулката при Сливница до Калотина, и особено след Драгоман, пак нашенците са най-много от мераклиите да те задминат. Без значение на превозното средство, пътя, сигнализацията, трафика или времето, ако трябва ще се размаже, но да те задмине.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте глупари! Като си си платил винеткатаи значи можеш да си караш със 130 навсякъде и да правиш рискови изпреварвания и да убиваш хора. И всичко да е наред, защото управляващите саа виновни за всичко?
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятността двамата шофьори да са чужденци е много голяма - чужденците шофират като изоглавени в България, а КАТ спи както винаги.
4
2
 
8
 
! Отговори
qze преди 6 години
Важното е, че се е взела парата за винетки...Ся че е тясно и са умрели е фактическа подробност за лицемерните ни управници
3
2
 
25
 
! Отговори
Митю преди 6 години
До АнонименПо козите пътеки не се кара като по магистрала.
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма път така ще е. Защо не сравните смъртните случаи на магистрала и тези по козите пътеки, наречени първокласен път? Защото тогава истината, че липсата на път ще излезе наяве.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой е искал да излита.