59-годишен мъж е жестоко убит във Варненско

Той е бил открит от съсед с брадва в главата
Обновена: 19 ное 2017 15:24 | 19 ное 2017 14:36, Елка Василева
25
59-годишен мъж е жестоко убит във Варненско
Снимка: архив, Reuters

59-годишен мъж е бил убит в дома си във варненското село Войводино, казаха от дирекцията на полицията в морската столица. Тялото му е открито от съсед с брадва в главата.

След като е получен сигналът, на мястото веднага са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Медиците само са констатирали смъртта. Тялото е откарано за аутопсия в съдебна медицина, обясниха от полицията.

Случаят е докладван на дежурен прокурор в Окръжна прокуратура Варна, пише „24 часа“. Назначени са експертизи.

Задържани за 72 часа са двама мъже, обвиняеми за грабеж, придружен с убийство, съобщиха по-късно от пресслужбата на Апелативната прокуратура в крайморския град.

Престъплението е извършено на 16 срещу 17 ноември. Двамата арестувани - на 29 и 27 години, от Вълчи дол, влезли в дома на самотно живеещия 59-годишен мъж.

При огледа на местопрестъплението полицаите констатирали, че по тялото на убития има наранявания с тъп предмет. Предполага се, че той е усетил двамата, проникнали в дома му, и е оказал съпротива.

Предстои Окръжната прокуратура във Варна да внесе в съда искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение на задържаните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: убийствоВойводино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
29
 
! Отговори
аз преди 6 години
смърт за убийците!!!
6
1
 
18
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До РуменОпитвате сарказъм... Трудно начинание в страна с 80%
5
2
 
47
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Щом държавата не може да пази гражданите си ,то нека държавата разреши носенето на оръжие само с уведеомление в полицията без разорешение от шефа на полицията ,щото знаем как се дава разрешение .
4
0
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой оперира с брадва, знаете ли? Нашите ..... Ето защо не им пишат имената. Бързо БХК да изпрати адвокати, убитият се съпротивявал, не им дал веднага парите. И го наказали, да знае друг път.
3
0
 
45
 
! Отговори
eвроатлантик преди 6 години
Пак нещо има нарушение на елементарни човешки права.
2
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РуменТи си поредния .... от списъка на проф-Христов.Първоначално се възмутих от изказването му, но от тогава взех да ви броя, и вече започвам да разбирам професора.
1
58
 
11
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Поредната провокация на БСП!Ей,не се умориха!Спрете се,бе,стига всеки ден скандали и провокации!Очаквам като един гербер,следващата провокация на БСП - да завали сняг!