Неправилна маневра - водеща версия за ужаса край Микре

Ще бъдат направени медицински и технически експертизи
Обновена: 19 ное 2017 12:46 | 19 ное 2017 12:32, Елка Василева
30
Неправилна маневра - водеща версия за ужаса край Микре
Снимка: БТА

Една от водещите версии за катастрофата при Микре е неправилна маневра, каза директорът на ГД "Национална полиция" Христо Терзийски.

За да се потвърди или отхвърли обаче тази и други версии, ще бъдат направени медицински и технически експертизи.

Терзийски обясни, че към пътния участък в района на село Микре са пренасочени полицейски патрули от други районни управления, за да следят за сигурността.

Терзийски заяви, че днес ще участва в извънредно съвещание при вътрешния министър Валентин Радев, а по-късно и при премиера Бойко Борисов.

Още по темата

Терзийски се включи във възпоменателна служба в памет на загиналите от пътнотранспортни произшествия. За поредна година България отбелязва Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия, определен с решение на Генералната асамблея на Организацията на обединените нации.

На въпрос трябват ли по-големи санкции за нарушителите по пътя, началникът на "Пътна полиция" Бойко Рановски отговори, че предприетите до момента мерки и законодателни промени дават резултат.

Той допълни, че станалите тежки катастрофи показват, че има още какво да се желае и да се направи. "Санкциите са достатъчно сериозни в момента, но не са това, което ще повлияе на поведението на водачите на пътя", каза още Рановски и допълни, че са важни възпитанието и поведението на пътя на водачите.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Микрекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като не знаете изобщо каква е причината, как може да се хвърляте да правите изводи?Шофьорът може да е получил инфаркт и да е умрял на волана.
26
2
 
1
 
! Отговори
Bulgarturist преди 6 години
E, moje da slojite tam reklamno bg pano " miasto za nezabravimi bg katastrofi"...ili bg tabela s cherna tochka...
25
3
 
3
 
! Отговори
Evap преди 6 години
Shofiorat majka blondinka li bil?
24
2
 
3
 
! Отговори
КАТ е проблемът преди 6 години
Проблемът в такива случаи почти винаги е, че шофьорите знаят, че КАТ не контролира спазването на правилата и правят много нарушения заради това. Какво трябва да се направи, за да има контрол и шофьорите да го знаят, е добре известно по света и разбира се това не е до всеки шофьор катаджия, както доста глупoвато е написал номер 22 така е.
23
0
 
2
 
! Отговори
XXL преди 6 години
Пияна жена обърна колата си по таван в подлез .....:)I na taq magistralata i e bila kriva 😂😂😂
22
11
 
14
 
! Отговори
Българина преди 6 години
След като 10 г герб не можаха да построят едни 240 км за северна България, предлагам източна Румелия да си ходи към турция а Княжество България не зависимо. Това е унижение за хората отвъд балкана, герб ни докараха до тук да се делим. Национални предатели да дъното на душата си.
21
4
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До 19 До всеки шофьо от дъсно ,катаджия.До всеки търговец- НАП и БАБХ.До всеки бондит , полицай. До всеки комунист, анархист и т.н.
20
1
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
В буса е имала само невзрящи хора и никой не може да каже какво точно е станало. Според шофьора на камиона от колоната автомобили срещу него внезапно е изкочил буса. Следовотелно след буса е имало коли , коита са свидетели на катастрофата. Ама са изчезнали яко дим , по български.А може и да са прави хората. Ще ги влачат с години по прокурори и съдилища и ще им отровя живота.
19
1
 
6
 
! Отговори
до 1-ви преди 6 години
Човек, потърси помощ незабавно, имам лошото усещане, че другата седмица може ти да си в новините и не с добро!
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за тази катастрофа виновника е КАТ, защото допуска всеки ден десетки милиони нарушения по пътищата. Поведението на шофьорите е следствие от контрола на КАТ, а не прекия виновник за катастрофите, както доста заблудено си мислят наивниците.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарушения се правят, когато няма контрол от страна на КАТ, както е в България от 28 години. Няма държава по света, където правилата да се спазват без държавата със сила да е наложила спазването им.
16
3
 
12
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Цитат: На въпрос трябват ли по-големи санкции за нарушителите по пътя ....Докато още има разни дето си мислят, че огромните санкции като се запишат в закона, спират нарушителите, то е добре да ходи да се прегледа. По цял свят се знае, че санкциите спират нарушителите, когато са НЕИЗБЕЖНИ и се налагт при всяко нарушение, като размера на санкцията е несъществен. Само в България КАТ умело е промил мозъците на 80%, че като се запишат в закона още по-огромни санкции, нарушенията щели да намалеят
15
3
 
19
 
! Отговори
СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА преди 6 години
Движението с включени ХАЛОГЕННИ фарове е СТРОГО ЗАбранено освен в случайте на Силен снеговалеж или гъста мъгла..В София погледнете през прозорците ще видите хиляди автомобили денем и нощем да ЗАСЛЕПЯВАТ с такива фарове..
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Убиват с камериВсеки един наш шофьор след като се качи на "западен автомобил" смята, че е защитен и сигурен. Наистина автомобилите са стабилни донякъде, но нищо не може да ни спаси от собствената ни глупост. Абсолютно всички технологии са безсилни. И никакви облъчвания не са виновни. Гази ни най-обикновена простотия.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Убиват с камери 13Брадчед, облъчен ти е мозъкя. На нас ни пречат холограми, облъчвания, конспирации. Иначе сме свръхсупер невероятни шофьори. И ако ги нямаше облъчванията нямаше да го катастрофирваме. Всеки един от нас е един Шумахер, но проклетите облъчвания ни го пречат на състезаването.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би се е появил Шерлок Холмс у нас... Самия шофьор на камиона казва, че буса е изпревалвал на завой. Явно шофьора на буса много е бързал за гробищата. Лошото е, че е закарал и други с него до местоназначението, които определено не са бързали за никъде.
11
10
 
2
 
! Отговори
Убиват с камери преди 6 години
НАгли терористи на власт в СОФИЯ харчат хиляди милиони ограбени от народа за нагло вредни камери.Преди година предупредихме за инсталирани по пътищата около аномални зони на терористични камери които буквално повреждат очите и главен мозък на водачи и пътници..КАмерите бяха засечени в Ловешка област.СЪгласно ОСНОВНИЯ ЗАКОН камерите са изрично ЗАБРАНЕНИ вкл тежко терористични и педофилски/чл.32;чл 28 и чл29 ..повече от година имаме увреждания в главите от тези камери
10
11
 
2
 
! Отговори
увредиха КЛИМАТА преди 6 години
От ДОклад до ООН се взема методика за проверка за радиоативни фарове вкл причиняващи ракови AIDS увреждания и пси блокажи.Проучват се пешеходци .Всяко облъчване с скенери инсталирaни вмесtо доказано безвредни жълти фарове се проучва с термо камери/infrared cameras.ПО телата и лицата на облъчените се виждат много ясно специфичните увреждания от скенери с проникваща радиация каквито са инсталирани на милиони автомобили в Европа.много опасни са и тн дневни скенери заводски инсталирани
9
9
 
2
 
! Отговори
Имало е ослепяване преди 6 години
Движението с включени фарове през деня е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНО ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН..По седалките с е вижда над 17000 тежки облъчвания на жертвите в буса от насрещни включени жестоко вредни скенери вкл против мъгла..Терористи на власт в СОФИЯ чрез КАТ И МВР принудиха милиони водачи на МПС да увреждат тежко земята и въздуха с включени фарове и високовредни скенери ДЕНЕМ.Нови скенери буквално ослепяват водачите
8
8
 
1
 
! Отговори
Убиват с холограми преди 6 години
представете си ТИР след тир ооблъчени с проникваща бяла радиация и повредени с пси блокиращи камери ..какъв ужас..Да се провери лепил ли е водача ЗАБРАНЕНИ От ОСновния закон лепенки на предно стъкло вкл нагло престъпни холограмни оръжия з а масово поразяване.Терористи на власт в София принудиха цялата полиция и КАТ да тероризират всички които спазва Основния закон и не лепят на предни стъкла холограмни оръжия..