Отново: Мъж и жена блъснати на "зебра" в Бургаско

Двамата са без опасност за живота, настанени са в болница
21 ное 2017 12:45, Анисия Иванова
23
Отново: Мъж и жена блъснати на "зебра" в Бургаско
Архив: Булфото

Мъж и жена са блъснати на пешеходна пътека в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Двата инцидента са станали вчера, пешеходците са без опасност за живота.

Около 17:30 ч. вчера на кръстовището на айтоски улици "Форд Фокус“ с бургаска регистрация, управляван от 69-годишен жител на града, отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека пешеходец 33-годишен пешеходец. Мъжът е с контузия в поясната област, без опасност за живота и е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Още по темата

Вторият инцидент е станал около 18:56 ч. в района до бл. 70 в ж.к. "Изгрев". Неустановен до момента автомобил отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека жена.

Тя е 63-годишна от с. Планиница, която е с контузия на гръдния кош, счупено шесто ребро и ключица вдясно. Настанена е за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Вчера 16-годишен младеж загина на място на път за училище рано сутринта. Момчето беше блъснато на пешеходна пътека край Атия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
18
 
! Отговори
Пешеходец с камък преди 6 години
На зебра пресичам с голям камък в ръката, който така го държа, че шофьорите да го забележат, я някой не пожелае да намали, вдигам заплашително камънака и онея скачат на спирачките!
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На зебра винаги чакам да спрат и тогава тръгвам да пресичам .