Отново: Мъж и жена блъснати на "зебра" в Бургаско

Двамата са без опасност за живота, настанени са в болница
21 ное 2017 12:45, Анисия Иванова
23
Отново: Мъж и жена блъснати на "зебра" в Бургаско
Архив: Булфото

Мъж и жена са блъснати на пешеходна пътека в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Двата инцидента са станали вчера, пешеходците са без опасност за живота.

Около 17:30 ч. вчера на кръстовището на айтоски улици "Форд Фокус“ с бургаска регистрация, управляван от 69-годишен жител на града, отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека пешеходец 33-годишен пешеходец. Мъжът е с контузия в поясната област, без опасност за живота и е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Още по темата

Вторият инцидент е станал около 18:56 ч. в района до бл. 70 в ж.к. "Изгрев". Неустановен до момента автомобил отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека жена.

Тя е 63-годишна от с. Планиница, която е с контузия на гръдния кош, счупено шесто ребро и ключица вдясно. Настанена е за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Вчера 16-годишен младеж загина на място на път за училище рано сутринта. Момчето беше блъснато на пешеходна пътека край Атия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
0
 
! Отговори
Петърът преди 6 години
Тези пътеки затова ги сложиха да се удрят хората там.Казано е предимство и край, а това че колата е на сантиметри от пътеката пешеходеца не гледа. Казва на пътека съм. Голямо невежество. Да не кажа огромно хората сами се хвтрлят под колите .Ако идва влак ще пресичат ли така безотговорно....но жалко за пострадалите и загиналите а ние. Да внимаваме сами трябва да се пазим......
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бургаско всички са батки и рацери, задължително напушени и гледащи злобно.Пак щом не са слезли да ги доубият след като са ги блъснали, добре.
20
2
 
3
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
Абе махнете ги тези "зебри", че народ не остана.
19
3
 
5
 
! Отговори
айде сега преди 6 години
Незабавни промени в НК: Блъснат човек на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА глоба мин. 5000 лв+ отнемане на книжка за мин.2 г.(заради това като отидем в цивилизована страна виждаме,че шофьора почва да спира 20-на метра преди пешеходната,без значение дали някой чака да пресича или не ) Ако вследствие на катастрофата човекът почине, се съди за предумишлено убийство + кръвнина до девето коляно. Но така да се запише,че никой от тарикат адвокатите,да не може и да си помисли даже да избави убиеца.Толкова ли е трудно??
18
0
 
3
 
! Отговори
До 14 Пешо преди 6 години
Сега КАТ санкционира при едно на 100 хиляди нарушения, като много често това е след катастрофа и казваш, че това не е проблем, а проблем било, че част от глобите не се плащали!!! Нещо да се усещаш как ни пързалят с тази събираемост на глобите и изместват фокуса от същественото (КАТ не работи) към несъщественото (събираемостта).
17
2
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Гърбиците трябва да са рядкост, а не правило. Защо трябва да си разбиваме колите, заради това, че КАТ не работи?! 50 км/час в населено място, знак и маркировка за пешеходна пътека и .... гърбица и 30 км/час, която автобусите преминават в колоната автомобили с 10 км/час и после се чудим защо изнервените шофьори правят нарушения. Реалността е, че гърбиците и ограниченията на скоростта сложени уж да намалят катастрофите, всъщност ги увеличават.
16
1
 
2
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Колко години ще е нужно за да се сети някой да постави гърбицата пред а не на пешеходната пътека.Така дори да блее някъде шофьора като го раздруса пред пътеката ще има време да реагира докато стигне до пешеходеца.Преди години имаше такива в Перник и София преди Плиска.Тази преди плиска я преправиха незнайно защо.
15
0
 
6
 
! Отговори
Невен преди 6 години
Анисия, Айтос е малко градче така, че си няма собствена регистрация. Бургаска област всички ползват Бургаска регистрация, т.е. тази подробност всъщност разсейва читателя, да се чуди бургазлия или айтозлия е гамена зад волана. А иначе, че в Бургас(ко) пешеходците не се уважават за жалост е факт, но къде ли освен в София шофъорите се понаучиха.
14
1
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
До РеалистНе е само до КАТ и тяхната работа. По-скоро проблемаът е в това как след постановлението/наказанието от КАТ държавата си прибира парите. Според скорошната справка от началото на годината има постановления за почти 6 милиона издадени на чужденци. От тях са събрани само 200.000лв. Предполагам и при БГ шофьорите е същото. Но си прав, че държавата трябва да наложи спазването на законите.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази маркировка на снимката не отговаря не маркировка за пешеходна пътека, както е по закон.
12
0
 
3
 
! Отговори
Венци Мицов преди 6 години
Много яка зебра ? прилича на акордеон
11
2
 
2
 
! Отговори
Драйвър преди 6 години
Уж Бургас, а и двамата пострадали са от "Долината на широките ***". В морския Перник наречен нежно Бургас е много сложна пътната обстановка. Батки, лица, маняци, шматки, разни с фесове и със забрадки. Движат се като фотони там бургаските пагони. Само свежи кинти сбират и мързи ги да шофират, зер от място зле се бачка? В храста брат се прави яка пачка! Шофери тук Вие не търсете леви са им на всичките ръцете и двете.
10
3
 
0
 
! Отговори
SA преди 6 години
По минусите разбирам колко е *** народа!Ами да мре,тогава!!
9
2
 
8
 
! Отговори
СЕРЕНГЕТИ преди 6 години
Явно зебрата е невидима за глупавите батки в бургаско и ще трябва да им се изпратят старшинки хипопотами, *** носорози, ченгета тапири и катаджии слонове за да ги блъскат по тъппите чутури докато не научат цялата фауна на саваната и отчасти ЗДП.
8
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eй, мръсни шофери, презираме ви. Долняци скапани, мирзливи ***, дрисове. Няма нищо по-долно и гнусно от вас. Вие сте в дъното на социалната пирамида, доста под ромите и чалгарите. Жалки ***.
7
0
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Докато КАТ не заработи, все така ще бъде и по-лошо ще става и всеки ден ще четем за такива загинали и ранени. Няма държава по света, където правилата да се спазват заради възпитание, култура, образование, манталитет и други подобни измишльотини. Навсякъде по света, където правилата се спазват, държавата налага спазването им чрез своите контролни органи, т.е. с техния КАТ. Само в България се правят непрекъснато бeзумни предложения как нещата щели да се оправят: конфискации, огромни глоби,гърбици
6
4
 
7
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Дааа ,само в страни от третия свят не спират на пшеходна пътека !"Днес" няма ли да напишете за самолетна авария в САЩ при изпитването на нов изтребител или само за Русия пишете негатини статии ,а САЩ само позитивни .)
5
7
 
3
 
! Отговори
SA преди 6 години
Всяка пешеходна на легнал полицай,висок поне 30 см.!!Така ще се реши всичко!!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ако си с адидас по спират.....
3
15
 
5
 
! Отговори
до Пешеходец с камък преди 6 години
Ще плащаш стъкло май.