8 бона до трафопост, за ало апаши в Търновско

Жената съдействала за задържане на измамници
22 ное 2017 17:30, Анисия Иванова
6
8 бона до трафопост, за ало апаши в Търновско
Архив: Булфото

67-годишна жена от село Пчелище е дала на телефонни измамници 8000 лв., съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико ТЪрново.

Вчера тя потърсила съдействие в полицията в областния град. Потърпевшата обяснила, че същия следобед на домашния й телефон се обадил непознат, който й съобщил, че трябва да съдейства на полицията за задържането на група телефонни змамници.

За целта трябвало да предаде всичките си пари. Жената събрала наличните 8000 лв. и според уговорката ги оставила до трафопост близо до дома й.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, така !Сега да види какво е наистина да нямаш, а не само да се прави на луда и да приглася на останалите кукувици - Умирам от глад, нямам пари за лекарства и за хляб...........пенсията малка, Бойко не иска да ми даде повече.........
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвроатлантикЗначи свръх интелигентините стожери на социализъма за 5 години станаха неостри като гъби заради турските сапунки а?Много неумна мисъл !Истината е, че матриала на БСП винаги е бил такъв.
4
1
 
1
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
В тези далавери участват: полицаи, психолози, банкови служители, нотариуси и веригата изглежда дрънка някъде около жълтите павета на София.
3
1
 
5
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Пускайте на пенсионерите повече турски сапунки да затъпеят повече.
2
2
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
за ниската раждаемост и тези изкуфелници имат вина, защото, вместо да помогнат на внуците си да родят поне по едно дете, те се стискат до последно, докато гушнат букета и парите им се разпределят между много наследници, или ги метнат през балкона......доживяхме в чужбина да се раждат повече деца.....
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изхвърлете стационарните телефони на бабите си, че правят глупости