Предават нашенка на съд в Испания – за пласиране на дрога!

41-годишната Албена е била издирвана с еврозаповед за арест
23 ное 2017 21:02, Надежда Йосифова
3
Предават нашенка на съд в Испания – за пласиране на дрога!
Снимки: BulFoto

Европейска заповед за арест вкарва зад решетките 41-годишна българка Албена Д., която ще бъде предадена на съда в Испания за притежание и разпространение на наркотици.

Вече е задействана процедурата по фактическото й предаване на чуждестранните органи. Съдът е допуснал предаването на българката, която има адресна регистрация в село Якимово, обл. Монтана, на испанските власти, по искане на Окръжната прокуратура в областта.

Жената е била издирвана с Европейска заповед за арест, за да й бъде повдигнато дело за наказателно преследване за притежание и разпространение на наркотици.

Заповедта за задържането на Албена Д. е издадена от съдия в град Виланова, Кралство Испания.

 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

много добре е станало, че се е издънила. Сега тази проста жена ще научи, че заради "някое евро" е допринасяла за разбиване здравето и живота на множество предимно млади хора. Нека да лежи.
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди дни в Испания с почести, фаши.сти поздрави, франкиски знамена честваха годишнина от смъртта на диктатор Ф. ФРАНКО. Испанското правителство подкрепя организация" Ф. ФРАНКО "дори отпуска държавни пари за подкрепата й. ЕВРОПА МЪЛЧИ И НАСТОЯВА ЧЕ ТОВА Е ВЪТРЕШЕН ВЪПРОС, НЕ ВЗИМА МЕРКИ. ПОДКРЕПАТА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА Ф. ФРАНКО НЕ Е ВЪТРЕШЕН ВЪПРОС НА ИСПАНИЯ А Е ЗАПЛАХА ЗА МИРА В ЕВРОПА. В СЪРЦЕТО НА ЕВРОПА ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЯ И ФИНАНСИРА ФРАНКИЗ.МА И ФА.ШИЗМА. ЕВРОПА МЪЛЧИ И ПОДКРЕПЯ
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами това село Якимово е в най бедната част на северозапада. От добро ли си мислите че е отишла в Испания да рискува да влезе в затвора? Преди да им унищожат стопанствата всички работеха в тях. Гледаха крави телета овце кози. Ставаха сутрин в 4 часа за да отидат да нахранят животните. Нямаше събота нямаше неделя нямаше нова година. Животните не празнуваха. Сега нямат никакво препитание по онзи край. Такава мизерия и глад е че неможе да си представите. Направила е някое евро но се е издънила.Жалко