Грозно, гнусно... Военен блудствал със съседски деца

Едно от момиченцата казало на родителите си за гаврата
28 ное 2017 15:52,
32
Грозно, гнусно... Военен блудствал със съседски деца
Снимка: pixabay.com

Военен от малко населено място до Пловдив е блудствал с две сестрички на 8 и 11 г., съобщиха от неправителствената организация "Джендър алтернативи", която защитава жертви на насилие.

За случая са сезирани полицията, прокуратурата и социалните.

Извращенията на рейнджъра излезли наяве, след като едно от момиченцата признало за тях пред родителите си, пише "24 часа".

"Униформеният и съпругата му имали син с увреждания и били съседи със сестричките. Двете семейства взаимно си оставяли децата, когато имат ангажименти", уточниха от "Джендър алтернативи".

Военният посягал на чуждите хлапета, когато оставали в неговия дом. За да ги мотивира да се съблекат, смъквал дрехите на своя син и казвал на момиченцата, че са "нормални отношения между възрастни и деца".

За последната седмица в пловдивската неправителствена организация са подадени 4 сигнала за сексуално посегателство над малолетни. Два са за изнасилване, а останалите за блудство.

Предстои жертвите да бъдат разпитани в Синята стая в Съдебната палата. За последните 5 г. там са дали показания 112 деца. При 83% от случаите става въпрос за сексуални престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Калашника в *** и на разходка в гората.За *** никаква милост.
19
1
 
2
 
! Отговори
внимателно преди 6 години
много тежко са пострадали и спец служителки от МВР служби.Разпознават се лесно по специфично видимо отравяне от спец препарати.
18
0
 
4
 
! Отговори
Внимателно мафия преди 6 години
има много жени които са жертва на НЕправителствени организации..Събират ги на семинари и ги поят с пси активни нарко спец добавки.СЛедват клипов е и презентации на големи екрани .Често жертвите на такив а неправителствени мафии изпадат в общ стрес и говорят машинно контролирано..набеждават някого че май били ги е насилил..после искат д а ходят на важна среща в Солун з а жени жертви на насилие..това се повтаря всеки път при ключови думи години наред .Зомби състоянието е видимо разпознаваемо
17
7
 
6
 
! Отговори
Нормално ,бе... преди 6 години
В АРМИЯТА НИ --ВОЙНИЦИТЕ И ОФИЦЕРИТЕ , ОЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ "ВОЕННИ УСТАВИ" --НАСЛЕДЕНИ ОТ ВЕЛИКИЯ СССР!ТАМ---ИЗВРАЩЕНИЯТА БЕХА НАЧИН НА ВЪЗПИТАНИЕ НА МЛАДИТЕ НОВОБРАНЦИ!ВИЕ --БРЪСНАЛИ ЛИ СТЕ МАРКС, ЕНГЕЛС И ЛЕНИН НА ПОРТРЕТ??!!!МЕРИЛИ ЛИ СТЕ СПАЛНОТО ПОМЕЩЕНИЕ С КИБРИТЕНА КЛЕЧКА...??!!!АЗ --СЪМ ГО ПРАВИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
3
 
5
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
72 часа и 3 месеца услвоно. България има нужда от ренджъри.
15
1
 
9
 
! Отговори
:):) преди 6 години
сега кое е важното в статията, че е военен или че е гнусно деяние, изглежда на автора на първито е акцентувал.....ами ако беше багерист пак ли щеше да каже десет пъти багврист.
14
0
 
11
 
! Отговори
Умник преди 6 години
30 години ефективна присъда в Пловдивския затвор, но да я излежи цялата гол.
13
12
 
6
 
! Отговори
Ястреб ибача преди 6 години
Евала!!!Дано поне им е направил сефтето!!!
12
0
 
15
 
! Отговори
отврат! преди 6 години
Гадно, жалко същество, ами те мидите на дъното на морето имат повече мозък от това изчадие. Да му отнемат званието и пенсията на тоя дръвник и веднага в затвора.
11
28
 
11
 
! Отговори
Македон преди 6 години
Типичен българин !
10
1
 
24
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Стига му да подхвърлят в ареста че е педофил. Ще му е тежък престоя. А полицаите обикновенно го правят това защото и те деца имат!
9
1
 
12
 
! Отговори
до Бау преди 6 години
Властта е виновна до толкова, доколкото не взема сериозни мерки при извращения.А това е недопустимо.Лошото е , че и на този ***..от ще му се размине най-вероятно.
8
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС-НАТОвската армия -какво друго да се очаква
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***. Господ ще му върне всичко на тоя Б****о***К***Л***У**ККККсамо 25 мин искам да ми го дадът тоя. Ако остане жив а аз ще го оставя нека си живее
6
4
 
37
 
! Отговори
Бау преди 6 години
По целият свят има педофили стига сте го обръщали на политика. Все властта виновна за всяко нещо. Банални сте. Изверга трябва да лежи в затвор до края на живота си и да усети ласките на останалите затворници.
5
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то има ли военни още всеки който е ходил във казалмата знае колко са прости *** и офицерите всички до един са за разстрел.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
важното е че сме стабилни
3
2
 
44
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
В момента, в който ми се случи нещо хубаво, усмихна се, отворя днес бг и всичко се променя.
2
15
 
34
 
! Отговори
Нормално за военен преди 6 години
На военните след пенсионирането им трябва автоматично да им вадят жълти книжки. Или да ги вкарват направо в лудницата....
1
30
 
25
 
! Отговори
#metoo преди 6 години
Браво истински евроатлантик да живее евроатлантизма.