Син преби майка си с бастун в Поморие

53-годишният мъж нарушил съдебна забовед и е задържан
Обновена: 28 ное 2017 14:37 | 28 ное 2017 14:37,
7
Син преби майка си с бастун в Поморие
Снимка: Pixabay

Мъж от Поморие преби собствената си майка с бастун и юмруци. 53-годишният Живко К. е обвинен в неизпълнение на съдебна заповед за защита от домашно насилие срещу родителката си и е задържан по искане на районната прокуратура.

По данни на разследващите, въпреки че е имало издадена на 10-ти този месец съдебна заповед за незабавна защита, Живко отново посегнал на беззащитната си майка и то два пъти.

При единия от случаите синът ударил старицата с юмрук в лицето, а след това започнал да я налага с бастуна й по главата и краката.

Прокуратурата е категорична, че е на лице обосновано предположение за това, че Живко К. е извършил престъплението, за което е обвинен. Както и че има опасност мъжът да извърши друго престъпление или да се укрие.

Съдът в Поморие прие мотивите на прокурора и определи мярка за неотклонение "задържане под стража".

Определението може да бъде обжалвано пред Окръжен съд Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
7
 
! Отговори
Не е баш така преди 6 години
До 4 На турците редовна практика е да изнасилват собствените си деца, във всяко 2-ро турско семейство това е срещано. Ако не вярваш питай някой който е живял в анадола. Пък за хора от ромския произход да не говорим, че те се женят брат и сестра на 10,11 години....
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не може да е син, това е някакъв ***.
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не син, а дяволско изчадие! Некадърник, комплексар, изкарващ комплексите си на родната си майка! Сигурно не му дава пенсията си и жилището си! Боже, пази!
1
2
 
17
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Нямам думи...