Каруца без каруцар уби жена в Петрич

Конят се подплашил, побеснял и скочил на две жени
Обновена: 1 дек 2017 11:11 | 1 дек 2017 10:30,
13
Каруца без каруцар уби жена в Петрич
Снимка: Pixabay

Една жена умря, след като беше премазана от каруца. Трагедията се разигра в Петрич вчера. Пострадала е още една жена, която била спътница на починалата. Двете се прибирали от работа.

Жена и дъщеря й са управлявали каруцата, но неясно по каква причина конят се подплашил и побеснял. Запрепускал в галоп и двете жени се оказали на пътя. Те се отървали с контузии, които не застрашават живота им.

Но неуправляемото животно връхлетяло върху други две жени, които излизали от близкия цех. Каручата буквално убила едната жена, а другата минала само с наранявания, без опасност за живота, пише "24 часа".

Веднага е пристигнала линейка на Бърза помощ, но малко след като тежко пострадалата е откарана в болница, починала от травмите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
1243 преди 6 години
Странна каруца.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде другаде по света, хората се прибират от работа с каруци. Нормално ялвение ли е или по скоро само при нас.
7
3
 
10
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Асан е прав. В момента на инцидента в каруцата не е имало хора, които да я управляват. Виновният в случая е конят. Животните нямат само права, но и задължения и ако убиват и нападат хора, те трябва да се съдят. Не може само хора да се съдят за насилие към животни, а животните да минават метър, когато упражняват насилие срещу хора. С.мърт за коня!
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То повечето каруцари сте над клавиатурата.Вижте си постовете в сайтовете и после кажете не е ли така.Каруцарски език на каруцари.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивачката на каруцата трябва да се осъди най малко ва 100 години затвор за умишлено убийство дето кара нерегистрирано пътно превозно средство,без свидетелство за правоуправление,без застраховка,без платени данъци,без технически плеглед,без винетка,без зимни гуми,без аптечка пожарогасител и жълта жилетка,в пияно състояние и още поне 10 закононарущения!
4
2
 
20
 
! Отговори
Асан преди 6 години
Ааа бате!Той каруцата виновен!Айшету не виновен!
3
1
 
26
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Няма по некъдърно написана статия. "Без каруцар"в заглавието а в статията жена и дъщеря и я управлявали.Тази жена е каруцарката която носи отговорност за смърт по непредпазливост.До там ли я докарахте вече да ни втълпявате че ромейката въобще не участва в сагата
2
0
 
15
 
! Отговори
бате Гойко преди 6 години
По-вероятно е да осъдят оцелялата жена, че е подплашила коня....
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм и какво коня ли ще съдят !!!