Убитият от токов удар – студент, прибрал се вкъщи за малко

Коминът на къщата им в Лом се запалил часове преди трагедията
21
Убитият от токов удар – студент, прибрал се вкъщи за малко
Снимка: Булфото, архив

20-годишен студент от Лом е загиналият нелепо от токов удар в банята си младеж, съобщиха от полицията.

Билян бил студент в Техническия университет в Габрово. Прибрал се при родителите си в Лом преди празниците. Младежът живее в къща с баща си и втората му жена.

Още по темата

Около 1 часа през нощта в дома им избухнал пожар. Пламнал коминът. Семейството ведната подало сигнал на 112 и от там пратили пожарна. Огнеборците потушили огъня, направили оглед в къщата и си заминали, предаде konkurent.bg.

Билян и родителите му решили да почистят. Тримата жулили и мили до към 4 часа сутринта. Момчето влязло да си вземе душ преди да легне. Пуснало душа и заедно с водата от крана протекъл 220 волта ток.

Съпругата на баща му чула виковете от банята и се притекла на помощ. Пробвала да измъкне Билян, който все още бил жив, хванала го за ръката, но я блъснало електричество. Жената спряла бойлера и извикала линейка.

Медиците качили Билян в линейката и да го закарат в местната болница, където констатирали смъртта му.

В дома на семейството незабавно започнал оглед. Сформирана е група с участие на екип на електроразпределителна компания и служител на пожарната.

При огледа не са намерени категорични данни за аварирал ел. уред или друг източник на ел енергия, вероятен причинител на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
60
 
! Отговори
.. преди 6 години
Жалко за пича, меко казано нелепа смърт.